Bildirim
iPhone 6 kutusu değişti mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sade oluyor.Hatta gittim telefonun kutusuna baktım, resim yok.Yanındada sadece iphone yazıyor. iPhone 6 yazmıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Night_Noise
Sade oluyor.Hatta gittim telefonun kutusuna baktım, resim yok.Yanındada sadece iphone yazıyor. iPhone 6 yazmıyor.
Aynen hocam. Üstte iphone kabartması var ancak beyaz yani resim yok. Yanda da sadece iphone yazıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben de yeni aldım media Marktan . Yeni üretilen i6 larda kutu üstünde resim var. Ben de şaşırdım kutuyu teslim alırken çalışana özellikle sordum. iOS 9.0 ile geliyor telefon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 1 Kasım 2015; 19:49:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
renkli kartuş almışlar sonunda -
quote:
Orijinalden alıntı: Am I Evil ?
Hocam ben de yeni aldım media Marktan . Yeni üretilen i6 larda kutu üstünde resim var. Ben de şaşırdım kutuyu teslim alırken çalışana özellikle sordum. iOS 9.0 ile geliyor telefon
kaça aldın -
şu son ios'u neden zorunlu yaparlar ki -
dolar kurundan ip6 etkilenir mi acaba? Suan dolar baya düşüşte dahada düşecek gibi.Bende alıcamda beklesem az daha mantıklı olur mu diye düşünüyorum? -
quote:
ss atabilir misiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Götterfunken
quote:
ss atabilir misiniz?
Aynen hocam bi goruntu atar misniz merak ettik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
rica ederim @Götterfunken -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X