Şimdi Ara

iphone 6 veya 6s hakkında önerileriniz & yorumlarınız & tecrübeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• selam arkadaşlar,
    akrabağım vasıtası ile yurtdışından iphone 6 16 gb silver (1168 tl) veya iphone 6s 16 gb space gray (1468 tl) ücretle satın alabilirim. şuan elimde herhangi bir pasaport hakkı bulunmamaktadır. böyle 4 ay kullanıp, bu arada bir pasaport hakkı bulmaya çalışacağım. bu telefon modelleri ile ilgili önerileriniz, tavsiyeleriniz, yorumlarınız ve tecrübeleriniz varsa lütfen konuya bilgilerinizi aktarınız. çok teşekkür ederim, iyi forumlar.

EDIT: iphone 6s 16 gb space gray alındı 1480 tl tuttu. alınan site: souq.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 14 Ocak 2018; 10:34:24 >

• 2 yıl olacak 1 ay sonra 6s kullanıyorum genel olarak memnunum performans olarak ilk zamanlar çok iyiydi zamanla düştü tabii. ios 11'i ben seviyorum fakat şarj çabuk bitiyor bu kötü malum pil tükendi geçenlerde sordum 800 kere şarj etmişim. 6s alabiliyorken 6s alın derim.

edit: eğer biraz daha eklerseniz 2000 tl'ye güzel cihazlar var illa apple almak zorunda değilseniz bakabilirsiniz farklı markalara. 1400 tl civarlarında bile güzel telefonlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn.95 -- 26 Aralık 2017; 20:6:52 >
  • 6 üzmez ama 6 ile 6s arasında bariz dünya kadar fark var. Uzun soluklu olması açısından 6s almanızı öneririm. Yalnız kapasiteyi artırsanız çok iyi olur. 16 mümkün değil yetmiyor (en az 64'lük öneririm).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar peki bu sarı ekran olayları hangi üretim sürecinde gerçekleşmiş bir durumdur? mesela ben bugün bir 6s satın alsam sarı ekran probleminden dolayı muzdarip olur muyum? olursam nasıl bir yol izlemeliyim.
  • up
  • 6S her türlü aradaki farka değer. Yalnız 16GB cihaz almanızı pek tavsiye etmem. Sonradan pişman olabilirsiniz. 32GB varsa minimum 32'lik tercih edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6s kullanıyorum ve tavsiye ederim. Söyledikleri gibi 6 ile 6s arasında fark var. Ayrıca 16 gb almayın.
  • 6s al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psaport alıp sonradan kayıt ettirmezsin o ülkeye giriş yapman falan gerekiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

psaport alıp sonradan kayıt ettirmezsin o ülkeye giriş yapman falan gerekiyo

nasıl hocam yani anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhyildiz

quote:

yani benim bildiğim kadarıyla pasaporta kaydettirmen için aldığın ülkeye giriş yapmış olman gerekiyor

• quote:

quote:

quote:

yani benim bildiğim kadarıyla pasaporta kaydettirmen için aldığın ülkeye giriş yapmış olman gerekiyor

hocam ilk defa sizden duyuyorum böyle birşeyi.
    pasaport kaydını 60 gün içerisinde ülke sınırları dışına çıkan ve kayıt hakkı bulunan herkes yaptırabiliyor, benim kayıt yaptırmak istediğim telefonu hangi ülkeden alındığını nasıl ve neden bilmesi gerekiyor btk onu anlamadım?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ilk defa sizden duyuyorum böyle birşeyi.
    pasaport kaydını 60 gün içerisinde ülke sınırları dışına çıkan ve kayıt hakkı bulunan herkes yaptırabiliyor, benim kayıt yaptırmak istediğim telefonu hangi ülkeden alındığını nasıl ve neden bilmesi gerekiyor btk onu anlamadım?

Ben de çok emin değilim ama forumda okumuştum .. belki de ülke sınırı dışına çıksan yetiyodur .. istanbuldaysanız bi yunanistana gidip gelirsiniz o zaman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.