Şimdi Ara

İphone 6 Plus renk seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
4.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone 6 plus almaya karar verdim 2 renk arasında kaldım siz olsanız hangisini alırdınız neden ?

Şuanki kullandığım telefon : Siyah iphone 4 bu arada keşke beyaz 4 alsaydım dediğim çok oldu sizce napmam lazım .

Uzay Grisi - Bence güzel duruyor fakat masaya koyunca pek dikkat çekmiyor ancak simsiyah ekranda bütün gibi duruyor ve çok şık .
    Gümüş Renk - Dikkat çekiyor ön taraf beyaz ancak ipad havası verdi bana soğudum birden .

• siyah akar kardeşim. kişiden kişiye göre değişebilir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

siyah akar kardeşim. kişiden kişiye göre değişebilir tabi.

aynen beyazı pek beyenmedim 5s in beyazı iyidi ama 6 da batırmış sanki
  • Ben yine beyaz yani gümüş renkten devam edicem sanırım.
  • Siyah iyi de touch id bozuyor biraz işi rengi daha açık olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firedrake1907

İphone 6 plus almaya karar verdim 2 renk arasında kaldım siz olsanız hangisini alırdınız neden ?

Şuanki kullandığım telefon : Siyah iphone 4 bu arada keşke beyaz 4 alsaydım dediğim çok oldu sizce napmam lazım .

Uzay Grisi - Bence güzel duruyor fakat masaya koyunca pek dikkat çekmiyor ancak simsiyah ekranda bütün gibi duruyor ve çok şık .
    Gümüş Renk - Dikkat çekiyor ön taraf beyaz ancak ipad havası verdi bana soğudum birden .

gold al..
  • 5s gold cok şıktı aldım ama 6 + ta cok cok daha feminen duruyo ve o beyaz şeritler hiç hoş değil , siyah panel kullanmayı sevmiyorum parmak izi vs cok kotu gösteriyo dibine kadar gümüş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vires

Siyah iyi de touch id bozuyor biraz işi rengi daha açık olduğu için.

alla alla resimlerde öyle durmuyor hiç canlı canlı görmek lazım anlaşılan
  • uzay grisi derim.

tabii renkler zevkler tartışılmaz fakat koyu renkler seven biri olduğumdan bu rengi tercih edeceğim.
  • ucay girisi iyidir ön taraf full ekran gibi duruyo arkadaki şeritler en normal uzay grisinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: vires

Siyah iyi de touch id bozuyor biraz işi rengi daha açık olduğu için.

O 5s sorunu 6ve 6 plusda camla aynı renk

• iPhone 6 resmi görsellerinde cihaz kapalıyken ön taraf simsiyah gözüküyor. Gerçekte de böyle mi? Önceki modellerde az bir şey yakından bakınca anlaşılıyor ekran... iPhone 6'da bu durum farklı mı acaba?
  • Bende silver la gri arasında kaldım grinin nome tuşuna yakından bakmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihTeriminDili

Bende silver la gri arasında kaldım grinin nome tuşuna yakından bakmak lazım

ele almak lazım ikisinide pek anlaşılmıyo görselde
  • Beyaz alırsan da keşke siyah alsaydım diyeceksin kardeş emin ol buna :) bu döngü hiç bitmiyor maalesef 5s de 3 renk değiştirdim ve her seferinde eskisini takasladığıma pişman oldum
  • Space grey

• quote:

Orijinalden alıntı: Adocat

Beyaz alırsan da keşke siyah alsaydım diyeceksin kardeş emin ol buna :) bu döngü hiç bitmiyor maalesef 5s de 3 renk değiştirdim ve her seferinde eskisini takasladığıma pişman oldum

alıcam beyaz ya keşke dersemde yapcak bişi yok 4 senedir siyah kullanıyrm zaten
  • Her yıl silver alıcam diye gidip siyah alıyorum bakalım bu yıl nasıl olacak..

• Gümüş çok itici durmuş 6 plus da. Cihaz zaten kalas gibi birde o renkte olunca çin malı cihazlar gibi durmuş Siyah Gayet iyi bence
  • Bende siyah kullandım da gold düşünmüyor musun ? Bence gold silver a göre daha güzel gelmeye başladı videolardan izledikçe.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.