Şimdi Ara

(.iPHONE.6.)Gelecek NESİL iphone'un ve iPAD'in ekran boyutu belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DisplaySearch pazarlama araştırma şirketinin sızdırdığı bir haberde şu tablo ilgi çekiyor

iphone.6 2 farklı versiyon ile gelicek 4,7inç (1280x720) ve 5,7inç (1920x1080)

(.iPHONE.6.)Gelecek NESİL iphone'un ve iPAD'in ekran boyutu belli oldu

Shady
    Haber Editörü'nün yeni macbook haberi burdaki tablo ile aynı bu kaynağımızı doğruladı beyler 2 çeşit iphone geliceği artık garanti

Retina Ekranlı, Ultra İnce, 12 inç MacBook
    http://forum.donanimhaber.com/m_82496608/f_//tm.htm#82515313

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dere.beyi -- 13 Ekim 2013; 19:24:40 >

• gelde 5s al şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

gelde 5s al şimdi

iphone 5s şimdiden eskidiki bu şirket 5c yide bilmişti bence haber doğru

yeni nesiller : iphone 6 (1080p) iphone 6c (720p) olarak gelir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dere.beyi -- 10 Ekim 2013; 14:59:44 >
  • 4.7 inch bir iphone adeta rüya gibi.
  • 4.3 ile girer bence 4.7 iphone 7 den itibaren. Apple bu azar azar arttırır.
  • İnandırıcı gelmiyor.5.7 galaxy note neredeyse böyle bir model çıkarmıycaklardır.4.7 ise büyük ihtimal böyle olucaktır fakat 4.7 720p ekran iki sene öncesinin teknolojisi böyle birşey yapmazlar.iPhone 4 ile ppi oranı hep çok yüksek olmuştur şimdi kalkıp bunu düşürmeleri saçma olucaktır.6'da 4.7 ekran,6c çıkarsa oda 5s donanımında olur.5.7 ise bi ihtimal phablet bir model çıkarırlarsa.
  • 12.9" ipad
    12" macbookair

bilemiyorum olursa güzel olur ama 12.9" lik bir ipad üreteceğini sanmıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhoneDalton

İnandırıcı gelmiyor.5.7 galaxy note neredeyse böyle bir model çıkarmıycaklardır.4.7 ise büyük ihtimal böyle olucaktır fakat 4.7 720p ekran iki sene öncesinin teknolojisi böyle birşey yapmazlar.iPhone 4 ile ppi oranı hep çok yüksek olmuştur şimdi kalkıp bunu düşürmeleri saçma olucaktır.6'da 4.7 ekran,6c çıkarsa oda 5s donanımında olur.5.7 ise bi ihtimal phablet bir model çıkarırlarsa.

Aslında hiç mantıksız gelmiyor. 4.7 inç versiyonu 6C olur. 5.7 versiyonu 6,sonraki sende 6S olur. Ama dediğin gibi 720P olmaz. ya ikiside 1080P olur veya o civararda olur ikiside.

12.9 inç ile OS X'li iPad gelmesine olası gözle bakıyorum biraz. Tablet olarak nasıl tutar tartışılır. Ama eğer öyle bir olay olursa Air biter gibi bir şey olur. Bekleyip görücez. Aslında şu teknoloji sürekli gelişiyor bekleyim daha iyisini alayım diyemiyorsun. 2 aydan daha fazla olacak bekleme süreleri gereksiz. Çünkü sürekli yeni bir şeyler çıkıyor. Şuan için iPad 5 ve iPad mini 2'yi beklemek mantıklı ama yeni 12.9 içlik iPad'i beklemek tablet ihtiyacı olan biri için mantıksız.

• 5.7 inç 1080p iPhone yaparlarsa çok can yakarlar.
  • Yapın canım 13 inç yapın da taşınabilirliği bitirin. Teknoloji beklenmez artık, eskiden olsa 2 senede 1 adam gibi bişey çıkardı 2-3 daha bekliyim yeni çıkacağı alıyım derdin. Şimdi hergün yeni bişey çıkıyor, sızıyor. Bu hafta aldım iPad Mini, kafam rahat. Boyutları da ideal dışarda kullanım, taşınabilirlik için.
  • İnanmak istemiyorum. Apple şaşırmış
  • Bukadar yenilik bir ara da gelirse apple uçar..
  • 4.7 inç mi 5.7 inç mi

beyler ben arsaları satıyorum sizde evin satın anca ole satın alabiliriz bunları
  • 4.7" ne ya telefon için çok büyük boyutlar bence
  • 4 inç küçük gelmeye başlamıştı. 4.7 gayet ideal bana göre.
  • Çok erken değil mi? Şimdi mi çıkacak yoksa
  • En iyisi benim gibi yapmak hep 1 nesil geriden geliyorum :D
  • hiç sanmıyorum.
    aynı anda 2 farklı ekran çözünürlüğü çıkarmazlar.

çıkarsa 1080p ekranlı çıkar.
    5 in ekranın 4 katı çünkü onada yltra retina der apple :)
  • Tamamdir bir sene devam eder bu
  • 5.7 ne yahu çok büyük, tek tip yapsın 4.5 yada 4.7 ideal bence
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.