Bildirim
İPhone Bisiklet uygulamaları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Strava çoğu bisikletçinin kullandığı bir app. Segmentler arası performans, hız bilgilerini Achievement'larla eğlenceli bir duruma getiriyor. Ben aktif olarak kullanıyorum. En büyük eksiği antrenman sırasında durduğunuz zaman antrenmanı durdurmaması. Sadece bisiklet ve koşu seçenekleri varhttp://app.strava.com/athletes/2116062
Endomondo ise daha sosyal bir program. Antrenman sırasında mola verdiğinizde kendisi durduruyor antrenmana devam ettiğinizde başlatıyor. Strava ile beraber kullanıyorum. Strava'ya göre daha çok tercih edilen bir app çünkü Snowboard'dan Kitesurf'e kadar her türlü sporu destekliyor.http://www.endomondo.com/profile/6012550
Nike running'in Android işletim sistemiyle ilgili hala sıkıntıları var fakat iOS'ta Nike+ ile birlikte mükemmel uyumu var. Koşu için ideal.
Runkeeper ile Sports Tracker'ın bir esprisi olmadığını düşünüyorum. Çünkü Endomondo genel sporlar için ideal bir app. Örnek olarak bisiklet için Strava, koşu için Nike tüm sporlar için Endomondo'yu tavsiye ederim.
-
Runtastic kullandınız mı? Runtastic'te bulunduğunuz yüksekliği vs de görebiliyorsunuz. Genel bir göz attım hepsine bunu farkettim mesela. -
İPhoneyi bilmemde androidde o kadar program denedim bence en iyisi strava kullanımı ve program arayüzü çok kullanışlı bence -
runtastic en gelismis ve kullanislisi.myaptiginiz rotayi facebookta vs paylasabiliyosunuz hatta map seklinde
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
MapMyRide'ı kullanan arkadaşlarım öneriyordu. Eğim haritası vb. de var. -
map my ride
cycling outfront
endomondo
runtastic mountain bike
runtastic road bike
strava -
bende de bu uygulamaların hepsi var.pek farkları yok gibi ama bir tanesini kullanılacaksa hangisi daha iyidir ? -
ben arada yürüyüş v.b. de yaptığım için endomondo kullanıyorum -
Runtastic Road Bike free kullanıyorum ve çok hoşuma gitti. Pro'yu alsam mı diye düşünüyorum road bike pro kullananlar memnun mudur acaba yoksa free de işimizi görüyor gerek yok mu diyorlar? -
Runtastic kullanıyordum şimdi strava iniyor deneyeceğiz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X