S

Çavuş
12 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 26 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Akşam yüzde 80 şarjla kapağını kapattığım Macbook pro cihazım şu an fotoğraftaki gibi bir ekran verip açılmamaktadır. Herhalde şarjı bitti dedim ve prize taktım ancak makine hala cevap vermemekte. Benzer bir sorun yaşayan ya da çözümünü bilen birisi yardımcı olabilir mi?
Merhabalar.Bir kaç gündür telefonlara bakıyorum.Huawei mate 9 u ithalatçı garantili 2250₺ ye buldum ama beni ekran boyutu konusunda endişelendiriyor çünkü ellerim biraz küçük.Huawei p9 a da baktım ama 3Gb ramı ve performans testlerinde aldığı skorlar beni düşündürüyor.Htc 10 a da baktım ancak onun da romu ve arayüzü pek hoşuma gitmedi.Huawei daha fonksiyonel gibi.Kamera ve arayüz benim için ana kriterler.Sizce bu üçünden hangisi ve ya başka bir tavsiyeniz var mı?
ikisi arasında kaldım hangisini önerirsiniz?
iPhone Se telefonumun 16 Gb lik hafızası artık bana yetmiyor.İOS un kısıtlamaları da benim için problem oluşturuyor.Bu yüzden android telefon almaya karar verdim.Kamera ve kulaklık ses kalitesi benim için çok önemli.Sizce hangi model bana uygundur

En fazla 100 TL te kadar kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Metal-heavy metal müzik dinlerim telefon note 2
77 level 4 işçi 1750 elmas var tekliflerinizi bekliyorum
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 75
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 2.193 (Bu ay: 212)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.