Şimdi Ara

iPhone 6 iç kulaklıktan gelen çızırtı ve Yankı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hafta sıfır iPhone 6 64gb aldım görüşme sırasında sesler sanki Baslı geliyor gibi fazla bir gürültü var karşı Tarafın sesi yankımı gibi apple Store gittim bizimkine böyle diyorlar ses normal diyorlar xperia z kullanıyordum sony sen iPhone geçince vanamı öyle geldi dedin bugün 2 farklı samsungla aynı mekan ve aynı operatör ile görüştüm kulağındaki ağırlık kalktı iPhone geçince tekrar Başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCToR -- 1 Haziran 2015; 20:33:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Noise cancellation'ı kapatın accessibility'den (Türkçe'si erişilebilirlik sanırım), muhtemelen geçer problem diye düşünüyorum.
  • Suan z2 var elimde 4sden bile daha kötü ses geliyor konuşurken karşımdaki kişiyi duyamıyorum ciddi ciddi ne söylediğini tahmin ederek cevap veriyorum

• 3g kapatıp denedinizmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

3g kapatıp denedinizmi

2g 3gden daha kaliteli, evet sense haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Allame12

quote:

3g kapatıp denedinizmi

Ölüceksiniz egodan
    Bende 4s var 2gde ses daha duzgun

• Bende de iphone 6 var ses gayet iyi,net

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son güncellemeyle çızırtıda başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Suan z2 var elimde 4sden bile daha kötü ses geliyor konuşurken karşımdaki kişiyi duyamıyorum ciddi ciddi ne söylediğini tahmin ederek cevap veriyorum

Bende z2 kullanıyorum dedıklerıne yuzde bı mılyar katılıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mystical23

quote:

quote:

3g kapatıp denedinizmi

Ölüceksiniz egodan

Aynen oyle kardesım benımkıde 2g de daha ıyı.bazıları boyle yapacak bır sey yok

• Kulaktan kulağa farkediyor herhalde şu yorumlardan anladığım, şahsen z2 kullandım, note3 ve nexus serilerini kullandım, en kaliteli sesin gerek kulaklık gerek ahize iPhone dan iyisinin olmadığı kanaatindeyim, Konuşurken dışarıya diğerleri gibi abes ses vermediği için ayrıca artı puan alıyor benden, saygılar.

• ahize çok iyi ama iç kulaklık berbat
  • Madem yeni aldın Apple shop a götür , söylediğin gibiyse değiştirirler.Kronik bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
  • hd ses te 3g acikken yani hafiften cizirti gelmesi normal o sebeke kaynakli,onun haricinde erisilebilirlikten gurultu azaltmayi kapatin ses biraz daha normale donecektir.

• HaCToR kullanıcısına yanıt
    Bu bir çok modelde var. İphoneda iç kulaklık sesi kısıktı, asusta kulaklık ile görüşme neredeyse mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: hkn.usta

quote:

Orijinalden alıntı: Mystical23

quote:

quote:

3g kapatıp denedinizmi

Ölüceksiniz egodan

Aynen oyle kardesım benımkıde 2g de daha ıyı.bazıları boyle yapacak bır sey yok

Mantıksız olunca arkadaşlar böyle oluyor işte. Full çeken bir 2g bağlantı 2 çeken bir 3g bağlantıdan daha iyi ses kalitesi sağlayabilir ama bu arkadaşlar b
    bunu bilmedikleri için saldırmışlar hemen.

• 6 fan sonra iPhone 6 plus 128 Aldım bundada görüşme sesi Yankılı geliyor gürültü giderme açık durumda Güncelleme yapacam size bildiririm iPhone 6 da güncellemeden sonra Yankı gitmişti fakat çızırtı başlamıştı

• 6+ dada cızırtı var dandik telefon eski teyplere dandik wayı düşük hoparlör takarsında sesi yükseltinceızıttı yaparya bu cihazlarda karşı taraf sesi yükselttiği zaman çızırtı yapıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.