Şimdi Ara

iPhone dan iPhone'a video göndermek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha önce bu konu kesin açılmıştır ama baktım göremedim.

Telefona pc den 2-3 tane video attım mp4 formatında telefonda videolar çalışıyor bi sorun yok.

Benim istediğim bu video ları imessage ile kız arkadaşıma göndermek. Böyle bir şey yapılabiliyor mu? Yapılamıyorsa nasıl gönderebilirim? Jailbreaksiz cihaz.

Şimdiden teşekkürler.

• Mesaj yazdığınız yerde iMessage yazınının yanında bi fotoğraf makinesi var. Ona tıklayıp var olanı seç dediğinizde oluyor ama benim telefondan çektiğim videolar gönderiliyor. Bilgisayardan aktarılanlar hakkında bir fikrim yok. (Kız arkadaşınız iPad kullanıyor galiba WhatsApp kullanmadığınıza göre ?!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinchesteR.

Mesaj yazdığınız yerde iMessage yazınının yanında bi fotoğraf makinesi var. Ona tıklayıp var olanı seç dediğinizde oluyor ama benim telefondan çektiğim videolar gönderiliyor. Bilgisayardan aktarılanlar hakkında bir fikrim yok. (Kız arkadaşınız iPad kullanıyor galiba WhatsApp kullanmadığınıza göre ?!)

yok o da iphone kullanıyor.

o şekilde yaptığımda videolar gözükmüyor orda. sadece fotoğraflar ve telefonla çekilmiş videolar gözüküyor. pc den aktardıklarım malesef yok orda. whatsapp ta da aynı şekilde.
  • Bump deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

Bump deneyin

bump ta 2 cihaz yan yana olmalı diye biliyorum, yanlış mıyım?

ben rusya'da yaşıyorum. kız arkadaşımda orda. kısa bi süreliğine istanbul'a geldim. dolayısıyla imessage dan göndermek istiyorum. ama sanırım böyle bi şey mümkün değil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

Bump deneyin

bump ta 2 cihaz yan yana olmalı diye biliyorum, yanlış mıyım?

ben rusya'da yaşıyorum. kız arkadaşımda orda. kısa bi süreliğine istanbul'a geldim. dolayısıyla imessage dan göndermek istiyorum. ama sanırım böyle bi şey mümkün değil?

ahah tesadufe bak benim kizda rus sehride ekaterinburgtan (:

bizde surekli whatsapptan video gonderip dururuz birbirmize ben iki telefonda yanyana sandim... whatsappda kaliteyi bozuyor imessage da oluyor ama film rulosuna kaydetmiyor sanirim

en iyisi mail olarak atmak bence
  • iOS 7 de bu tip işler için Airdrop özelliği geliyor. Fakat cihazlar BT ve Wireless üzerinden iletişim kurdukları için sevgilinizin cihazı sizin cihazının yanında olması gerekecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç bir yol yok mu yani imessage ile gönderebilmek için video yu?
  • ben başka yöntem istemiyorum. sadece imessage ile göndermek istiyorum. bu mümkün mü değil mi? bi yöntemi var mı yok mu? bunu öğrenmek istiyorum arkadaşlar.

bi şekilde yapılamıyor mu pc den atılan vidyoların imessage gönderirken gözükmesi?
  • quote:

ben başka yöntem istemiyorum. sadece imessage ile göndermek istiyorum. bu mümkün mü değil mi? bi yöntemi var mı yok mu? bunu öğrenmek istiyorum arkadaşlar.

bi şekilde yapılamıyor mu pc den atılan vidyoların imessage gönderirken gözükmesi?
    iTools u dene belki yaparsin , muzikleri kolayca telefona atabiliyorsun videolarida belki oyledir hic denemdigim icin bilmiyorum ama dene istersen

o zaman imessagedan video attiginda gozukuyor film rulosunda
  • yapamadım ordan da. hiç bir yöntem yok mu arkadaşlar? çok önemli gerçekten..
  • Dropbox, google drive, sky drive ya da team viewwr üzerinden erişim yaptığın sistemden dosya alış verişi yapabiliyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc den videoyu telefona atma telefonla bilgisayarın videosunu çek

• Videoları bilgisayardan dropbox at arkadaşın o şekilde indirsin. Eğer onu yapamaz diyorsan sen gene dropbox at videoları, telefondan girip save to library diyince film rulosuna düşüyor sonra iMessage'dan atabilirsin o şekilde. Ben bunu fotoğrafta denedim dropboxtan kaydet diyince film rulosuna düşüyor fotoğraflar o yüzden videoda da aynı olur diye tahmin ediyorum. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: cduman

Videoları bilgisayardan dropbox at arkadaşın o şekilde indirsin. Eğer onu yapamaz diyorsan sen gene dropbox at videoları, telefondan girip save to library diyince film rulosuna düşüyor sonra iMessage'dan atabilirsin o şekilde. Ben bunu fotoğrafta denedim dropboxtan kaydet diyince film rulosuna düşüyor fotoğraflar o yüzden videoda da aynı olur diye tahmin ediyorum. Kolay gelsin.

Simdi deniyorum. Sagolasin hocam. Umarim olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok olmadı bu şekilde. videoyu attı dropbox'a. telefonda izledimde. ama indiremiyorsun telefona. anlamadım neden.
  • iphone hastasıyım. android asla kullanmam. bi kuzenim var o da garip bi şekilde android hastası. yani sanki android kendi malıymış gibi sürekli android ios tan üstün bi cihaz der durur. bende tam tersini söylerim. kavgalar ederiz. konuşmayız falan birbirimizle :D

ama bu olay hakkaten çok saçma. sabahtan beri bakmadığım site denemedim yöntem kalmadı. bi vidyo atamıyorum kız arkadaşıma :D
  • Whatsapp ?

• quote:

yok olmadı bu şekilde. videoyu attı dropbox'a. telefonda izledimde. ama indiremiyorsun telefona. anlamadım neden.

Hocam bizzat kendim denedim senin icin, once videoyu dropboxta favorilerine kaydet. Oyle olunca offline acabilmen icin telefon hafizasina zaten kaydediyor. Ondan sonra favorilerini ac dropboxta orada goreceksin videoyu indirdigini, indirme bitince bir daha gir videoya 4 tane secenekten en sagdaki o zaman aktiflesiyor ona basip save to library diyince direk film rulosuna dustu ben de. Hatta baktim imessagedan da gozukuyor. Bu sekilde cozebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

quote:

yok olmadı bu şekilde. videoyu attı dropbox'a. telefonda izledimde. ama indiremiyorsun telefona. anlamadım neden.

Hocam bizzat kendim denedim senin icin, once videoyu dropboxta favorilerine kaydet. Oyle olunca offline acabilmen icin telefon hafizasina zaten kaydediyor. Ondan sonra favorilerini ac dropboxta orada goreceksin videoyu indirdigini, indirme bitince bir daha gir videoya 4 tane secenekten en sagdaki o zaman aktiflesiyor ona basip save to library diyince direk film rulosuna dustu ben de. Hatta baktim imessagedan da gozukuyor. Bu sekilde cozebilirsin

hemen deniyorum. çok sağolasın hocam. umarım dediğin gibi olur. valla sabahtan beri uğraşıyorum :D :D

olursa dua edicem senin için :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.