Şimdi Ara

iPhone 6 video inceleme 'Tüm detayları mercek altında' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
4
Favori
6.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke biri şu videoya komple altyazı ekleyip Youtube'a yüklese, gururumuz kabarır. iPhone 5S kullanıcısı olarak acaba geçsem mi geçmesem mi diye lanse edildiği günden bu yana iPhone 6'yı takip ediyorum. Yerli zaten yokta yabancılarda bile bu inceleme en kötü ilk 3'e kesin oynar.

Emeğiniz için teşekkür ederim. Sosyal medyadan takip ettiğim kadarı ile bayramda da video üzerinde çalışmışsınız, büyük özveri için de ayrıca teşekkürler.

• Telefon muhtemelen Amerika'dan gelmiş. Türkiye'den almamışlar belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İnstagram: LeatrixCreative
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

İşlemci = SAMSUNG
    Kamera = SONY
    Ekran = LG

işte birçok site tarafından en iyi ekran, en iyi kamera, en iyi telefon ....
    Gerçek anlamda sıkı bir teknoloji takipçisi olarak söylüyorum.Bana göre en iyisi değil ve o parayı haketmiyor.

Ürün alırken ne istersiniz? Faydası maliyetinden çok olsun bu hiç okumamış bir insanın bile yapabileceği kolay bir iktisadi analiz.

DİĞER MODELLER BENİM İHTİYAÇLARIMI FAZLASIYLA KARŞILIYORKEN BU TELEFONA BU KADAR PARA VERİLMESİNİN TEK BİR AMACI VAR O DA GÖSTERİŞ MERAKI YAZIKK.

- İşlemcinin Samsung ile uzaktan yakında ilgisi yok. Sen döküm yapmak ile işlemci tasarlamayı fena halde karıştırmışsın. Kaldı ki A8'in büyük ölçüde üretimini TSMC yapıyor. Samsung değil.
    - Kamera'da sadece sensör Sony'den alınıyor. Diğer tün optik bileşenler ve lenslerin yerleşimi yine Apple tarafından tasarlanıyor.
    - Ekran tamamen Apple tarafından tasarlanıyor. Buna uygun komponentler çeşitli firmalardan (LG, Corning vs.) sağlanıyor ve LG ve diğer üreticilere ürettiriliyor.

Velhasıl kelam mühendislik ve tasarım kısmı tamamen APPLE'dan çıkıyor. Ama fırınlar başkasına ait. Mesela AMD nin ve Nvidia'nın tüm işlemcilerini TSMC üretiyor. Kalkıp bu işlemciler AMD ve Nvidia'nin değil TSMC nin şeklinde ağır saçmalamalarda bulunuyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

Telefon muhtemelen Amerika'dan gelmiş. Türkiye'den almamışlar belli

Merhaba,

Telefon ülkemizden satın alındı.

Teşekkür ederim.

• tamamen tarafsız bir inceleme yapılmış. teşekkürler. artısıyla eksisiyle anlatmış herşeyini zaten

2g
    3g
    4 steve jobs varken olan tasarımlar

---------------------------------------

5
    6 steve jobs yokken olan tasarımlar

yorum sizin...

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

elveda steve jobs elveda iphone efsanesi.kendisiyle başlayan bu telefon dünyasındaki çağ atlama kendisiyle beraber apple kısmında bitmiştir.yazık olmuş

2g
    3g
    4 steve jobs varken olan tasarımlar

---------------------------------------

5
    6 steve jobs yokken olan tasarımlar

yorum sizin...

5 in tasarımında jobs vardı, diye biliyorum.

O kadar para verip ekran büyüklüğü ve biraz daha hız için 5 den 6 ya geçmek israf olurdu zaten.

Umuram 7 ile apple beklenen patlamayı yapar.

5s te jobs un izleri var deniyor. bana göre 5s çok daha estetik ve elit.

• 1- İnceleme super olmus.bir erdi özüağ klasiği olmuş.

2- Telefon güzelmis yok A8 islemciymis performansliymis falan da...hepsi traş.. bu bükülme sorunu ile ben bu telefonu üstüne para verseniz bile almam..

3- Sondaki toprağı bol olsun steve amcanın konuşmasınida her halde herkesin ingilizce bildiğini varsayarak mı altyazı koymadınız..

• Bu telefona değil 2 bin lira 2 yüz lira bile vermem.

• şu çöpde 45 dk inceleyecek ne buldunuz şaşırdım

bi telefon düşünün müzik resim atmak için kabloya programa ihtiyac duysun.
    bi telefon düşünün şarjı sabah 100 iken alıp öğleden sonra 3-4 de bitsin
    bi telefon düşünün ince olacam diye neredeyse kırılacak kıvama gelsin

ama ''stabil'' yalanı altında bütün eksikleri kapatılmaya çalışılsın.

yersen...

bu çöp 45 dakkayı haketmiyor.

eğer bu çöp 45 dakka incelenebiliyorsa z3 compactı 72 saat incelemenizi bekliyorum dh ekibi

bekleyelim görelim

• quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

quote:

Elinize sağlık ama telefon incelemeleri için söylenen 10-15 dakika max. süre olayı bu durumda android tarafı için mi aslında geçerli? Tabii amacım ios vs android polemiği değil, 45 dakika söylenen sürenin 3-4 katı kadar olduğundan dikkatimi çekti.

edit: Bir de firmanın size yollaması gerekmiyor mu? Satın almışsınız, bu da bir değişiklik ya da daha önceki yaklaşımlarla oluşan bir çelişki?

S5 belgeseline bak istersen

S5 belgeselini biliyorum beya, zaten onların ardından gelen bir durumdan ötürü oluşan şu hal de. Xloud'un paylaştığı resim de olayın delili zaten.

45 dakika fazla ama 15 dakikada bu telefon için az,sonuçta 2500 liralık telefon her yönüne girmeleri lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Elinize sağlık ama telefon incelemeleri için söylenen 10-15 dakika max. süre olayı bu durumda android tarafı için mi aslında geçerli? Tabii amacım ios vs android polemiği değil, 45 dakika söylenen sürenin 3-4 katı kadar olduğundan dikkatimi çekti.

edit: Bir de firmanın size yollaması gerekmiyor mu? Satın almışsınız, bu da bir değişiklik ya da daha önceki yaklaşımlarla oluşan bir çelişki?

S5 belgeseline bak istersen

S5 belgeselini biliyorum beya, zaten onların ardından gelen bir durumdan ötürü oluşan şu hal de. Xloud'un paylaştığı resim de olayın delili zaten.

45 dakika fazla ama 15 dakikada bu telefon için az,sonuçta 2500 liralık telefon her yönüne girmeleri lazım

Girsinler tabii canııım ama benzer muameleyi başkalarında da göstersinler ya da en azından çelişki olmasın. Ayrıca inceleme güzel, teknik detaylar hoş ve zevkle izledim ama Mesut Bey'in zamanındaki laflarından sonra Erdi Bey'in böyle bir inceleme yapması da uygun değil. En azından kalkıp o zaman ios 8 için ayrı bir video ile bölmeleri lazım ve düzgünce değinmeleri lazım. i6'nın teknik detayı ve oyun başarımı da 15dk sürecek şekilde kalması lazım. Yoksa 45 yerine 1 saat olsa ve belki daha derin mevzular olsa yine zevk alırdım. Başka cihazları katıp değerlendirseler yine zevk alırdım ama ortada büyük çelişki varken bunu da es geçmemek lazım.

• Bükme testi var mı ona göre izleyeceğim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Apple yazilim konusunda o kadar da iyi degil derken baskanim?

Yazilim konusunda arş da değiller yazdım arkadaşım. Bu senin ve benim ihtiyaclarimin arasinda ki farklardan olabilir, kişisel bir görüştür. Mesajin devamını okuduysan zaten bana gore eksi olan bazi yönler hakkinda fikir sahibisindir, saygilar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tnctrk -- 9 Ekim 2014; 18:49:47 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.