Şimdi Ara

Iphone 7 Kapasite Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim sorunum telefonu yeni aldım ( Iphone 7 ).Aldığım zaman 32 gb lık kapasitem vardı ve şuanda 26 gb kapasitem var ve dolu alan 1gb gösteriyor.Yani toplamda 27 gb lık bir alan hakkım var 32 olmadığını fark ettim.Şimdi ben 5 icloud hesabıda açtım ve her hesapta indirmeler yaptım.Şu anda kullandığım icloud hesabımda bir uygulama yüklü değil iken 27 gb alan gösteriyor.Yani demem o ki diğer hesaplarımda yüklü olan uygulamalar mı yer kaplıyor?Her hesap arası geçiş yaparken telefonu sıfırladım.

• Cnbytkn C kullanıcısına yanıt
    Hiç duymadın mı hafıza normal 16 gblığın 12'sini kullanırsın, 32'nin 26'sını, 64'ün 55'ini, 128'in 113'ünü harddisklerde de bu böyledir 500 gb harddiskin 470'ini kullanırsın gb'dan mb'a çevirdiğinden bu kayıp oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç duymadım ama ilk aldığım gün 32 gb kullanabiliyordum sıfırlama yaptıktan sonra böyle sorunlar olmaya başladı 27 gösteriyor bu arada tam 26 da değil bu fark edermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnbytkn

hiç duymadım ama ilk aldığım gün 32 gb kullanabiliyordum sıfırlama yaptıktan sonra böyle sorunlar olmaya başladı 27 gösteriyor bu arada tam 26 da değil bu fark edermi

32 lik cihazda 32 GB bos alan görmeniz mümkün değil yanlışınız var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc harddiski ile aynı mantık suan baktım mesela 1tb disk 930gb ı kullanılabiliyor. ayrıca cihazınızda 4-5gb arası ios işletim sistemi de yer kaplıyor. 27gb boş alan almanız normal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad 9. Nesil Ekran Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.