Şimdi Ara

Iphone a nasil Casus yazilim yuklerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
14.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu konu benim icin cok onmeli. simdi yok efendim nasil boyle birsey yaparsin vss vss bana ahlak polisligi yapmak isteyen arkadaslar cikacaktir. Ricam lutfen bu msjla yolllamayin.
    Bende bir Iphone 3gs var bu telefonu kiz arkadasima verecem kendime baska bir telefon alacam. Ama bu telefonla ne yapmis kimlerle gorusmus ne msj almis, ne mesaj yollamis, GPS verisi vss bilgileri almak istiyorum. Buradan yazmazsaniz lutfen ozel msj yollayin. Kendim becerebilirim bu isi yapacagim uygulamayi vs nereden bulabilriim. Bununla ilgili bir forum yazi vs varmi.
    Yardimci olursnaiz cok sevinirim

• İnternette bunlar ile ilgili yazilimlar var ancak para ile satiliyor ve 1000 liradan asagi degil cydiada bir progrm var 10 dolar ama seni fazla tatmin etmez keyguard
  • Tavsiyem kız arkadaşından şüphen varsa bırak. Eğer şüphen yoksa bu tip saçmasapan hafiyecilik olaylarına girme. Düşünmüş olduğun şey çocukça ve kişisel hakları hiçe sayan bir durum. İstediğin kadar kızabilirsin, lanet okuyabilirsin(içinden) ama işin aslı bu.

Şu mesajı ya da bu mesajı yollamayın demen yollanmayacağı anlamına gelmez. Böyle bir başlık açıyorsan bütün olumsuz tepkileri de kabullenmen gerekir. Benimki olumsuz değil, sadece tavsiye.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • yauw biri casus programı arar, biri ingiltereden çalıntı telefon getirdim nasıl kırabilirim diye sorar, kimisi metroda telefon bulup cebe atar.. arkadaş ne günlere kaldık yaa.. herkes bi suç peşinde. kimsede vicdan yok mu Allah aşkına ya.. Ahlak polisi kesiliriz tabi ki de.. Çünkü bu tür kötü niyetli isteklerinizi düzeyli bir forumda paylaşıp yardım aramayın lütfen. Bu tür arkadaşları gören üye olmayan kişiler de bu forumda sanki sürekli yasadışı işlere yardım ediyormuşuz gibi bir izlenim bırakıyor. bu tür konu açanlara ya gerektiği cevabı verelim ya da bu tür konuların açılmasına hiç müsade etmeyelim..

casus programı arayan arkadaş da sevgilisinden şüpheleniyor ki bu ona güvenmediğini gösterir. güven olmadan da sevgi olmaz. anladığım kadarıyla bi açığını bulup yüzüne vurmak için bütün bu çaban, yoksa sırf kontrol etmek değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 5 Eylül 2011; 23:18:04 >

• bence güvensizlik değil. bir şeylerden şüpheleniyor arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avan_gard

bence güvensizlik değil. bir şeylerden şüpheleniyor arkadaş.

evet.

Bana ozel bir mesele hakkinda konusmak istemiyorum. Ihtiyacim olmasa boyle bir msj atmazdim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: avan_gard

bence güvensizlik değil. bir şeylerden şüpheleniyor arkadaş.

güvenmezsen şüphelenebilirsin ama güvenirsen asla şüpelenmezsin. yazdığınız zıt şeyler olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elveda iTunes, Simdi iTools Zamani
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence olamaz böyle birşey o zaman 2. El iphone'lar hiç güvenli olmaz.
  • hiçbir şey restore karşısında duramaz :) kız arkadaşın eğer teknoloji konusunda bilgisizse o ayrı tabi.
  • Yokmuı arkadaslar bir bilen
  • cylay işe yarayabilir
  • hazır yeri gelmişken bende sorayım ben konum felan istemiyorum çağrıda değil sadece gelen mesajları görebileceğim bir program lazım var mı bildiğiniz kız arkadaş meselesi değildir arkadaşlar ailevi bir mesele.

bu ifilede sms klasöründe sms.deb dosyasında çıkmıyor mesajlar tek tük bazı mesajlar var okadar.

Eğer böyle bir program varsa telefonun içinde bir klasöre kaydetsede olur şimdiden çok teşekkürler.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enohpi4 -- 6 Eylül 2011; 17:14:19 >
  • Bence arkadaşı olumsuz şekilde eleştirmeniz doğru değil, sizden hayat tavsiyeside istemiyor, böyle bir şeye ihtiaycı varsa bilen arkadaşların yardımcı olması gerek, onun kız arkadaşıyla arasındaki ilişkide kimseyi ilgilendirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Bence arkadaşı olumsuz şekilde eleştirmeniz doğru değil, sizden hayat tavsiyeside istemiyor, böyle bir şeye ihtiaycı varsa bilen arkadaşların yardımcı olması gerek, onun kız arkadaşıyla arasındaki ilişkide kimseyi ilgilendirmez.

kötü niyetli bir kişi bu forumdan bilgi alsa ve kullansa vicdanın sızlamaz mı?

diyelim burada bu arkadaşa yol gösterdik öğrettik. buradan okuyan birisi de gidip başkasının telefonundaki özel bilgilere sahip olsa ve ona karşı şantaj yapsa?

bu tarafını hiç düşünmüyosunuz sanırım?

geçende de birisi çalıntı telefonun güvenliğini nasıl kırabilirim tarzı bişey sormuştu. onu da anlatalım, hırsızlar da öğrensin sonra telefonu çalınan herkes üzerine bir bardak su içsin.. bu forum belli bir düzeydedir, yasadışı ya da kötü amaçlı kullanılabilecek hiçbir yöntem ve yardım yapılmamalıdır. yapanlara da bölüm yetkilileri müdahele etmelidir.

yardım isteyebilir o arkadaşlar ama yardım istenecek forum burası değil ne yazık ki. bildiğine kanaat getirdiğin kişiyle pm atarak iletişime geçer o ayrı mesele. ama kamuya açık bir yerde bu tür bilgileri paylaşmak son derece yanlış..

• valla şunu söylüm eyerki o kız kafasında bazı fikirler geçiriyorsa inan bana özel ajan taksan peşine dahi o özel ajanları atlatıp o fikrini yapar.kız milleti bu .bunu yapacağına çek bir köşeye harbice konuş kendisi ile en iyi karar budur yoksa yazılım mazılım ile kendi kendini strese sokarsın başka birşey elde edemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalman_1

valla şunu söylüm eyerki o kız kafasında bazı fikirler geçiriyorsa inan bana özel ajan taksan peşine dahi o özel ajanları atlatıp o fikrini yapar.kız milleti bu .bunu yapacağına çek bir köşeye harbice konuş kendisi ile en iyi karar budur yoksa yazılım mazılım ile kendi kendini strese sokarsın başka birşey elde edemezsin

ajanları atlatmasına bile gerek kalmaz ki.

bir insanı istersen 4 duvar bi yere kapat.kafasında aldatma varsa bunu düşüncesi ile bile yapar. düşüncesiyle yine aldatır seni. boş yere çabalar.

• hocam guvenmedigin bir kiza iphone mu hediye ediyorsun? baya comertmissin valla. ben bana deli divane olan kiza bile iphone hediye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geekrocks

hocam guvenmedigin bir kiza iphone mu hediye ediyorsun? baya comertmissin valla. ben bana deli divane olan kiza bile iphone hediye etmem.

büyük konuşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: andruil

quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Bence arkadaşı olumsuz şekilde eleştirmeniz doğru değil, sizden hayat tavsiyeside istemiyor, böyle bir şeye ihtiaycı varsa bilen arkadaşların yardımcı olması gerek, onun kız arkadaşıyla arasındaki ilişkide kimseyi ilgilendirmez.

kötü niyetli bir kişi bu forumdan bilgi alsa ve kullansa vicdanın sızlamaz mı?

diyelim burada bu arkadaşa yol gösterdik öğrettik. buradan okuyan birisi de gidip başkasının telefonundaki özel bilgilere sahip olsa ve ona karşı şantaj yapsa?

bu tarafını hiç düşünmüyosunuz sanırım?

geçende de birisi çalıntı telefonun güvenliğini nasıl kırabilirim tarzı bişey sormuştu. onu da anlatalım, hırsızlar da öğrensin sonra telefonu çalınan herkes üzerine bir bardak su içsin.. bu forum belli bir düzeydedir, yasadışı ya da kötü amaçlı kullanılabilecek hiçbir yöntem ve yardım yapılmamalıdır. yapanlara da bölüm yetkilileri müdahele etmelidir.

yardım isteyebilir o arkadaşlar ama yardım istenecek forum burası değil ne yazık ki. bildiğine kanaat getirdiğin kişiyle pm atarak iletişime geçer o ayrı mesele. ama kamuya açık bir yerde bu tür bilgileri paylaşmak son derece yanlış..

hocam abartmayın lütfen kötü niyetli biri jb yapıcak da cydia ya girecek vs

uzun iş

tabi haklı olduğunuz bazı noktalar var ancak bu tür bazı programlar ile aile ortamını kurtaran bile var.Güven demekle güven olmuyor kimseye yüzde yüz güvenilmez yüzde 1 açık kapı bırakılır.

Adam şüphe etmişki kendini rahatlatmak istiyor.İyi veya kötü sonuçla kendini rahatlatacak.

• güven kontrole mani değildir...

Askeriye de her yerde bu söz yazar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.