Şimdi Ara

İphone 6 nezaman ucuzlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence 2.100 e dusucek ama nezaman bilmiyorm.
  • almanyada şu anda 1650 bandında alabiliyorum 16 gb her renk farketmez bizim memleket aşırı kazık o yüzden parayı almanlar yesin helalı hoş olsun vergiye felan 1 liar para vermem ben bakan oğlu zengin edicek halim yok benim
  • Gecen sene teknoloji magazalari telefon henuz yeniyken (5s) kisa sureli indirimlerle apple store fiyatlarinin altina iniyordu.Bu cihazda daha bir kipirdama goremedik bu magazalarda.Hatta indirim diye brosurlere 2350 den 2650den yazmaya devam ediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 30 Aralık 2014; 13:12:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla para bayılan cahil ezikler gene eskilemiş size herşey müstahak eşşek olunca semer vuran çok olur

• quote:

Orijinalden alıntı: clopin

Simdiden sifir alip bi kenara stoklasakmi zamdan sonra elden cikaririz iyi kar birakir kendimize bi iphone belese getiririz

• 2015 ocak ayından sonra ithal telefonlara %10 ek vergi geliyor, 2500 olur. Bir de dolar patlarsa 100-200 daha artabilir.

• Biz indirim bekliyorduk ne oldu zam geldi iphone 2500 olmuş

• 2 sene sonra

• bimeksde 2349 lira fiyat vardı 365 lirada hediye çeki veriyordu tum ürünlerde geçerli . Piyasaya göre gerçekten iyiydi.
  • 31 aralikta seneye diyorduk ama bu sefer gercekten seneye galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

bimeksde 2349 lira fiyat vardı 365 lirada hediye çeki veriyordu tum ürünlerde geçerli . Piyasaya göre gerçekten iyiydi.

Iphonelarda geçerli değil bildiğim kadarıyla.
  • bütün ürünlerde geçerliydi bitti.
  • Geldi indirim

• (B)İNDİRİM geldi.Tufana katılanlardan birisi de benim.Dün ve ondan önceki gün apple store'dan almaya çalıştım ama olmadı.Bugün kalktığımda fiyatı görünce şok geçirdim.Fazla bindirim olmadan vatandan 64 gb 6 olanını 2649'dan aldım.
  • millet ucuzluycak diye garip garip beklerken zam geldi yala
  • quote:

bimeksde 2349 lira fiyat vardı 365 lirada hediye çeki veriyordu tum ürünlerde geçerli . Piyasaya göre gerçekten iyiydi.

Telefonlarda geçerli değildi.
  • İndirim beklerken bindirim uygulandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Telefonlarda geçerli değildi.

arkadaşım telefonlarda geçerliydi.. Toplu miktarda aldık.
  • Yurtdışında yaşıyorum burada fiyatlar hala düşük seviyelerde ilgilenen arkadaslara bir pm kadar yakınım :)

• Ucuzlamaz daha

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.