Şimdi Ara

İphone ile bedava mesaj göndermek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bunun çin en basit ve pratik yol nedir ?

Heywire yasaklandı bildiğim kadarıyla.

İnternet üzerinden SMS atmanın başka yolu var mı, sizin de kullandığınız ?

• Arkadaslarinda da olursa whatsapp kullanabilirsin arkadaslarin uygulamayi indirirse tabi android-nokia alayinda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam karşı tarafın telefonu biraz düşük olduğundan dolayı WhastApp yok ne yazık ki.

Ben HeyWire gibi her numaraya atabileceğim bir şey arıyorum.
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: shift35

Arkadaslarinda da olursa whatsapp kullanabilirsin arkadaslarin uygulamayi indirirse tabi android-nokia alayinda var

Bir tek benim tercih alanlarımda faaliyet göstermiyor bu adamlar resmen, telefonum Windows Mobile, Apple ürünümse İPad!

• Türkiye'de o tarz birşey bulamazsınız, sevgili operatörlerimiz anında kapattırırlar. hiç aramayın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

quote:

Orijinalden alıntı: shift35

Arkadaslarinda da olursa whatsapp kullanabilirsin arkadaslarin uygulamayi indirirse tabi android-nokia alayinda var

Bir tek benim tercih alanlarımda faaliyet göstermiyor bu adamlar resmen, telefonum Windows Mobile, Apple ürünümse İPad!

Hocam adamlar kıl galiba sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N97 İle Gelen 1000 Kontör...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Global AQ lite var.Şu kadar hakkım var (aynen yazıyorum) 4063278.00.Bu kadar kredi yapman için jailbreak yapıp yama yüklemen gerekiyor.bir de text free diye bir program var ama o da sadece vodafone'a ve avea'ya gönderiyor turkcell'e gitmiyor.Yalnız her iki programda üyelik gerektiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: failbreak

Global AQ lite var.Şu kadar hakkım var (aynen yazıyorum) 4063278.00.Bu kadar kredi yapman için jailbreak yapıp yama yüklemen gerekiyor.bir de text free diye bir program var ama o da sadece vodafone'a ve avea'ya gönderiyor turkcell'e gitmiyor.Yalnız her iki programda üyelik gerektiriyor

calisiyor mu ki kredi yapma olayi hala?
    eskiden kredisini arttiranlar kullanabiliyor diye biliyorum
  • mesajim hangi akla hizmet silindi
  • mesajım niye silindi ki şimdi ,neyse
    @dolcia buraya bir bakhttp://forum.donanimhaber.com/m_42642553/mpage_2/key_/tm.htm
    @Hakan.Turan
    ben hala kredi alabiliyorum
  • Jailbreak yasak davasına silinmiş mesajlarımız
  • yasak olan JB değil, JB ile yapılan bazı şeyler söyledim size operatör amcalar sevmiyo böle şeyleri, forum yetkililerimizin başını derde sokmayın :D
  • quote:

mesajım niye silindi ki şimdi ,neyse
    @dolcia buraya bir bakhttp://forum.donanimhaber.com/m_42642553/mpage_2/key_/tm.htm
    @Hakan.Turan

mesajlar ertesi gun gidiyor diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

mesajım niye silindi ki şimdi ,neyse
    @Hakan.Turan

mesajlar ertesi gun gidiyor diyorlar

merak ettim gönderdim 30 saniyede gidiyor

• Ben de denedim 30-40 saniyede gidiyor umarım problem çıkmaz
  • jb yapinca bakcaz artik
  • globalaq yu iyice araştır google da falan burada bazı jailbreak programalarının konuşulması yasak pratik yollar var...
  • blip.me diye bir program var ben 2 aydır kullanıyorum mesajım anında gidiyor sorunsuz
  • evet bende denedim internet ile her numaraya mesaj atıyor ama tek kötü tarafı ayarlarının olmaması.normal bir tele mesaj attığımızda önce ad ve soyadımız yazıyor bunu kaldırabilsek süper bir program olurdu blip.me

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 25 Ekim 2011; 5:04:14 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.