Şimdi Ara

iPhone 6s Alınır Mı ? Öneri lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.2013 yılından beri,4 senedir iphone 5 kullanıyorum.Telefonumdan hep memnun kaldım.Sadece son bir senede çok yavaşladı.Örneğin instagrama basıyorum 15 saniye sonra açılıyor,uygulamalarda uyumsuzluklar vs. cıkıyor ama hakkıdır.Hep memnun kaldım.

iphone harici bir telefon ilgimi çekmiyor.iPhone 5 den önceki telefonumu da 4 sene kullanmıştım.iPhone 6s nasıldır sizce? Ekonomi de kötü durumda fiyatlar tavan ama telefon almam da lazım Ne düşünüyorsunuz?

• biraz daha zorlayıp 7 al derim.
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    Bütçemi aşıyor hocam 6s alabilirim en fazla
  • Bütçeye göre uygunsa alınır hocam...
  • Alınır hocam bütçe yeterse ama iphone 7 almaya bak derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • badmobil kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun süre telefonları,genel olarak teknolojiyi takip etmedim.Birkaç kişi daha iphone 7 almaya bak dedi farkları nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

Hocam uzun süre telefonları,genel olarak teknolojiyi takip etmedim.Birkaç kişi daha iphone 7 almaya bak dedi farkları nedir ?

Daha iyi işlemci

Daha iyi kamera diyaframı daha büyük

Daha iyi ön kamera 7mp

Stereo hoparlör

Yeni home tuşu iphonelarda genelde home tuşu zamanla sorun yaşatıyor. Artık iphone 7 ile birlikte basma hissi veren titreşim motoru ile çalışıyor.

625nit ekran parlaklığı

Çift tonlu quaf led flash

Suya karşı dayaknıklılık

Apple göre konuşuyorum bu kısmı daha iyi şarj süresi

Daha güncel cihaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad 9 Hala Alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    Çok iyi açıkladınız teşekkürler hocam.Alabilirsem iphone 7 düşüneceğim.
  • 6 dersin 6s al derler 7 dersin 8 al derler sen butcen hangisi en veriyorsa onu al 6s alacaksan ios 10.3.3 e cek ve guncelleme yapma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • valla en doğru yorumu yaptınız hocam.Arkadaşlar da yardımcı olmak istiyorlar sağolsunlar.7 ye zor gibi zaten bütçem
  • quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

valla en doğru yorumu yaptınız hocam.Arkadaşlar da yardımcı olmak istiyorlar sağolsunlar.7 ye zor gibi zaten bütçem

Hocam önemli olan bütçenizin yetmesi. Bana sorarsan iphone 7 varken 8 almam. Kendim iphone 7 kullanıcısıyım. İphone 6s den geçtim. Fakat iphone 8 inceledim hatta telefonumda karşılaştırma yaptım. İos 10 yüklü bende ios 11 guncelleme yapmadım. Bendeki iphone 7 daha seri geldi bana çok ufak tefek farklarla zaten guncellemeyide dusunmuyorum. Çünku apple her sene olduğu gibi telefonlari gelen güncelleme ile öldürüyor. İphone 6s babama verdim. Hayla ios 9 yüklü canavar gibi. İphone alcaksan güncellemicen fakat iphone 6s hayla güçlü telefondur. Ama alcaksan ios 10 olarak almaya bakın. Zaten bi insanın bütçesinin yettiği telefon en iyi telefondur bana göre. İphone 6s sizi pişman etmez. Yaklaşık 1 sene kullandım.

Teşekkürler
  • 6S alacağına SE al paran cebinde kalır. Donanımları aynı sayılır zaten 6S daha büyük sadece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s alınmaz hemen hemen hepsi. Sol üst köşeden. Ekran içine toz alıyor. Bu saatten sonrada hiç alınmaz zati bataryası bayağı geride kaldı artık. Bütçe Yeni modele yetmiyor ise bekleyip para tamamlanınca almak, 6s alıpta pişman olmaktan iyidir

Aynen katılıyorum su an 8 plus var elimde kendim o parayi vermem kiz arkadasimin telefonu 6 plus dan gecis yapti 6 plus ile 8 plus arasinda fark ne dersen daha hizli ve home tusu kalkmasi harici bi fark goremedim ben soyle bi baktigimda 6s in ios 9 u ile 8 in ios 11 i uc asagi 5 yukari ayni ha kamerasi daha iyidir falan fesmekan sadede gelecek olursak dogru surumde kalinirsa 5s bile is yapacak durumda su an

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6s ile 8 arasında hız farkı yok şu an

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.