Bildirim
İphone ile bedava mesaj göndermek.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaslarinda da olursa whatsapp kullanabilirsin arkadaslarin uygulamayi indirirse tabi android-nokia alayinda var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam karşı tarafın telefonu biraz düşük olduğundan dolayı WhastApp yok ne yazık ki.
Ben HeyWire gibi her numaraya atabileceğim bir şey arıyorum. -
Up -
quote:
Orijinalden alıntı: shift35
Arkadaslarinda da olursa whatsapp kullanabilirsin arkadaslarin uygulamayi indirirse tabi android-nokia alayinda var
Bir tek benim tercih alanlarımda faaliyet göstermiyor bu adamlar resmen, telefonum Windows Mobile, Apple ürünümse İPad!
Türkiye'de o tarz birşey bulamazsınız, sevgili operatörlerimiz anında kapattırırlar. hiç aramayın bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: yoney
quote:
Orijinalden alıntı: shift35
Bir tek benim tercih alanlarımda faaliyet göstermiyor bu adamlar resmen, telefonum Windows Mobile, Apple ürünümse İPad!
Hocam adamlar kıl galiba sana -
Global AQ lite var.Şu kadar hakkım var (aynen yazıyorum) 4063278.00.Bu kadar kredi yapman için jailbreak yapıp yama yüklemen gerekiyor.bir de text free diye bir program var ama o da sadece vodafone'a ve avea'ya gönderiyor turkcell'e gitmiyor.Yalnız her iki programda üyelik gerektiriyor -
quote:
Orijinalden alıntı: failbreak
Global AQ lite var.Şu kadar hakkım var (aynen yazıyorum) 4063278.00.Bu kadar kredi yapman için jailbreak yapıp yama yüklemen gerekiyor.bir de text free diye bir program var ama o da sadece vodafone'a ve avea'ya gönderiyor turkcell'e gitmiyor.Yalnız her iki programda üyelik gerektiriyor
calisiyor mu ki kredi yapma olayi hala?
eskiden kredisini arttiranlar kullanabiliyor diye biliyorum -
mesajim hangi akla hizmet silindi -
mesajım niye silindi ki şimdi ,neyse
@dolcia buraya bir bakhttp://forum.donanimhaber.com/m_42642553/mpage_2/key_/tm.htm
@Hakan.Turan
ben hala kredi alabiliyorum -
Jailbreak yasak davasına silinmiş mesajlarımız -
yasak olan JB değil, JB ile yapılan bazı şeyler söyledim size operatör amcalar sevmiyo böle şeyleri, forum yetkililerimizin başını derde sokmayın :D
-
quote:
@dolcia buraya bir bakhttp://forum.donanimhaber.com/m_42642553/mpage_2/key_/tm.htm
@Hakan.Turan
ben hala kredi alabiliyorum
mesajlar ertesi gun gidiyor diyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan.Turan
quote:
@Hakan.Turan
ben hala kredi alabiliyorum
mesajlar ertesi gun gidiyor diyorlar
merak ettim gönderdim 30 saniyede gidiyor
-
Ben de denedim 30-40 saniyede gidiyor umarım problem çıkmaz -
jb yapinca bakcaz artik -
globalaq yu iyice araştır google da falan burada bazı jailbreak programalarının konuşulması yasak pratik yollar var... -
blip.me diye bir program var ben 2 aydır kullanıyorum mesajım anında gidiyor sorunsuz -
evet bende denedim internet ile her numaraya mesaj atıyor ama tek kötü tarafı ayarlarının olmaması.normal bir tele mesaj attığımızda önce ad ve soyadımız yazıyor bunu kaldırabilsek süper bir program olurdu blip.me
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 25 Ekim 2011; 5:04:14 >
Benzer içerikler
- whatsapp ilk mesaja gitme
- apple 1 yıllık sınırlı garanti ne demek
- geçersiz doğum tarihi iphone
- iphone 12 mini batarya
- iphone temassız ödeme
- mediatek dimensity 9300+ vs snapdragon 8 gen 3
- adaptif parlaklık ne demek
- iphone 17 tanıtım
- iphone 15 lansman rengi
- telefon kdv oranı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X