Şimdi Ara

iPhone 6 kutusu değişti mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon orijinal kutulu, ama önünde iPhone 6 resmi var ve yanda iPhone 6 yazıyor normalde sade olmuyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sade oluyor.Hatta gittim telefonun kutusuna baktım, resim yok.Yanındada sadece iphone yazıyor. iPhone 6 yazmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

Sade oluyor.Hatta gittim telefonun kutusuna baktım, resim yok.Yanındada sadece iphone yazıyor. iPhone 6 yazmıyor.

Aynen hocam. Üstte iphone kabartması var ancak beyaz yani resim yok. Yanda da sadece iphone yazıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de yeni aldım media Marktan . Yeni üretilen i6 larda kutu üstünde resim var. Ben de şaşırdım kutuyu teslim alırken çalışana özellikle sordum. iOS 9.0 ile geliyor telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 1 Kasım 2015; 19:49:49 >
  • renkli kartuş almışlar sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

Hocam ben de yeni aldım media Marktan . Yeni üretilen i6 larda kutu üstünde resim var. Ben de şaşırdım kutuyu teslim alırken çalışana özellikle sordum. iOS 9.0 ile geliyor telefon

kaça aldın
  • şu son ios'u neden zorunlu yaparlar ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dolar kurundan ip6 etkilenir mi acaba? Suan dolar baya düşüşte dahada düşecek gibi.Bende alıcamda beklesem az daha mantıklı olur mu diye düşünüyorum?
  • quote:

Hocam ben de yeni aldım media Marktan . Yeni üretilen i6 larda kutu üstünde resim var. Ben de şaşırdım kutuyu teslim alırken çalışana özellikle sordum. iOS 9.0 ile geliyor telefon

ss atabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Götterfunken

quote:

ss atabilir misiniz?

Aynen hocam bi goruntu atar misniz merak ettik

• Flaştan dolayı kusura bakmayın. Kutu böyle :) Ayrıca sağ ve sol tarafında iphone 6 yazıyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 2 Kasım 2015; 19:39:39 >
  • quote:

Flaştan dolayı kusura bakmayın. Kutu böyle :) Ayrıca sağ ve sol tarafında iphone 6 yazıyor artık.

Tesekkur ederim.
    Yeni kutu guzel olmus.
    Eskisi neydi oyle dumduz sikici refurbished kutusu gibi.

• rica ederim @Götterfunken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Götterfunken

quote:

Flaştan dolayı kusura bakmayın. Kutu böyle :) Ayrıca sağ ve sol tarafında iphone 6 yazıyor artık.

Tesekkur ederim.
    Yeni kutu guzel olmus.
    Eskisi neydi oyle dumduz sikici refurbished kutusu gibi.

6s kutusuna benzemiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.