Ücretsiz Discord Çevirmen
Bir süre önce Discord kanallarındaki farklı dillerdeki yazıları çevirecek uygulamalar arıyordum. Birçoğu ya ücretli ya da artık çalışmıyor maalesef. Ben de kendim yazmaya karar verdim ve bir Google Chrome Uzantısı (extension) yazdım.
Dileyen olursa ücretiz indirip kullanabilir:
Sevgiler.
Günlük Kripto Newsletter
Herkese selam,
Uzun süredir çeşitli teknik ve makro ekonomik bilgilerle eğittiğim yapay zekam artık günlük bülten üretmeye başladı. Dileyen olursa ücretsiz abone olup günlük bültenleri okuyabilir (günlük maksimum 3-4 dakikalık okumalar). Ayrıca haftalık olarak da podcast hazırlıyorum, o da pazar günleri yayınlanıyor.
Global ürettiğimden İngilizce yayınlanıyor ancak Google Translate ya da yapay zekaya çevirtebilirsiniz.
Bültenden şimdilik herhangi bir maddi kazanç hedeflemiyorum (belki ileride değerlendirebilirim). Eğer abone olup da yorum yaparsanız sevinirim.
Genellikle Türkiye saati ile sabah 8-10 arası geliyor bülten.
Türkçe:
Açılışta çöken sistem (Ryzen 5 2600 + RX570)
Herkese merhaba,
İnce Hesap'tan 1 yıl kadar önce aldığım sistemim (özelliklerini ekran görüntüsü olarak ekliyorum), bilgisayarı açtığımda bazen çöküyor bazen sorunsuz açılıyor. Çöktüğü zaman ekran kartı üzerindeki ışıklar kırmızı ve beyaz olarak yanıyorlar.
Önce sorun driver'dan olabilir diyerek driver'ları güncelledim ancak o da çözüm olmadı. Şimdi sorunun hangi parçada olduğunu nasıl anlarım? Ona göre yenisini alacağım ya da garantiden değiştireceğim.
Şimdiden teşekkürler.

Tek deklanşörde 3 fotoğraf
|
Tek deklanşörde 3 fotoğraf
|
DH Bisiklet Kağıthane
|
HDMI kablo uzunluğu görüntü gelmesini engeller mi?
|
Sony XPeria Z3 Compact - Klavyedeki mavi çizgiler sorunu
Schwalbe Lastik Hakkında
|
DH Bisiklet Ankara - 22.06.2013 Ahlatlıbel Gezisi
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.011
İkinci El Bölümü Mesajları: 62
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 157)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 41 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0