Şimdi Ara

İPhone Bisiklet uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç uygulama indirdim ancak çok detaylı araştırmaya vaktim olmadı. Kullananlar bildiklerini paylaşabilirler mi?

1. RunKeeper
    2. Runtastic
    3. Endomondo
    4. Cycle Watch
    5. Bit of Exercise
    6. Nike Running

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur NET -- 12 Mayıs 2013; 16:34:51 >

• Strava çoğu bisikletçinin kullandığı bir app. Segmentler arası performans, hız bilgilerini Achievement'larla eğlenceli bir duruma getiriyor. Ben aktif olarak kullanıyorum. En büyük eksiği antrenman sırasında durduğunuz zaman antrenmanı durdurmaması. Sadece bisiklet ve koşu seçenekleri varhttp://app.strava.com/athletes/2116062

Endomondo ise daha sosyal bir program. Antrenman sırasında mola verdiğinizde kendisi durduruyor antrenmana devam ettiğinizde başlatıyor. Strava ile beraber kullanıyorum. Strava'ya göre daha çok tercih edilen bir app çünkü Snowboard'dan Kitesurf'e kadar her türlü sporu destekliyor.http://www.endomondo.com/profile/6012550

Nike running'in Android işletim sistemiyle ilgili hala sıkıntıları var fakat iOS'ta Nike+ ile birlikte mükemmel uyumu var. Koşu için ideal.

Runkeeper ile Sports Tracker'ın bir esprisi olmadığını düşünüyorum. Çünkü Endomondo genel sporlar için ideal bir app. Örnek olarak bisiklet için Strava, koşu için Nike tüm sporlar için Endomondo'yu tavsiye ederim.

• Runtastic kullandınız mı? Runtastic'te bulunduğunuz yüksekliği vs de görebiliyorsunuz. Genel bir göz attım hepsine bunu farkettim mesela.
  • İPhoneyi bilmemde androidde o kadar program denedim bence en iyisi strava kullanımı ve program arayüzü çok kullanışlı bence
  • runtastic en gelismis ve kullanislisi.myaptiginiz rotayi facebookta vs paylasabiliyosunuz hatta map seklinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MapMyRide'ı kullanan arkadaşlarım öneriyordu. Eğim haritası vb. de var.
  • map my ride
    cycling outfront
    endomondo
    runtastic mountain bike
    runtastic road bike
    strava
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad telefon olarak kullanmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de bu uygulamaların hepsi var.pek farkları yok gibi ama bir tanesini kullanılacaksa hangisi daha iyidir ?
  • ben arada yürüyüş v.b. de yaptığım için endomondo kullanıyorum
  • Runtastic Road Bike free kullanıyorum ve çok hoşuma gitti. Pro'yu alsam mı diye düşünüyorum road bike pro kullananlar memnun mudur acaba yoksa free de işimizi görüyor gerek yok mu diyorlar?
  • Runtastic kullanıyordum şimdi strava iniyor deneyeceğiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.