Şimdi Ara

iPhone 6 tasarımının Apple'ın elinde patladığı gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5s görünümlü 6 donanımında 5SE adlı telefonu çıkardılar. Buda iphone 6 tasarımının Apple'ın elinde patladığını gösteriyor.

Zaten 6S'i alan yok.
    O değilde rose gold 5se süper olmuş ya alınır kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BurcuHale

5s görünümlü 6 donanımında 5SE adlı telefonu çıkardılar. Buda iphone 6 tasarımının Apple'ın elinde patladığını gösteriyor.

Zaten 6S'i alan yok.
    O değilde rose gold 5se süper olmuş ya alınır kesinlikle.

Valla bence bu senin hüsnü kuruntun ...herkesin elinde iPhone 6

• İphone SE değil mi 5SE nerden çıktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 5s kasası kalmadı kimsede.senin dediğinin aksine herkesde 6 var

• Evet apple o kadar çok sattı ki bari 5 kasasında se diye bi telefon yapıyım hatıra kalsın dedi. Senin gördüğün sadece Türkiye'de hep en iyisi olsun diye alan görgüsüzler. Dünya geneline bakarsan 6 apple ın elinde patladı. Britney Spears bile apple'a mektup yazmıştı 5s görünümünde özel bir telefon yapın bana diye.

• Herkesin elinde 6 diyenlere bakma. Eger 5s tasariminin 6 dan daha onde oldugunu bilmeseler kesinlikle Se modeli 6 nin minisi gibi cikardi. Baska bi nedenle durduk yere 3 senelik cihazin ayni kasasiyla yeni cihaz cikarmak normal sartlarda mallik olurdu zaten. O degilde herifler arkasini bile ayni yapmislar 5s le. hadi koseler kenarlar anladikta arkayi niye 6 nin supersonik anten cizgili dumduz grili arkasi gibi yapmamislar :)

• Hocam herkeste 6 var 4s 5 5s gördüğümden daha çok 6 görüyorum. Plus deseniz fiyatından dolayı belki ama 6 baya var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EMREEYMN E kullanıcısına yanıt
    Sanırım iphone 6 kullanıyorlar bunu diyenler. :) herkeste 6 görmen tasarımın kötü olduğunu ve ben dahil milyonlarca insanın 5s'i bırakamadığı gerçeğini değiştirmiyor.

Apple bile anladı hatasını 5s'in aynı kasasında bir telefon yapıyor.

Ve apple tarihinde ilk defa eski kasa kullanarak yeni bir telefon yapıyor.

• BurcuHale kullanıcısına yanıt
    Daha simdiden 6 dan Se ye gecsem mi konulari acilmaya basladi. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EMREEYMN

Herkesin elinde 6 diyenlere bakma. Eger 5s tasariminin 6 dan daha onde oldugunu bilmeseler kesinlikle Se modeli 6 nin minisi gibi cikardi. Baska bi nedenle durduk yere 3 senelik cihazin ayni kasasiyla yeni cihaz cikarmak normal sartlarda mallik olurdu zaten. O degilde herifler arkasini bile ayni yapmislar 5s le. hadi koseler kenarlar anladikta arkayi niye 6 nin supersonik anten cizgili dumduz grili arkasi gibi yapmamislar :)

aynen 6'nın tasarım anlayışını devam ettirmek istemedikleri için ve mevcut tasarımı yeni bir cihazla sunup daha fazla cihazda kullanmama adına yeni cihazda eski 5s kasası kullanıldı peki neden 5s kasası hem görsel olarak tatminkar hemde bu iphone se bir ara model olduğundan yeni tasarımlarını bu cihazla sunmak istemediklerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 22 Mart 2016; 1:48:32 >
  • iphone 5s sahiplerinin durmadan kendilerini tatmin etmek istemeleri gerçeği..

• iPhone 6 tasarımının iphone 6yı alamayanların elinde patladığı gerçeği...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrOguzhan

iPhone 6 tasarımının iphone 6yı alamayanların elinde patladığı gerçeği...
    Çok enteresan :) Benzer konular arka arkaya açılır oldu. Bu tarz konuları açanların, 4"lik iPhone SE'yi 6/6s tasarımında beklerken 5/5S tasarımında gelmiş olmasına sevinen 5S kullanıcıları olabileceği aklıma gelmezdi, yazılanları okudukça öyle olduğunu farketmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Çok enteresan :) Benzer konular arka arkaya açılır oldu. Bu tarz konuları açanların, 4"lik iPhone SE'yi 6/6s tasarımında beklerken 5/5S tasarımında gelmiş olmasına sevinen 5S kullanıcıları olabileceği aklıma gelmezdi, yazılanları okudukça öyle olduğunu farketmeye başladım.

Alıntıları Göster
    Kime göre ? neye göre ? patladı bilmiyorum ama ben hala iPhone 6 tasarımını çok güzel buluyorum.
  • Kendilerini tatmin etme isteği başlamış

5s den fazla iphone 6 var zorlamayın

Yeni telefonlar çıkınca bu forumdada ağladınız niye
    4inc çıkmadı diye adam size yaptı gidin alın

İphone 8-9 çıkıncada 4.nesil 5 kullanırsınız artık

• İkinci eller çok düşer umarım

• 6s kullanıyorum ama 5s kasası on numara. 6s sadece donanımı için kullanıyorum. 7 hoşuma gitmezse bende 5se düşünüyorum. en azından 4 inç. telefon olarak kullanırım bazlama pölüğü gibi büyük cihaz nedir... (diyorlarki film izliyoruz oyun oynuyoruz oyunu pc den filminizi de tv izleyin hemşerim)

• 6s kullaniyorum ama ne 5s i ne de 6 nin goruntusunu seviyorum. Bence en iyisi 4 tu ve oyle de kalacak gibi.
    Bu arada apple da patlayan tek seyin satislar oldugunu herkes bilirken bu ne anlamsiz bir gorus acisidir.

• 6s'in kasasını da 5s'in kasasını da çok beğeniyorum. 5s kullanıcısıyım. Sırf kasası için 6s alasım var. SE'de gold da rose gold da çok şık durmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

6s'in kasasını da 5s'in kasasını da çok beğeniyorum. 5s kullanıcısıyım. Sırf kasası için 6s alasım var. SE'de gold da rose gold da çok şık durmuş.
    Şaka mı bu ? 6s fiyat olarak daha uygun olsa bir saniye düşünmem alırım. Etrafımdaki insanlar da bu güne kadar çıkan en iyi iPhone kasası olduğunu söylüyorlar. Samsung kullananı da iPhone kullananı da bu yorumu yaparken senin kasayı beğenmemiş olman çok mantıksız geldi bana.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.