Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de toza ve hava kabarcığına deli olurum en fazla 1 gün sabredip kaldırırım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 7 Plus için UAG plasma aldım ve gerçekten çok başarılı olmuş kılıf ama bir küçük sıkıntısı var o da kılıfı telefondan ayırmak oldukça güç. Kullanan arkadaşlar nasıl bir yol izliyor acaba? Telefona zarar vericem diye korkuyorum

• İphone 7 silver icin en ince seffaf kilif hangisidir? Netten baktim ama bulamadim. Kullanip memnun olanlar tavsiede bulunabilir mi?

Telefonu buyuk gosteren kiliflari sevmiyorum. Neredeyse kilifsiz kullanacagim.

• Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    aliexpressten cafele marka bir kılıf almıştım. Ultra ince ve telefonun her tarafını sarıyor. birkaç kez yere düşürmeme rağmen kasa darbe almadı. (Cep hizasından parke zemine düşmüştü)
    https://www.aliexpress.com/store/product/CAFELE-Ultra-thin-Hard-Cover-Case-for-iPhone-7-Simple-Series-Back-Cover-Case-for-iPhone/2337355_32726552957.html?spm=2114.12010608.0.0.305L6b

Bir de ön kısma ekranı ful kaplayan bir koruyucu alırsanız telefon hem ince kalır, hem de güzel bir korumaya sahip olur. Bundan da kullanıyorum, çok memnunum. Bu tip ucuz koruyuculardaki ana sorun, ekranın parmak izi tutmamasını sağlayan oleophobic kaplamanın çabuk bitmesidir. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, parmak izi ve ekran hassasiyeti konusunda bir sorunum olmadı.
    https://www.aliexpress.com/store/product/CAFELE-new-full-screen-soft-edge-protection-film-for-iphone-7-protection-Phone-screen-saver-for/2337355_32780194258.html?spm=2114.12010612.0.0.MjTfWb

Yine bu markanın şarj kablosunu da kullanıyorum, belkin adaptör ile birlikte, parmak izi sensörü sorunu yaşamadım.

Biraz reklam gibi oldu ama brçok marka sipariş etmiş, uag,sgpsine varıncaya kadar kullanmış biri olarak hiç markaya para vermeye gerek yok. Alın cafele gitsin.

• Herkese merhaba ben ip7 için şarjlı kılıf bakıyorum ama yurtiçinden almak istiyorum sadece baseus görebildim hepsiburada da zerolemon un slim modeli hoşuma gitmişti, baseus markasınıda tanımıyorum konu batarya olunca da güvenilir bir marka almak istiyorum türkiye içerisinde satılan kaliteli ve fiyat performans ürünü bir larjli kılıf bilgisi olan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

aliexpressten cafele marka bir kılıf almıştım. Ultra ince ve telefonun her tarafını sarıyor. birkaç kez yere düşürmeme rağmen kasa darbe almadı. (Cep hizasından parke zemine düşmüştü)
    https://www.aliexpress.com/store/product/CAFELE-Ultra-thin-Hard-Cover-Case-for-iPhone-7-Simple-Series-Back-Cover-Case-for-iPhone/2337355_32726552957.html?spm=2114.12010608.0.0.305L6b

Bir de ön kısma ekranı ful kaplayan bir koruyucu alırsanız telefon hem ince kalır, hem de güzel bir korumaya sahip olur. Bundan da kullanıyorum, çok memnunum. Bu tip ucuz koruyuculardaki ana sorun, ekranın parmak izi tutmamasını sağlayan oleophobic kaplamanın çabuk bitmesidir. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, parmak izi ve ekran hassasiyeti konusunda bir sorunum olmadı.
    https://www.aliexpress.com/store/product/CAFELE-new-full-screen-soft-edge-protection-film-for-iphone-7-protection-Phone-screen-saver-for/2337355_32780194258.html?spm=2114.12010612.0.0.MjTfWb

Yine bu markanın şarj kablosunu da kullanıyorum, belkin adaptör ile birlikte, parmak izi sensörü sorunu yaşamadım.

Biraz reklam gibi oldu ama brçok marka sipariş etmiş, uag,sgpsine varıncaya kadar kullanmış biri olarak hiç markaya para vermeye gerek yok. Alın cafele gitsin.

Cevap icin tesekkurler. Ekrana 2 ay once kirilmaz cam taktirmistim, parmak izi vb yok, cok memnunum.

Kilif icin verdiginiz linki inceledim dhl sectigimde fiyat 58 Dolar oluyor. (9-21 gun mde teslim gorunuyor).

Daha uygun fiyata Tr den alabilecegim benzer kilif yok mudur? Tek istegim ince olmasi ve duz siyah olmasi. (Suanki kilifim karbon modelli)

• Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-7-kilif-air-skin-0-3-mm-black-042cs20869-p-HBV0000029IKE?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.telefon-aksesuar.pla&gclid=CIO7tu2xx9QCFV2UsgodmawNfQ

Bunu öneririm. Şu anda sgpler hbde indirimdeymiş. Değerlendirebilirsniz. Bu ürünü de kullandım, aliden linkini verdiğim kılıfın malzemesi ile aynı. Hiçbir farkı yok.

Silikon almayın derim. Hangi marka alırsanız alın kısa süre içerisinde sararıyor ve çok çirkin bir görüntü oluşturuyor.

Biraz daha korusun derseniz tough armor slim tercih edebilirsiniz. Am o air skine göre daha kalındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 18 Haziran 2017; 15:26:2 >

• Apple deri kılıflar içinde siyah iphone7 ye hangisi en çok yakışır. Aklımda Kırmızı ve açık mavi var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Apple deri kılıflar içinde siyah iphone7 ye hangisi en çok yakışır. Aklımda Kırmızı ve açık mavi var.

Kırmızı çok yakışıyor hocam ama renk atıyor deride diye biliyorum bence silikon kırmızı alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

http://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-7-kilif-air-skin-0-3-mm-black-042cs20869-p-HBV0000029IKE?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.telefon-aksesuar.pla&gclid=CIO7tu2xx9QCFV2UsgodmawNfQ

Bunu öneririm. Şu anda sgpler hbde indirimdeymiş. Değerlendirebilirsniz. Bu ürünü de kullandım, aliden linkini verdiğim kılıfın malzemesi ile aynı. Hiçbir farkı yok.

Silikon almayın derim. Hangi marka alırsanız alın kısa süre içerisinde sararıyor ve çok çirkin bir görüntü oluşturuyor.

Biraz daha korusun derseniz tough armor slim tercih edebilirsiniz. Am o air skine göre daha kalındır.

Hocam onu incelemistim. Yorumlarda kamera ve flash yerleri tam oturmuyor deniyor, o yuzden vazgecmistim.

• iphone 7 plus gold kullanmaktayım normalde kılıf kullanmıyorum sizce ne almalıyım? Şık ve az da olsa koruyucu olmasını yeğlerim
  • arkadaşlar aylardır su kılıfı arıyorum İPHONE 7 için

nereden alıcam bi yol gösterin ucuz yollu

express falan anlamıyorum turkiyede satan biri varsa bana o sekılde yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacıhayri -- 27 Haziran 2017; 1:35:46 >
  • Arkadaşlar Apple Store'da satılan ekran koruyucu filmi önerir misiniz?

https://www.apple.com/tr/shop/product/HKHL2ZM/B/iphone-7-plus-için-belkin-parlama-önleyici-ekran-koruyucu?fnode=99&fs=f%3Diphone7plus-screenprotect%26fh%3D458b%252B463b%252B47e1

• Geçen gün %40 indirim ile Hepsiburada'dan Spigen Apple iPhone 7 Plus Kılıf Liquid Armor Black ve Spigen Apple iPhone 7 Plus Kılıf Thin Fit Satin Silver aldım. %40 indirimli. Tanesi 36 TL'ye geldi kargo bedava olarak.

Liquid Armor Black'i çok beğendim. Telefona tam oturuyor, tutuş hissi çok iyi sağlam, kayma yok. Elinize gelen his çok kaliteli. Toz toplamıyor. Telefonu çok da kalınlaştırmıyor. Çok hoşuma gitti. Puanını hak ediyormuş gerçekten. Mat siyah telefona çok iyi uydu.
    http://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-7-plus-kilif-liquid-armor-black-043cs20525-p-HBV000001FZCE

---------------------------------------------------
    Thin Fit Satin Silver'ı da oldukça beğendim. Telefonu sağdan ve soldan sardığı için alt ve üst taraflarından sıfır görüntü oluyor. Bu da telefonu oldukça zarif ve ince gösteriyor. Üstteki kılıfa göre daha ince. Ama tutuş konusunda aynı şeyi söylemeyeceğim. Elden kayma olasılığı çok yüksek. O yüzden iç mekanlarda kullanıma uygun. Telefonu genelde benim gibi dışarıda kullanıyorsanız metrobüste, minibüste çok sıkıntı. Biri elinize çarptığı anda elinizden çok rahat kayabiliyor. Kılıf sağlam görünüyor ama ne kadar korursanız koruyun yere düştüğü anda neresinden darbe alacağı hiç belli olmuyor. Telefonum Mat siyah ama oldukça yakıştı.
    http://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-7-plus-kilif-thin-fit-satin-silver-043cs20735-p-HBV000001FZEA

---------------------------------------------------
    Telefonla beraber aldığım Liquid Crystal kılıfı ise kenara koydum. Kullanalı 2 ay olmasına rağmen ve haftalık 1-2 defa çıkarıp hem silip hem kompresör ile tozunu alıp temizlememe rağmen her yeri leke oldu ve sarardı. Çok uzun ömürlü bir ürün değil. Şeffaf olan herhangi bir ürünü daha almam Spigen'den. Sararma ve lekelere takmıyorsanız tercih edebilirsiniz ama Mat Siyah telefonda çok sırııtıyor.
    http://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-7-plus-kilif-liquid-crystal-space-crystal-043cs20855-p-HBV0000029IKC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doancrula -- 6 Temmuz 2017; 9:42:33 >

• Forumdaşlar Ttec'in siyah silikon kılıfı hakkında ne düşünüyorsunuz zarar verir mi, değiştireyim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENGMRKP61 -- 6 Temmuz 2017; 10:58:8 >
  • Merhaba arkadaşlar ilk çıktığı zamandan beri iphone 7 ile addison un şeffaf silikon kılıfını kullanıyorum kamera kısmından sürekli toz giriyor kılıfın içine ve artık sarardı. Sizden ricam kullandığınız yada bildiğiniz ultra ince bir kılıf varsa n11 den ya da diğer sitelerden olur (ucuz olması tercihim çünkü kılıf ,ekran korucuya çok para vermeyi sevmiyorum. ) önermeniz? Ayrıca bu silikon olmayıp ince ve sert formdaki kılıflar telefonu çiziyor mu? Şimdiden teşekkürler.

• Satılık iphone 7 uag plasma ice kılıfım var 11 temmuzda teslim aldım kargodan faturası mevcuttur 140 tl ye almıştım 90 tl ye satıyorum askerdeyim ancak terhis olmak üzereyim gönderebilirim rahatça

• Merhaba arkadaşlar. Yurtdışından iPhone kılıfı ve ekran koruyucusu aldım. Toplamda 45 dolar ödedim. Gümrüğe takılır mı bu ürünler? Teşekkürler...
  • Şu kılıfı kullanan, inceleyen var mı?https://www.ringke.com.tr/Ringke-Fusion-iPhone-7-Plus-Kilif-Shadow-Black-Extra-Darbe-Emici,PR-653.html Fotoda çok şık duruyor ama gerçekte de böyle midir acaba ikilemde kaldım. Mat siyah bu arada telefonum.

Bir de varsa farklı böyle şık kılıf önerileri beklerim. Telefonu korumasını biraz geri plana atabilirim, şık olması telefonu kabalaştırmaması öncelikli tercihim. Ele aldığında hemen iz vs tutmaması, temiz görünmesi önemli.
  • Takılabilir,dolar olarak gümrük sınırı 30euro 35dolardı galiba.
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.