Şimdi Ara

iphone 6'dan 6S'e geçtim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Live photos ve 3D Touch özelliklerini sıklıkla kullanmıyorum, bence çok da gerekli değil. Cihaz daha hızlı. Kamera biraz daha iyi. Geçmeyi düşünenlere tavsiyem, iphone 7'yi beklemeleri. Birkaç ay dişinizi sıkın. Çok fazla bir yenilik yok. Bu benim şahsi düşüncem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefona alışınca öyle olmuyor, şu an 3d touchsız bir instagram kullanımı hayal edemiyorum. 6'dan 6s'e geçmek gereksiz bir olay zaten ama sıfırdan telefon alacaklar için iphone 6 artık öldü.
  • Apple devrim niteliğindeki değişiklikleri iphone 7'ye saklamış. Aşağıdaki linkte gelecek olan yeni model ile ilgili söylentiler bir araya getirilmiş. Elbette bunların hepsi gerçekleşmeyecek, bir kısmı söylenti olarak kalacak. Bir kısmı ise gerçekleşecek:

http://www.macrumors.com/roundup/iphone-7/

• Bence apple once bi bildirim isigi eklesin telefonlara

• quote:

Orijinalden alıntı: heathrow is humanist

Apple devrim niteliğindeki değişiklikleri iphone 7'ye saklamış. Aşağıdaki linkte gelecek olan yeni model ile ilgili söylentiler bir araya getirilmiş. Elbette bunların hepsi gerçekleşmeyecek, bir kısmı söylenti olarak kalacak. Bir kısmı ise gerçekleşecek:

http://www.macrumors.com/roundup/iphone-7/

3.5mm jack girişini kaldıracak gibi görünüyor. Zira önceki modeller ile ilgili tahminleri doğru çıkan birçok site de bunu doğruluyor. 3.5mm girişinin kalkmasından dolayı oluşacak boşluğa da 2. hoparlör koyup, ses konusunda devrim yapacakmış. Elinin altında beats var zaten ama henüz kullanmadı. Belki kullanır zira ipad pronun sesi, piyasada satılan birçok dizüstüden çok daha iyi. Bunu da birçok test sitesi karşılaştırmalarında söyledi zaten.

su ve toza dayanıklılık da gelecek gibi duruyor. Zaten şu andaki 6s modelinin suya karşı mukavemeti oldukça iyi seviyede. Ancak bunu sertifika ile onaylaması lazım Apple'ın.

oled ekrana geçeceği de kesin gibi. 2k çözünürlüğe geçmeyecektir ama ekran için iyileştirme şart. Zira samsung karşısında ekranı cidden geri kaldı.

• Apple yenı özellikleri azar azar verir ıphone 7 de oyle aman aman çok birley beklememek lazım 2 gb rama bile 5senede anca geçildi sadece kasa degişir umarım bu sefer kasa ekran orantısını guzel yaparlar

• Şuan fark beklemen zaten saçmalık, 2 sene sonra 6'yı 2ye katlayacak hızda donanım farkından dolayı
  • Iphone 7 ne verecek daha abicim? Zaten apple herzaman düşük özelliklerle maximum performansa bakar. Ekran 2k olmadına ihtimal vermiyorum. Yine 1800 lük oil koyarlarsa hele. Ram desen 2 de kalır ki bence 6s bazı konularda 7 yi hız olarak geçebilir ki bunu 5s 6 da görmüştük. Akıllı kullanıcı için 7 6si ucuzlatır şov yapmak isteyen için 7 güzel tabi şekli olur adamın pehh

• heathrow is humanist H kullanıcısına yanıt
    aynen bencede gereksiz bir geçiş olmuş.

• jb ile 6ya aynısını yaptım biliyormusun? 6steyim suan sanki telefonu değiştirmemişim gibi hissediyorum.. jbli 6 kullanıcısıydım
  • Umarım bir kere daha telefonu incelteceğim diye bataryadan kıstığına tanıklık etmeyiz. 7 ile ilgili en büyük temennim bu. İkincisi ise minimum kapasitenin 32gb olması. Geri kalanı nasıl olsa her zamanki gibi gayet iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 29 Şubat 2016; 1:21:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnmr

aynen bencede gereksiz bir geçiş olmuş.

Ben bu konuyu, vakti zamanında iphone 6 almış, ancak aklı iphone 6S'te kalmış olanlar için açtım.

• heathrow is humanist H kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için teşekkürler. geçiş yapmayı düşünenlere yardımcı olmuştur inşallah.

• Dahada abart kardeşim iphone 6 öldü nedir ya

• sizce 2 sinin de 16 gb lık modeli baz alındığında iphone 6 plus mı iphone 6s mi ? Bir diğer ikilem ise 6s 16gb mı yoksa 6 64gb mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diamariposa

sizce 2 sinin de 16 gb lık modeli baz alındığında iphone 6 plus mı iphone 6s mi ? Bir diğer ikilem ise 6s 16gb mı yoksa 6 64gb mı ?

Büyük ekran seviyorsan 6 Plus, "4.7 inç ekran yeterli" diyorsan 6S. Çok fotoğraf, video çekiyorsan 64 GB.

Ama konumuz bu değil :)

• 6 öldü mü halen daha iphone 4 kullanan var kardeşim sadece saçmalamışsın diyorum sana arkadaşların da dediği gibi 6 ile 6s arasında geçiş yapılabilecek çok bi fark yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Şuan fark beklemen zaten saçmalık, 2 sene sonra 6'yı 2ye katlayacak hızda donanım farkından dolayı

Evet, uzun vadeli düşünerek bu tercihi yaptım.

Daha uzun süre yazılım güncelleme desteği ve 2 GB ram faktörü.

• iphone 6 öldü derken kullanılmaz demek istememiştir arkadaş.

şu saatten sonra sıfır ip6 ve 6 plus alınması pek mantıklı değil manasında söylenmiştir. ki ben de katılıyorum. yeni bir telefon alınacaksa seçeneklerin içinde ip6 olması uzun vadede mantıksız olacaktır.
  • Iphone 7 de tasarim disinda pek bi farklilik beklemeyin 6s e gore.6 dan 6s e geciste ciddi sicrama oldu zaten.16gb yerine 32 den baslasa yeter.resmen dalga geciyor apple 16 gb cihazlari ureterek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.