Şimdi Ara

İPHONE 7 ŞARJ ADAPTÖRÜMÜ KAYBETTİM(ALTERNATİF ÖNERİLERİNİZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar iyi forumlar. Birkaç hafta önce kutudan çıkan orijinal şarj adaptörümü kaybettim. Şimdiye kadar arabadan ve bilgisayardan usb ile şarj ederek idare ediyordum ama artık idare edemiyorum. Eski İPhone 4S imin orijinal şarj aleti duruyordu bir süre onu kullandım. O da bozuldu. Çok sıkıştığımda başka başlıklarla şarj ettim umarım bir zararı olmaz olmamıştır. İnternetten fiyatlara baktım. Orijinal kutulu garantili 80 lira deniyor. Ne kadar güvenilir bilmiyorum. Güvenilir olsa bile fiyatı yüksek. Bir adaptöre o kadar vermem. Telefonculardan ikinci el cihazlardan birinin verin dedim. 75 son 70 olur dediler. Sıfırı zaten 80 dedim. İşine gelirse dediler. Alternatif olarak TTech önerdiler. 50 dedi zor bela 40 a indirdim ama bir düşüneyim dedim. Sonuçta orjinal değil. Eski iPhone serilerinin 6S,6,5S,5 hatta 4S şarj adaptörleri ile 7 nin şarj adaptörünün özellikleri aynı mıdır? Akımı veya akım şiddeti vs nelere dikkat edilmeli? Alternatif olarak Orijinal LG,Samsung veya Sony şarj aleti kullansam nasıl olur ? Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Letgo ‘ dan ikinci el kovala.Ben orjinal kutudan çıkan adaptörü 25tlye aldım ikinci el.

• İstanbul anadolu yakasındaysan gel belkin şarj aletim var kullanmadığım, vereyim onu. Amerikan prizi ama 2-3 liraya dönüştürücü alıp kullanabilirsin.
  • Ride Or Die kullanıcısına yanıt
    Letgo kullanmıyorum. İndireyim uygulamayı teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

İstanbul anadolu yakasındaysan gel belkin şarj aletim var kullanmadığım, vereyim onu. Amerikan prizi ama 2-3 liraya dönüştürücü alıp kullanabilirsin.

Hocam maalesef İstanbulda değilim. Yine de sağolun teşekkür ederim.

• Ride Or Die kullanıcısına yanıt
    Adamlar sahtelerini bile okadar yakın yapıyolar ki!!
    Olması gereken etiket voltaj ve amper değerleri ne olmalıdır? Aliexpress den bakmak istesem hangi akım voltaj varsa daha nerelerine bakmalıyım? Tşkler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biraz acele ederseniz buradan alabiliriniz.Ben dün aldım ikiside %100 apple orjinal ürünü
    www.morhipo.com
    Apple Telefonları ve Aksesuarları | Morhipo
    https://www.morhipo.com/apple/markalar/0/67356/marka
  • Konuyu hortlatan arkadaşa saygılar
    Konuya yazmamışım ama tanıdık bir arkadaş sayesinde telefoncudan orijinal kutu içi adaptörü 30 liraya aldım. Onu kullanıyorum. Yalnız bu defs kablomda sıkıntı var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Kendimize olmasa da bir başkasına yardımcı olabildiysek ne mutlu. Bişey soracağım, benden sonra sizle beraber 2 kişi yorum yazmış ama bana bu bildiirmler neden gelmiyor? şans eseri aynı konuya giirnce görebiliyorum yeni yazışmaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin_elk

Kendimize olmasa da bir başkasına yardımcı olabildiysek ne mutlu. Bişey soracağım, benden sonra sizle beraber 2 kişi yorum yazmış ama bana bu bildiirmler neden gelmiyor? şans eseri aynı konuya giirnce görebiliyorum yeni yazışmaları
    Uygulamayı tam oturtamışlar hala eksikleri var. Uygulama kafasına göre takılıyor. Bazen açılıyor bazen açılmıyor. Mesela az önce sizin mesajınızla gelen bildirime tıkladım uygulama açıldı. Bildirimler sayfasına geliyor ama bildirime tıklayınca konuya geçmiyor. Uygulamayı kapatıp tekrar açtım öyle oldu. Öyle tuhaf bir uygulamaları var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.