Şimdi Ara

iPhone 6s den hangi telefona geçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gif desteklemiyor
    Fotoğraflarda exif bilgisi Yok
    Sd kart yuvası Yok dslr makineden foto almam uzun Ve zahmetli oluyor
    Kamera dar açıda çekiyor
    Metal kasa elimi terletiyor
    Ekran küçük ilk başta güzeldi ama film izlenmiyor ( evde pc Yok telden izliyorum)
    Appstore pahalı
    Şuan aklıma gelen sıkıntı sadece bunlar s7 edge demeyin çünkü edge ekran hoşuma gitmiyor parmaklarım sürekli edge ekranla temas ediyor foto çekerken baya sıkıntı yaşadım ayrıca tasarımı bana göre kötü note7 almıştım piyasadan toplandığı için 6s ile değişim yaptım note 7 gayet güzeldi mesala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6S S7 ve SE sahibiyim.

6s ve Se yi karşılaştırırsak Se çok daha akıcı ancak ekran küçük ios alınacaksa ve ekran boyutu çok muhim değilse SE daha mantıklı.

6S ile S7 karşılaştırırsak farkli siniflar olsada günlük işlevler bakimindan 6S daha kolay basit ulasabiliyorsun her şeye . Fakat biraz üst düzey kullanima geçtiğinizde yetmiyor 6s .

Mesela ekran vidyosunu alma. İçine her formattan vidyo atmak, torrent veya herhangi bir upload sitesinden bir dosya indirmek vs iş bunlara dönünce ios iskence halini alıyor.

Zor durumda kalip birini satmak istesem 6S i elden çıkarırım. S7 daha mantikli benim gözümde

• Bu arada S7 ve 6S on kamerayi karşılaştırdığımda, S7 daha geniş açılı çeksede 6S cok daha iyi cekiyor. Megapiksellere aldanmamak lazim.

Samsung da yuzum pastel boya gibi. Iphone daha gerçekçi

• aynı durumdayım 16 Gb SE var. Gerçekten akıcı harika bir tel. Fakat hafıza yetmiyor.Bir şey indirmek zor.Kamerası ve kulaklık sesi iyi olan bir android arıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.