Şimdi Ara

iPhone 7 Jet Black Rezilliği(1 aylık cihaz)!!!!!!! S7 ile karşılaştırma içerir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
7.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ortalama 1 ay önce alıp kullanmaya başladığım kabından çıkarmadığım kap olarak spigen kullanıyordum.
    Ve kabından hiç çıkarmadım tozlanmıştı ve dün temizliyim dedim az çok tozdan çizileceğini tahmin ediyordum ama bu kadarını tahmin etmiyordum gerçekten bu kadar kalitesiz malzeme nasıl kullanılır aklim almıyor,karşılaştırmak için ortalama 1 yıldır önlü arkalı jelatinsiz kullanılan,sadece led view ile kullanılan s7ninde fotoğraflarını koyucam.Buyrun yorum sizindir.

Not:kesinlikle vurma çarpma vs olmamıştır telefon ilk açıldığında direk ekran filmi yapıştırılıp kılıfa konulup kullanılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 19 Mayıs 2017; 12:50:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iPhone 7 Jet Black Rezilliği(1 aylık cihaz)!!!!!!! S7 ile karşılaştırma içerir..

iPhone 7 Jet Black Rezilliği(1 aylık cihaz)!!!!!!! S7 ile karşılaştırma içerir..

• Buda kullandığım kap ve nerdeyse 1 yıllık s7nin durumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben ilk çıktığı gibi Jet Black alanlardanım ve çıktığı günden bu yana kılıfsız kullanıyorum, inanın attığınız resimler beni çok şaşırttı. Ben kılıfsız kullanmama rağmen sizin cihazdan çok çok temiz durumda cihazım şuan. İyi ki kılıfsız kullanıyorum kılıfla kullananların hali ortada. Evet çiziliyor ve olabildiğine dayanıksız Jet Black. İleride sorun çıkartmasın diye bir fırsat bulursam mat siyah'a da geçebilirim. Geçmiş olsun.
  • sürekli kılıfla kullanıldığında her cihazda butür sorun olabiliyor

zaman zaman kılıfı çıkartıp içerisinde birikmiş olan tozları temizlemek gerekiyor

bulunduğunuz ortamdaki tozun cinsi biraz sert anlaşılan

ben sık sık kılıf değiştiriyorum yani değişik kılıflarım var onları kullanıyorum takmadan önce de güzelce ıslak mendil ile temizliyorum ki durduğu yerde de toz toplanabiliyor

jetblack çok kısa kullandım malzemesi hakikaten çok hassas(apple bunu satarken her yerde belirtiyor)bunu bilerek aldım ama 1 hafta içerisinde mat siyah ile değiştirdim zira microfiber bez bile çizilmesine sebep oluyor

s7 ye gelince onun arka malzemesi cam o yüzden boyalı yüzeyden daha mukavemetlidir

fakat eminim iphone u kullandığınız aynı kılıf ve şartlarda kullansaydınız iphone kadar olmasa da deformasyon olurdu diye düşünüyorum
  • Çok geçmiş olsun kardeşim. Ben haftada bir kılıftan çıkartıp temizlerim telefonumu. Keşke bu kadar uzun süre beklemeseydiniz.

• Zaten tanıtılırken kolay çiziliyor demişlerdi. Buna göre alsaydınız. Geçmiş olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar çizildiğini ben de biliyordum

Ben bu çizilmeye karşı kılıfla kullanmışım zaten

Spigen kalitelidir diyip onu aldım

Ama kimse kusura bakmasın Apple hep aynı kurnazlığı yapıyor bir sürü Apple cihazım oldu ben Apple sever bi insanım

Ancak ya bükülme,ya boya atma,ya çekmeme gibi uyduruk problemler oluyor bu telefon 4000TL lik Avrupa'da 1000euroluk telefon bu kadar çabuk deformasyon kabul edilemez.

Yukarda sürekli kılıfla kullanılan cihazlarda böyle problemler oluyor yazmışsınız hocam

Katılmıyorum ben 1 ayda bu hale gelen telefon görmedim,bildiğin kalitesiz malzemeden üretmişler bir dahaki nesilde anlatırlar şöyle geliştirdik 9000 türünden metal kullandık vs diye

• Bende çıktığı gibi jetblack aldım vaja deri kap ile kullanıyorum ilk günkü gibi nokta bile yok cihazımda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin kılıf telefona yarardan çok zarar vermiş fiziksel zarar görmese apple belki bir şey yapabilirdi fakat şu durumda yapılacak pek bir şey de kalmamış geçmiş olsun.

• gecmis olsun gercekten. cok uzucu bir durum. kilif ile kullanirken bu kadar zarar gormesi, kilif icinde kalan tozun cinsinden dolayi sanirim.
  • açıkcası son kullandığım tüm telefonları kılıfsız kullandım,bunu kılıfla kullandım düştüğü durum yazık çok kötü

• Cok gecmis olsun, cihaz yerde suruklenmis gibi duruyor. Apple istedigi kadar bu cihaz cizilmeye musaittir desin, kilifa giren tozla bu hale geliyorsa, JetBlack basarisizdir.

Gec olacak belki ancak yinede onlem almakta fayda var. Arka kisma kaliteli bir jelatin kaplama yapmalisiniz. Ayni zamanda Apple in kiliflari da arka ic kisim yumusak oldugundan bu tur deformasyonlari onleyecektir. En azindan daha fazla zarar gormez diye umuyorum.

• Herkes arkasından bahsetmiş..Pekş ya tertemiz parmak ile

Aşağı yukarı sürükleme hareketiyle çizilen ekrana ne demeli ??

• Kardeşim bu jet black biraz bile bile lades oldu, herkes ilk günden beri bu sonu belirtiyordu, yazık olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz Jet Black ! Uzak durun... Mat siyah aldım ve sorun yaşamıyorum
  • Mat siyahlarda boya dökülme sorunu baslamis. Bendede S7 var hic kilifsiz kullandigim halde önemli bir cizik yok. Apple sanki özellikle yapiyor iPhone4 te camdan yapilmisti onda pek öyle sorun yoktu.

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Evet benim mat siyah dökülüyor.

Son çare wraspol aldım. Yapıştırdım dün. Baloncuk kaldı sökeyim dedim. Iphone yazısı ve altındaki yazılar bir baktım jelatinde Allahtan çok fazla geçmemiş. Biraz silik oldu yazılar ama hala var.

Lanet olsun dedim kılıfsız devam.

• Jet black dökülüyor

• Su resimlere bakarak keske kilifsiz kullansaydin demek yanlis olmaz sanirim cidden bu kadar buyuk bir kozmetik sorunu olabilecegini bilmiyordum Jet Black renginin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.