Şimdi Ara

Iphone 8 plus alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamunaleyküm. Android kullanıcısıyım ve Iphone'a geçmek istiyorum. Se hoşuma gitmedi küçük olduğu için , ben de 2.el ı phone 8 plus almaya karar verdim.Sizce 2021 de ı phone 8 plus alınır mı ? 2.el alırken nelere dikkat etmem gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 8 Plus 2023'te Alınır mı?

iPhone 8 Plus, 2017 yılında piyasaya sürülen ve hala popüler olan bir akıllı telefon modelidir. Bu cihazı almayı düşünüyorsanız, aşağıdaki faktörleri dikkate almanız önemlidir:

Artılar:

• Uygun fiyatlı: iPhone 8 Plus, yeni modellerle karşılaştırıldığında nispeten uygun fiyatlıdır.
    • Güçlü performans: Günlük görevler ve hafif oyunlar için yeterli performansı sunar.
    • İyi kamera: Hem ön hem de arka kameralar, iyi kalitede fotoğraflar ve videolar çeker.
    • Uzun pil ömrü: iPhone 8 Plus, uzun süre dayanan bir pile sahiptir.
    • Küçük boyut: Telefon, günümüzün büyük ekranlı akıllı telefonlarına kıyasla daha kompakttır.

Eksiler:

• Eskimiş tasarım: iPhone 8 Plus, daha yeni iPhone modellerinden daha eski bir tasarıma sahiptir.
    • Sınırlı depolama alanı: Temel model sadece 64 GB depolama alanıyla gelir.
    • Eski işletim sistemi: En son iOS sürümlerini desteklemez.
    • Yetersiz ekran: Ekran, daha yeni iPhone modelleriyle karşılaştırıldığında daha küçük ve daha düşük çözünürlüklüdür.
    • Kablosuz şarj yok: iPhone 8 Plus, kablosuz şarjı desteklemez.

Özeti:

iPhone 8 Plus, uygun fiyatlı, güçlü performans sunan ve iyi bir kamera deneyimi arayanlar için hala iyi bir seçim olabilir. Ancak, en son işletim sistemi desteği, geniş ekran ve kablosuz şarj gibi özelliklere öncelik veriyorsanız, daha yeni bir iPhone modelini düşünmek daha iyi olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • miroğlu27 M kullanıcısına yanıt
    Selamlar, bütçeniz ne kadar ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Max 4000-4500 hocam

• Alınır, bizde 6s plus var çocuğum kullanıyor hiçbir sorun yok

• Alınır. 2 büyük güncelleme daha alacak ve sonrasında 2-3 sene daha kullanılır. Eğer ios ekosistemine girecekseniz SE serisi yerine 8 plus daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam se alırdım. işlemci farkı var se daha uzun süreli olur. 8plusta se kadar büyük ekrana sahip değil mi?

• Yaklaşık 2 hafta önce %81 pil sağlığı olan hatasız beyaz renk 8 plus'ı 4.100₺ sattım hocam referans olur belki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Satılık ilanım alttadır lazımsa fiyatta yardımcı olunur

https://forum.donanimhaber.com/satilik-iphone-8-plus-red-64gb-ozel-seri--150361847

1. Ekranda True tone açılıp açılmadığına bakın. Açılmıyorsa ekran yan sanayi olabilir.
    2. Pil sağlığına bakın, Sevis yazıyorsa bununda maliyeti olacağını unutmayın.
    3. Arka cam değişmiş ise kenarlarda mutlaka boşluk olur, bu değer kaybettirir.
    4. Mutlaka görüşme yapın, kablosuz iletişimini deneyin. parmak izi okuyor mu bakın.
    5. En önemlisi İMEİ kayıtlı mı kontrol edin.

Hala kullanılabilecek bir telefon ancak ben de 2020 SE tavsiye ederim, gerek kamera gerekse işlemci performansı açısından çok daha iyi bir üründür.

İyi forumlar.

• se varken sadece ekran için alınmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.