Şimdi Ara

iPhone 6 video inceleme 'Tüm detayları mercek altında' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
4
Favori
6.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sassit

Ciddi ciddi Sony'den nefret eden bir oluşum olduğunuzu belli ettiniz.Samsunga belgesel,Apple'a yabancı dizi süresi 45 dk,Sony olunca olay 15 dk yeter.Birileri ios vs "yenilik" demiş."Yenilik"lerin hepsi androidden çalınma şeyler.Hiçbiri aaaa nasılda düşünmüşlerde yapmışlar denen birşey değil.Bu telefon bu kadar uzun süreyi haketmiyor süreyi görünce heralde iki telefonu(6 ve 6+) ayrı inceleyecekler felan dedim sadece iphone 6 imiş.Emek yapılan her işte var burda konu emek değil.Burda konu eşitlik.Burda konu tükürdüğünü yalamak.15 dk olacak denen inceleme 45 dakika olunca eleştiriyi kabul etmek zorundasınız.Tıpkı apple'ın note serisiyle dalga geçip ardından 5.5" telefon çıkarması gibi yaptıklarınız.Apple'dan bir farkınız yok iki yüzlülükte.

45 dakika çekmek istiyorlardır muhtemelen de çekerken 15. dkda sony yeni telefon çıkardığı için o şekilde yayınlıyorlardır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Benim gözümde Apple'ın apmış olduğu yeni bir çöp.işlemci,kamera, batarya,ekran çözünürlüğü, arttırılamayan hafıza vs. yönünden fiyat performans açısından muazzam derecede berbat. Bir sürü kötü özelliğine rağmen insanların iphone almasının sebebi ya donanım konusundaki cahilliğinden yada egolarını tatmin etme arzularından kaynaklanıyor.

Hem videoyu seyredip de bu yorumu yapmak istesem ben de misafir olarak girerdim.

• daha çok para verince insanlar mutlu oluyor artık bu bir gerçek. yoksa iphone alan uçup kaçmıyor

• Sadece merakımdan soruyorum izlemedim incelemeyi izlemem de fakat 44 dakika iphone 6 nın neyini incelediniz çok ama çok merak ediyorum.

• android in betasında olan şeyleri ballandıra ballandıra devrim gibi anlatmışsınız 45 dk boyunca. Z3 ün incelemesini de 5 dk falan yaparsınız herhalde teknik özellikleri verip geçersiniz.
    ||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
    Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

M8'le yanyana koyduktan sonra direk kapattım

Ne alaka?

• Güzel inceleme olmuş eyv. amaaaa öncelikle 1810 mAh batarya nedir yaa bir de beklenmediğim kadar iyi performans gösterdi diyorsunuz.. 8 saat nedir yahu? sabah evden çıksan gittiğin yerde wi-fi olmayıp 3g'ye kalırsan öğleden sonrayı zor çıkarır bu telefon..

ikinci ekran.. 720p ekranı, retina hd diye kakalamaya çalışan apple'a tebrikler.. o çözünürlükte yeni grafik işlemcisi tabii ki 2 kat performans verir.. vermezse sıkıntı olur zaten..

üçüncüsü kamera... tam bir hayal kırıklığı, hem ön hem arka... odaklaması çabuk olmasını filan geçiniz cidden ben hiç beğenmedim...

ve eskiden örnek video veya fotoğraf konulurdu, diğer telefonlarla yan yana konulup güneş altında ekran performansı incelenirdi ve en önemlisi inceleme yapılacak ürüne para verilip alınmaz, firmanın size yollanması beklenirdi...

• yorumlara bak bu site nereye gidiyor türkiyenin bilinçli kullanıcılarının cogu bu sitedeki inceleme ve yorumlara bakarak alışveriş yapıyor fakat yorumlar iyice seviyesizleşti.

• By_higH kullanıcısına yanıt
    8 saat derken bekleme suresinden bahsetmiyor adam. Ekranin acik kalma suresinden bahsediyor. 8 saat boyunca surekli bir seyler yaptigini dusun iste. Ancak boyle bir kullanim senaryosu ancak ard ard 6 film seyretmekle mumkun.

8 saat aktif kullanim muazzam bir suredir.

• apple 3 yıl öncesinin teknolojisini yakalamaya başladı.artık nexus 4 ün yeni bir rakibi var.

• Rakipleri hele bi A8 i yakalasinlar da sonra diger konulara da bakilir belki.

• Erdi Bey elinize sağlık güzel ve detaylı bir inceleme olmuş

• ben bir yamulma göremedim erdi bey.kendiliğinden mi yamuldu?deneme mi yaptınız?ben çoğu incelemede bir yamulma olduğunu görmedim.açıkcası objektifliğiniz hakkında soru işaretleri oldu bende.bu telefonun kendiliğinden yamulduğunu yada cepte yamulduğunu mu iddia ediyorsunuz?

servise götürüp sıfırıyla değiştirmeyi düşünüyormusuz?

not: shiftdelete.net de üzerine oturdu plus un herhangi bir şey olmadı.
  • Zevkler tartışılmaz, ben note 3 den iphone 5s 32 gb alip bir hafta tahammül edemeden yeğenime verdim. Tasarım konusunda Apple'a hayranım kabul bu işi biliyorlar ama yazılım konusunda o kadar arş da değiller. Alıp kullanan ve alma düşüncesinde olan herkese hayırlı olsun ve kazasız belasız kullanmak nasip olsun lakin: Şarj konusunda 1 haftalık deneyimim sonucunda 45 dakikalık bir işe gidiş yolunda % 15 gibi bir düşüş yasiyor olması, bir dosya yoneticisin olmayışı, pc telefon iliskisinin illa ki bir program aracılığıyla yapılması, galeriden bir resmi direk whatsapp aracılığıyla gonderememek ve bana isyerinde seçeneği olmayan ve ac kalmamak icin o yemegi yemek zorunda kalan personel gibi neredeyse 0 kisisellestirme sunan, rehberde temizlik yapmam gerektiğinde tek tek silmem gereken vs vs bir cihazı sanirim bir kere daha kullanmam. Herkese selamlar...

• Tnctrk T kullanıcısına yanıt
    Apple yazilim konusunda o kadar da iyi degil derken baskanim?

• quote:

Orijinalden alıntı: prof.exx

Hani incelemeler Max 15-20 dakika olacaktı

iphone bu

Dandik androidlerin 5-10 dk olur

Orijinalden alıntı: uçan tekme

ben bir yamulma göremedim erdi bey.kendiliğinden mi yamuldu?deneme mi yaptınız?ben çoğu incelemede bir yamulma olduğunu görmedim.açıkcası objektifliğiniz hakkında soru işaretleri oldu bende.bu telefonun kendiliğinden yamulduğunu yada cepte yamulduğunu mu iddia ediyorsunuz?

servise götürüp sıfırıyla değiştirmeyi düşünüyormusuz?

not: shiftdelete.net de üzerine oturdu plus un herhangi bir şey olmadı.

+1 neredeyse telefonda arama dışında bir şey yapılamayacak. Yıllar önce kullandığım e250 nin daha hızlısı işte ötesi değil.

||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
    Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop ||
  • Ben bile 690 dolara alabilecekken alamiyorum cunku burda tlefon degil hat pahali ekonomik olmak gerekli.turkiyede hava aticam diye 2400 tl telefona werenler yazik diyorum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.