Şimdi Ara

Pil Sağlığı 4 Günlük Cihaz %97

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
36.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar 4 gün önce vatan bilgisayarın internet sitesi üzerinden satın aldığım İphone 8 plus cihazımın bugün pil sağlığı beta bölümünden baktığım zaman %3'lük bir düşüm olduğunu farkettim apple ile direk görüştüm onlarda bu düşümün normal olduğunu belkide %97'lik düşümün bir daha 96 ya 6-7 ay sonra düşeceğini 80'e kadar ki pil yüzdeliğinin ideal olduğunu 80 den sonra pil değişimi programına girdiğini cihazın ve 500 kere sarja kadar pillerin sarj edilebilir ömrü olduğunu bununda 2 yıla tekabül ettiği söylendi.Ama ben hiç içime sinmedi 4 günlük cihazın hiç normal gelmedi bu beta bölümünün %3 lük düşümün gerçekleşmesi sizce ben bunu izmir içerisinde vatana götürsem onlar mı teknik servise götürseler veya bana izmir içi teknik servis önereceğiniz bir yer var mı veya ben bu cihazı teknik servise götürmelimiyim apple'a göre bu normal piller değişkendir diyorlar ve pil sağlığıma bir dosya yolladılar bana uzaktan kontrol ile baktılar gayet sağlam olduğunu pilde hiçbir sıkıntının olmadığını söylediler yıllardır apple kullanıyorum çevremde aylardır bu cihazı kullanan arkadaşlarımın hala daha %100 iken benim nasıl oluyorda 4 günlük daha yes yeni telefon %3'lük bir düşüm oluyor ve buda teknik servise götürdüğümde değişim için yeterli bir sebep midir?







  • Buda resmi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ne yapmalıyım.

    Pil Sağlığı 4 Günlük Cihaz %97
  • normaldir o kardeşim fazla kafaya takma. Zaten 8 plusların şarjları bitmiyor kolay kolay. her tülü 1 günü çıkartırsın. bende de car sıyah 8 plus mesela batarya kullanım ömrnün bu kadar olacağını düşünmemiştim. Gerçekten 16 20 saat şarja takmadan kullanyorsunuz ki ben hiç wifiyi ya da lte yi kapamam
  • Dert edilcek bir durum yok. Yeni telefonunuzun keyfini çıkartın.

    Cihaz zaten garantili. 2 yıllık garanti bitimine doğru servise verirsiniz, pil değişimi yapılır...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 günlük cihaz 97 çıkacak ben de keyfime bakacağım? yok daha neler.
    insanın keyfi kaçar. 11. aya girdim. 8 plus hala 99 - hadi rahat olsun arkadaş.
  • Ben bu durumu normal bulmam hocam %3 düşmesi hele ki 4 günde ya yazılımdan sorun ya da cihaz sıfır degil imkansız yanı 4 günde o kadar düşmesi aklıma gelen ilk cozum tertemiz bi restore edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.5 aylık cihazımın bataryası halen %99 4 günlük cihazda %97 olması şaşırtıcı geldi bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sampler kullanıcısına yanıt
    Telefonu nasıl kullandınız? Ben telefonu gece şarjda bırakmam, powerbank kullanmam ama 2 senede %82 oldu cihaz 400 döngüyle. Genelde %1-2 olunca veya telefon tamamen kapanınca şarja takıyorum, acaba hata mı bu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0ldskool kullanıcısına yanıt
    seve seve değiştireceklerdir.
  • Adı üstünde beta. Benim cihazda değişim oldu. 5-6 günde %99’a düştü öyle kaldı. Daha önceki cihazımın 6-7 ay %87 de kaldığını bilirim. Eğer telefonu aşırı ısındırıp oyun oynadıysan elinden hiç bırakmadıysan olabilecek bir şey bence. Ama dediğim gibi beta bu, ios 12 de beta dan çıkıyor. iOS 12 ye güncelleyince tekrar bakarsınız.. çokta dert edilecek bir şey değil apple’ın demesine göre %80, benim tecrübelerime göre %85’e kadar yolu var. Birde app store dan battery life programını indirip ordanda kontrol edebilirsin. Büyük ihtimal yıpranma seviyesi %0’dır. Son olarak apple’ın böyle bir şey yapıp kullanıcılarını sinir edip üzmesi çok berbat bir şey.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 8 pluslar da var bu pil sonurunu ama günü çıkarıyorsun. Biraz daha dene şuan kafaya takma 5-6 aya inerse 80lere verirsin zaten servise.
  • Kafana takacak bir durum yok. Kaldı ki o uygulama beta, doğru göstermiyor olabilir. İlerde artabilir ya da şu an gösterdiği kadar düşük olmayabilir. Bulunduğu konumda çok uzun süre kalabilir. Olmadı götürürsün pilini değiştirirler zaten bu sene bedava

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce imla ve noktalama. Sonra yardım.

    Yazmayı bilmiyorsanız da yazmayın kardeşim, illa tek nefeste okuyacaksınız şu yazıyı!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu pil sağlığı apple ın kafasını çok ağrıtacak gibi muhtemelen kaldırırlar bir sonraki güncellemede bendeki iphone 8 plus 1 aylık %100 durumda apple mağazasından almıştım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer çok kafanıza taktıysanız ve (4 günlük cihaz )apple akasya / zorlu dan aldıysanız 15 gün içinde koşulsuz iade / değişim var gidin telefonu değiştirin.

    İnternetten aldıysanız 15 gün içinde koşulsuz iade var öyle değiştirin siz bilirsiniz :)
  • ayda 1 düşmesini anlarım ama 4 günde çok geldi.
    bi tuhaflık var bence, değişim yapabilirler.
    bence ayda 1 olmalı max. düşüş..
  • First Premolar kullanıcısına yanıt
    Telefonu olabilecek en kötü şekilde şarj etmişsin.

    İstediğin kadar şarjda bırak bişey olmaz, zaten otomatik olarak gücü kesiyor cihaz dolunca, ayrıca 100 olduktan sonra bi süre daha şarjda kalması batarya için daha sağlıklı.

    Cihazın şarj bittiği için her kapandığında pilin kapasitesi yüzde 1 azalıyor. Cihazı yüzde 20 lerdeyken şarja takmalısın. Düşük kapasitelerde kullanmamalısın.
  • yagızalp Y kullanıcısına yanıt
    Batarya değişikliğinden sonra dikkatli olacağım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil sagligi %96 2haziran 2018de sifir alindi. Simdilik sorun yok. Kullan gitsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cihaz çıkalı 1 seneye yakın oluyor yatan batarya yattığı süreye göre biraz ölür. Hatta ilk çıktığı gün alan ve kullanmaya başlayan birisinin bataryası 1 sene sonra yeni alan birisinin bataryasına göre daha iyi durumda olabilir hatta bu daha olasıdır. Ve batarya şarjı konusunda herkes kendi doğrularını savunuyor bende elbette kendi doğrularımı savunacağım, bu bataryalar ne çok boşluğu ne de çok doluluğu sever yüzde 25in altına inmemeyi ve 90 civarında şarjdan çekmeyi tavsiye ediyorum. 1 veya 2 ayda bir kalibre etmek amacıyla bitirip tam doldurulabilir. Ben 2 yıla yaklaşan iphone se mi bu şekil kullandım ve yüzde 91 görünmekte pil sağlığı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.