Bildirim
iPhone 7 266 döngü de %91 pil sağlığı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Biraz fazla eskimiş ancak bunun sebebi sizsiniz eğerki tam şarj olmadan söküyorsanız %20 nin altına çok fazla indiriyorsanız şarjınızı kendi şarj aleti dışında başka şarj aletleri ile örneğin ipad şarjı vs fazla akım veren telefonunuzu şarjda iken kullanıyorsanız yıpranmasına sebebiyet vermektedir tabiki %80 lere indiğinde 85 84 garantiden değiştirme hakkınız var 1 defaya mahsus takmayın kafanıza ve %85 altında apple servisine götürüp ücretsiz değiştirin garanti süresi boyunca -
hocam müthiş değerler. benim telefonun bataryası serviste değişti 4 ay önce. iphone 7, 140 döngüde %94 ve oyun oynamam, pili yormam. sadece orijinal şarj aleti ve bilgisayarla şarj ettim ve durum bu. ben ne yapayım :D -
Döngüyü nerden göruyoruz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Söylediklerinle alakası yok tek doğrusu şarjda kullanma demenquote:
Orijinalden alıntı: kyazmaci468
Biraz fazla eskimiş ancak bunun sebebi sizsiniz eğerki tam şarj olmadan söküyorsanız %20 nin altına çok fazla indiriyorsanız şarjınızı kendi şarj aleti dışında başka şarj aletleri ile örneğin ipad şarjı vs fazla akım veren telefonunuzu şarjda iken kullanıyorsanız yıpranmasına sebebiyet vermektedir tabiki %80 lere indiğinde 85 84 garantiden değiştirme hakkınız var 1 defaya mahsus takmayın kafanıza ve %85 altında apple servisine götürüp ücretsiz değiştirin garanti süresi boyunca
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla hocam ben su şekilde şarj ediyorum telefonu %20 bin altına düşürmemeye çalışıyorum genelde ama doldururken %100 de değilde 95 100 arasında cekiyorum ama şarj aleti falan orijinal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple destek ten pil sorunları deyip müşteri temsilcisine sorarsanız bilgi verirler
8 plus kullanıyorum 1 seneye yakındır 2 ay önceye kadar 95 di sağlık 2 ayda 88e indi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple'ın sitesinde zaten 500 şarj döngüsü boyunca %80'e kadar korur diyor. Seninki de 266'da %91 bence gayet normal. Sadece biraz çabuk olmuş, 10 ay 300 gün desen neredeyse her gün 1 tam döngü kullanmışsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 9 Kasım 2018; 4:11:10 > -
688 döngü, pil saplığı yeni %90 oldu
Benim 7 plus 290 civarı döngüde %91e indi. 1 yıl oldu alalı. Kafama ne zaman eserse şarj ediyorum bir düzenim yok. Telefon size hizmet etsin siz telefona değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 9 Kasım 2018; 10:15:10 > -
Nasıl başardınız acaba.
Pil döngü sayısonı nasıl öğreniyoruz arkadaşlar ?
Hocam normal bir değer. Her ay pil sağlığından %1 gidiyor zatenquote:
Orijinalden alıntı: mert--
Valla hocam ben su şekilde şarj ediyorum telefonu %20 bin altına düşürmemeye çalışıyorum genelde ama doldururken %100 de değilde 95 100 arasında cekiyorum ama şarj aleti falan orijinal -
Telefonun pilini hiç bitirmedim, sarj imkanım yoksa %10da telefonu kapattım, genelde min %20lerde sarja taktımquote:
Nasıl başardınız acaba.
Bunun dısında cogunlukla sarj olurken telefonu kullanmadım, onun dısında hiçbirleye dikkat etmedim, powerbank, ipad sarj aleti filan ne bulursam sarj ettim, sonuc bu sekilde oldu
bugün %1 daha düştü pil sağlığı %90 oldu şuanda apple desteğin de yönlendirmesi ile pazartesi günü pil değişimi için servise vereceğim telefonu -
benim 1 ayda %7 düştü. -
Anormal bir durumquote:
benim 1 ayda %7 düştü.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone fitness uygulaması adım saymıyor
- iphone şarj soketi temassızlık
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- iphone ekranda siyah çizgi
- bildirim sesi gelmiyor
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- en iyi kılıf markaları
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X