Şimdi Ara

(.iPHONE.6.)Gelecek NESİL iphone'un ve iPAD'in ekran boyutu belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir 5.7" iPhone 6 kaldırırız artık Ayrıca bir ayrıntı gördüm iPad 5 Slim bezel demişler sonunda ince bezelli bir iPad
  • Cok ilginc yahu, bu sene bir sonraki iphone konulari erkenden cikmaya basladi.. Gecen yil 2-3 ay beklemislerdi diye hatirliyorum..

Bence apple 4.7 inch`te karar kırar.. Ama esnek ekran kullansın artık(kirilmazligini kullanmak ıcın) vede home tusu gitsin, cercevesiz olsun ekran mumkunse!
  • Ya arkadaşlar herkes ekran büyütürken 4.3 bile yapmayan apple bi anda 5.7 inch telefon yaparmı sizde akıl var mantık var yapmayın gözünüzü seveyim.4.7 bile yapmaz birini 4 birini 4.7 ancak yapar herkes büyük ekran sevmiyor ki.Benim çevremdeki çoğu kişi iphone'u ergonomik diye alıyor bende dahil.4.7 yaparsa ben almam mesela herkesin kendi tercihi.Ama apple ın tablet-telefon olayına sıcak bakmadıgını söylemek çok da zor değil.Samsung değil bu Apple.Telefonu telefon gibi tableti tablet gibi yapar.
  • Bence bir sure daha 5 kasa boyutinda kalir ekran. 2,3,4 kasa iphone lar cok gitti bunun da en az bu kadar gitmesi lazim her sene her sene degistir yapmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Çok erken değil mi? Şimdi mi çıkacak yoksa

önümüzdeki 2014 ekim ayında
  • Apple imkanı yok uygulamaların en boy oranını bir daha bozmaz çıkartırsa 2272*1280 çözünürlükte 4.7 inch çıkartırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

4.7 inch bir iphone adeta rüya gibi.

Valla aynen oyle. Sirf ekran Buyuk diye androids gectim. Iyi guzel de iOS bit baska. Ekran Buyuk cikarsa aynen iosa geri donerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vires

4.3 ile girer bence 4.7 iphone 7 den itibaren. Apple bu azar azar arttırır.

+1
  • Peki ya taşınabilirlik? Sanırım küçük ve ergonomik olması kimsenin umrunda değil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dere.beyi

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

gelde 5s al şimdi

iphone 5s şimdiden eskidiki bu şirket 5c yide bilmişti bence haber doğru

yeni nesiller : iphone 6 (1080p) iphone 6c (720p) olarak gelir bence

Jobs gittiğinden beri Apple la ilgili sızdırılıpda tutmayan bir haber görmedim ben. Kesin doğru.

Hatta senin tahmin de doğru 6 6c olayı bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Non Bis in idem

Peki ya taşınabilirlik? Sanırım küçük ve ergonomik olması kimsenin umrunda değil?

Eskiden insanlar küçük olana lüks gözüyle bakıyordu. Ki satış fiyatları vs büyüklere göre yüksekti. Imkanlar fazlalaştı. Telefon artık sadece telefon olmaktan çıktı ve SmartPhonelar büyük olsun isteniyor. Ama bir SmartPhone için bence ideal 4.3" veya 4.5". Fazlası çok kaba duruyor. iPhone 4 kasası gerçekten çok şık bir kasa. Bunun üzerinden gittiler fakat bence artık tam bir değişiklik şart. Büyük ekranlı ve yeni şık bir tasarım ile gelirse alacağım yeni iPhone. Yoksa 4 ile devam

• Çok boş bir konu
  • 12.9 inch ipad macos X işletim sistemi ile gelirse ne yapar eder onu alırım. 13 inchlik adam akıllı bir w8 tablet yok, 10 inch ve 8 inch tabletler var ancak bilgisayar işletim sisteminin bu boyutlarda kullanılabilmesi oldukça zor. Şu anda 13 inchlik w8 tablet seçeneği çok az, olanlar da 3bin TL üzeri. Bence 12.9 inch mac os x tablet piyasayı çalkalayacaktır.

Ayrıca bu işlerin reklam boyutu çok önemli, ben denk gelip de w8 tabletleri araştırmasaydım imkanı yok böyle birşeyin olduğunu bilemezdim. Apple lansmanında mac os x li tabletini öyle bir lanse eder ki, herkese "ihtiyacı varnış" hissi uyandırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

12.9 inch ipad macos X işletim sistemi ile gelirse ne yapar eder onu alırım. 13 inchlik adam akıllı bir w8 tablet yok, 10 inch ve 8 inch tabletler var ancak bilgisayar işletim sisteminin bu boyutlarda kullanılabilmesi oldukça zor. Şu anda 13 inchlik w8 tablet seçeneği çok az, olanlar da 3bin TL üzeri. Bence 12.9 inch mac os x tablet piyasayı çalkalayacaktır.

Ayrıca bu işlerin reklam boyutu çok önemli, ben denk gelip de w8 tabletleri araştırmasaydım imkanı yok böyle birşeyin olduğunu bilemezdim. Apple lansmanında mac os x li tabletini öyle bir lanse eder ki, herkese "ihtiyacı varnış" hissi uyandırır

aynen 22 ekimde lansman var onu izleyip bakmak lazım eğer bu tablodakiler çıkarsa
    ozaman iphone modelleride bu tablodaki gibi olacağı kesin olur

• bluebest kullanıcısına yanıt
    Kabus.
  • Beklediğim gelişme.
    Appledan zaten muhtwşem bir yenilik beklememek lazım. Kavisli ekranlı tvşerden sonra,ceplerde çıktı. Ekranın kavisli olması ne gibi fayda sağlar şu an belli değil ama en. Azından büyük ekranlı cepler cepte daha rahat taşınabilir. Tvleri de kontrol ediyorlar,daha ne olsun.
  • Haydi hayırlı olsun
  • iPhone 5S hakikaten alınmaz. 1 yıl sabredin.
  • iPhone 6c çıksın evdeki bütün apple ürünlerini atarım.
  • 4.7 alinir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.