Şimdi Ara

iPhone 6 video inceleme 'Tüm detayları mercek altında' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
4
Favori
6.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Appleın bilgisayarından telefonuna, tabletinden ipoduna kadar neredeyse tüm kategorilerdeki ürünlerini elinden geçirmiş birisi olarak diyebilirim ki. Telefonda android tablette apple. Bilgisayarsa tamamen tercihe kalmış birşey ona fazla bişey diyemiyorum. Takım tutar gibi bi markayı savunmaya gerek yok. Kasa yamulma olayı oldukça mide bulandırıcı. İlla iphone diyorsanız 6s'i beklemekte fayda var. 6 cidden olmamış. Tasarım konusunda arkadaki abidik gubidik çizgilerle şu zamana kadarki en kötü iphone tasarımı olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazı alan arkadaşlara bir sorum olacak ??Erdi beyin iphone 6 incelemesini 44 dk izledim ve sonunda telefonun cebinde büküldüğünü söyledi gerçekten de vardı çok hafif bir bükülme ... bu sorunu aranızda plus ta yada 6 da yaşayanlar oldumu ? tırsmaya başladım gerçekten telefonu nerde taşısam diye kotta bükülmesi özellikle 6 nın bana imkansız gibi geliyor ama Erdi beyin incelemesinde o şekilde büküldüğnü söyledi siz ne düşünüyosunuz bu konuyla ilgili 26 eylülden beri kullanıyorum cihazı böyle bi sorunum olmadı hatta mermerin üstüne yüz üstü koyup test ettim herhangi eğim varmı diye oda yok böyle bir problem yaşayanlarınız oldu mu ?

Orijinalden alıntı: devcity

quote:

Orijinalden alıntı: prof.exx

Hani incelemeler Max 15-20 dakika olacaktı

iphone bu

Dandik androidlerin 5-10 dk olur

flex sever arkadaş Samsung S5e de 2-3 saat national geographic belgeseli çekildi ona bakarsan. Sena kalsa yılın telefonu S5 ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Road.Runner -- 9 Ekim 2014; 0:31:48 >

• O değilde 3200 liraya telefon alıp 70 liraya kap alamayan insanların güç uygulayınca bükülüyo bu demesi çok garip

Not: Hayatımda apple ürünü hiç bir şey kullanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 9 Ekim 2014; 0:25:28 >
  • Öncelikle inceleme gayet yeterli ve bilgilendirici olmuş. Iphone 6 ya gelecek olursak benim beklentilerimi karşılamadı özellikle bükülme sorunu ve 1gb ram miktarı Iphone 6S i beklemenin daha doğru bir karar olduğunu gösterdi. Fakat benim gibi 1 yıl daha bekleyemeyenleri diğer alternatiflere yönelmeye mecbur kılmış gibi bir durum oluşturdu. Fiyat olarak da bir servet ödemek zorunda olmak bu sorunlar ile birleşince kararımı kesin olarak vermeme neden oldu. İlla IOS isteyenler mutlaka 6S i beklemeliler... Zira her gün büküldü mü bükülmedi mi 1gb ram ne zamana kadar yeterli olacak 6S de 2 gb ram olursa benim telefon ileride yavaşlar mı sorularını sormak zorunda kalabilirsiniz.
  • Kac tane iphone6 incelemesi izledim ciktigindan beri bilmiyorum ama en temiz incelemelerden biri olmus. Hatta en doyurucu ve net bilgi vereni. The Verge kanalinin 4-5 dk suren videosu ve bu inceleme en iyi 2 inceleme diyebilirim. Tesekkurler...
  • vay be harbi millet kafayı yemiş onu niye 45 dk inceledin bunu niye 25 dk inceledin .. telefon markalarını kimlikleriyle bağdaştırmışlar.

Çok ciddi soruyorum manyak mısınız abi ? Bu markaların hicbiri sizin kişiliğinizi temsil etmez etmemeli sana ne sony den appple dan samsung dan

burda erdi bey incelenebilecek materyel bulmuş bua 45 dk tutmuş ha sence uzun olabilir ama sony 15 dk bu 45 dk hmmm siz kötü birisiniz demek net hastalık.

• 2500-3000 tl telefona paramı verilir yazık günah eti ne butu ne bu milletin.
    Biz cahil dediğimiz zaman,mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz.Kastettiğimiz ilim,hakikati bilmektir.Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi,hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
  • 3bin tl bir telefona verilmez heleki tr şartlarında orasu ayrı konuda, durumun vardır verebilirsin belki ama yamulan telefona okadar para verilir mi yahu. yandan yemiş diye esprilere maruz kalmak var işi ucunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

O değilde 3200 liraya telefon alıp 70 liraya kap alamayan insanların güç uygulayınca bükülüyo bu demesi çok garip

Not: Hayatımda apple ürünü hiç bir şey kullanmadım.

Ben Z2'mi kılıfsız ekran koruyucusuz kullanıyorum o kadar para verip alüminyum kasaya plastik kılıf takıp tasarımının içine etmem telefonun.Ama İphone 6 kılıfla daha güzel olur herhalde çünkü tasarımı kötü.

• Güzel bir çalışma olmuş erdi... İP5 kullanıyorum beni yarı yolda bırakıncaya kadar kullanmaya devam edeceğim ama olaki umduğumdan önce yarı yolda bırakırsa İP den şaşmam umarım İP7 çıkıncaya kadar dayanır. Bu arada 34 bin kusur okunmamış email mı ?

• İnceleme güzel. Telefon

Elinize sağlık

• Güzel bir inceleme olmuş... yorumlara bakınca yok arama ve mesajlamayla 2 gün gidiyor filan.. isterse 1 ay gitsin.. artık telefon sadece arama ve mesajlaşma için kullanılmıyor arkadaşlar farkındasınızdır umarım..

• _____________________________
  • Bu telefonun arkasini kim tasarladi aceba, bakip bakip guluyorum

Orijinalden alıntı: 20likcivi

vay be harbi millet kafayı yemiş onu niye 45 dk inceledin bunu niye 25 dk inceledin .. telefon markalarını kimlikleriyle bağdaştırmışlar.

Çok ciddi soruyorum manyak mısınız abi ? Bu markaların hicbiri sizin kişiliğinizi temsil etmez etmemeli sana ne sony den appple dan samsung dan

burda erdi bey incelenebilecek materyel bulmuş bua 45 dk tutmuş ha sence uzun olabilir ama sony 15 dk bu 45 dk hmmm siz kötü birisiniz demek net hastalık.

Biraz sığ yaklaşmışsınız olaya. Aslen bir çok kişi böyle teknik detayların olduğu ve güzelce yapılan incelemeler isteriz ama Z2 zamanında belirtilen şeylerden ikisi bu video ile çelişiyor:

1- Yayın politikamız artık bundan sonra herhangi bir telefon incelemesi 15 dakikayı geçmeyecek
    2- İlkelerimiz gereğince hiçbir ürünü satın almakla yükümlü değiliz, firmalar bize ürün göndersinler incelememiz için

Ahanda 45 dakika ahanda satın alınıp incelenmiş cihaz. Oldu mu? Bence hiç olmadı ve böyle bir olayın Erdi Bey'e patlaması da üzücü haliyle. Asıl sitem edilen kişi burada Mesut Bey oluyor mesajlardaki belirtilenlere ve belirttiklerimize göre. @fx57 @Speed-Step

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.