Şimdi Ara

iphone 6 ekran leş gibi oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 6 ekranını siliyorum 1dk sonra tüy toz yağ parmak izleri dolu oluyor ellerimi yıkıyorum ekranı güzelce siliyorum yine aynısı oluyor parmak izi doluyor telefondan soğudum telefon bide space gray herşey belli oluyor ne yapmamı önerirsiniz?

• Satıp ekranı beyaz olan gold veya silver al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balici91

iphone 6 ekranını siliyorum 1dk sonra tüy toz yağ parmak izleri dolu oluyor ellerimi yıkıyorum ekranı güzelce siliyorum yine aynısı oluyor parmak izi doluyor telefondan soğudum telefon bide space gray herşey belli oluyor ne yapmamı önerirsiniz?

Yaz günü dediğiniz gibi oluyor cihazlar. Yağlı bir cikdim var. Bu yüzden sürekli yağlanıyordu ben temizliyordum. Artık temizlemiyorum :) inanır mısın, uzun süre temizlemeyince cihaz daha temiz kalıyor.

• Merhaba bende de space grey telefon var, yazın ekran yüzünden telefonu duvara vurasım geliyordu

http://www.aliexpress.com/item/With-Screen-Protector-Nillkin-Super-Shield-Hard-Back-Case-For-Oneplus-one-A0001-Free-Shipping/1914774664.html?spm=2114.13010608.0.85.4jH6wO
    bu linktek,, ürünü aldım, dünya varmış diyorum
    mat cam ekran koruyucu, görüntü kalitesini pek etkilemedi, 2-3 tane farklı firmadan denemiştim hiç biri net görüntü vermiyordu bundan memnun kaldım.

Ben aldığımda 3.84 dolardı "iphone 6 matte" olan şimdi pahalanmış biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saki3d -- 12 Eylül 2016; 21:57:39 >

• 5s space grey kullanırken lanet ediyordum rengine 6s plusu iyiki gold almısım diyorum

• Yaz ayı diye parmak izide terden yağdan pasakdan okumuyo zaten. 1-2 aya düzelir.

• Benim 6s'e kırılmaz ekran koruyucu takdım çok parmak izi kalıyor değiştirmek için gitmiştim Ada'm kırılmaz ekran jelatinlerinin hepsi iz tutuyor sadece normal jelatinler fazla tutmadığını söyledi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone x saçma bir sorun
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de silver 6 kullanıyordum. Jet black 7'ye geçmeyi düşünüyordum. İlk defa siyah beğenmiştim. Yine aklıma soru işareti bıraktınız hocam😂

• Kırılmaz cam kullanarak kalitelilerinden bir nebze parmak izi lekelerini giderir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 12 Eylül 2016; 23:16:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.