Şimdi Ara

Iphone 6 64 Gold . Çekilen resimler ana mesajda . (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
10
Favori
31.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bişey sormak istiyorum. Kullanım 5 saat denmiş beklemede 11 saate yakın yani telefonun şarjı toplamda 16 saat civarımı gitti ?

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• Sevgili renkdaşım doğru söylüyorsunda bana maliyeti amerikadan aldığımda 1800 burda 2700 yani aradaki farka bu riski alıyorum.Zaten telefon garantileride eğer sigorta yaptırmadıysan ülkemizde çok sulandırılmış.Servis sıkıntısından dolayı apple eli mecbur değişiyor.Ama oda kullanıcı hatası diyebiliyor.Mesele 5s aldım ordan 1400 e geldi nerdeyse herşey dahil 16gb olanı.Şimdi oparaya rahat satarım sadece 400 üste vermiş olurum.Yoksa açıkçası ben 5s den memnunum ve özellikleri bana yetersiz geldi iphone 6 nın.Ama seneyi beklersem 5s çok değer kaybeder.Birde aldırdığım arkadaşın düzenli amerika seyahati azalacak ve onada çok yük olmak istemiyorum.Değişik çok sayıda android kullandım artık şu bir gerçekki apple telefonda bir numara.Kağıt üstünde ne yazarsa yazsın ben halen gün ışığında 5s in samsungun s5 inden çok daha iyi olduğunu görüyorum.Benim 6 dan en büyük beklentim megapikseller a200 işlemci falan değil.Pil 2 gün yetsin ortalama kullanımda,bluetoot ve usb bağlantıda anne kızlık soyadı falan sormasın.Biraz relaks olsun yeter.Ha birde bu sirimidir nedir oda halen Türkçe değil.Android bu konuda daha evrensel.

• quote:

Orijinalden alıntı: version53

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Az ışıklı ortamda çekilmiş video görüntüsü ve foto paylaşabilir misiniz? Penceden dışarıyı karanlıkta çekmek de iyi fikir verebilir.

Güle güle kullan bu arada. :)

Tabi hocam yükledim .

Netleme olayı çok iyi durumda . 5s'te aynı yeri resim çekerken , netleme sorunu yaşıyordum . Resimler bulanık çıkıyordu . 4-5 kez netlemeye çalıştığımı bilirim . İlk seferde netledi .

Iphone 6 64 Gold .  Çekilen resimler ana mesajda .

ipekçilik?

Manastır değilmi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grimer

Şarj kullanım ekranını paylaşabilir misin? Şarjı bitmeye yakın olursa süper olur. Bu arada hayırlı olsun Güle Güle kullan.

Hocam gunluk kullanimdan ziyade , full oyunda ekran ne kadar acik kalacak gorebilirsiniz bu resimde .

Sarjdan ciktigindan itibaren 2 saat 25 dakika boyunca wi-fi uzerinden online oyun oynandi . Malum 3g acikti , ekran yuzde 70 civariydi .

Full oyun ekran suresi .

Bu değerler gayet güzel hocam ben çok daha kötü bekliyordum, teşekkürler bilgin için.

• Teşekkürler.

Portre çekimleri de ekleyebilir misiniz?

Mobil veriyi kapatsakta , 3g uzerinden cekmeye devam ediyor hat ... 3g kapaniyor ama hat yine edge uzerinden almiyor sinyali . O sebeple gene cekmedigi yerde cekmiyor ... Aldigimdan beri full cektigi yer goremedim . 2-3-4 arasi geziniyor .

quote:

Orijinalden alıntı: ruf

quote:

ios 8 de cihaz cok isiniyordu .

8.0.2 ile isinma sorunu tamamen gitmis . 2 bucuk saattir araliksiz online oyun oynuyorum . İnanilacak gibi degil ama telefon rahatsiz edecek kadar isinmadi . 5s ayni sartlarda yaniyordu .

Su an ki en can skici sorun , wi-fi kopmalari.

Dün akşam,Ayarlardan ağ ayarlarını sıfırladım.ondan sonra Wi-Fi kopması,Wi-Fi bulamama gibi bir sorun olmadı.
    Sizde bir deneyin.

Hemen deniyorum hocam

Benim wifi kopmaları yine başladı,sizde durum nedir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

8.0.2 ile isinma sorunu tamamen gitmis . 2 bucuk saattir araliksiz online oyun oynuyorum . İnanilacak gibi degil ama telefon rahatsiz edecek kadar isinmadi . 5s ayni sartlarda yaniyordu .

Dün akşam,Ayarlardan ağ ayarlarını sıfırladım.ondan sonra Wi-Fi kopması,Wi-Fi bulamama gibi bir sorun olmadı.
    Sizde bir deneyin.

Hemen deniyorum hocam

Wi-fi kopmalari azaldi hocam . Ama telefon duzgun cekmiyor . Full çekim goöremedim henüz, sizde de öyle mi ? Mobil veri kapasamda edge uzerinden almiyor sinyali sanirim. 3g de ne kadar cekiyorsa , gene ayni cekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 29 Eylül 2014; 16:23:01 >

• Hocam sen ne yardım sever bir insanmışsın... Senden başka cihazı alan topukladı ardına bakmadan...helal olsun .... süzenli açıp okuyorum , bilgileniyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    ESKİŞEHİRSPOR
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sizde bir deneyin.

Hemen deniyorum hocam

Wi-fi kopmalari azaldi hocam . Ama telefon duzgun cekmiyor . Full çekim goöremedim henüz, sizde de öyle mi ? Mobil veri kapasamda edge uzerinden almiyor sinyali sanirim. 3g de ne kadar cekiyorsa , gene ayni cekiyor

Bende çekimle ilgili bir problem yok,genelde full çekiyor.
    Yalnız bugün çalıştığım işyerin de fazla çekmeyen bir yerdeydim.
    Orada edge çekiyordu.
    Yani sadece 3G şebekesiyle çalışmıyor.

• aşağıda linkini verdiğim programcığı kurarak 3G-2G arasında geçiş yapabilirsiniz. şimdilik bu sekilde bir çözüm mevcut. program ana ekrana geliyor ve açtığınızda open patch e tıklayınca 2g ye geçiyor. close patch e tıkayınca da 3G ye geçiyor. 6 plusta sorunsuz kullanıyorum

http://install.diawi.com/RqWCQ3

da :) ben oyun yuklemem face twitter shazam
    whats up takilirim bir de 80 kadar sarki yeter mi
    bana 16 gb :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

Orijinalden alıntı: by_fx

Hayırlı olsun Hocam,

bugün benim de elime 64 gold aldım, 4S den geçiş yaptım, kullandığım Türkcell hattı 6'da kullanamıyoruz galiba, kart yuvası bana daha küçük geldi, doğru mu?

Nano sim hocam operatörünüzden alabilirsiniz 8telden fazla vermeyin.

teşekkürler Hocam,

18 TL istediler, Platin üye olduğum için ücretsizmiş, ücret almadan verdiler ama 4s den 6'ya bilgi aktarma işlemine 10 TL aldılar, soygunculuktan başka bir şey değil

Apple iPhone XR [ANA KONU]
    APPLE IPHONE XR / iPhone XR 256 GB (PRODUCT) RED

Samsung E55H7000 / Panasonic 65vt60 / Sony BDV-IZ-1000W Blu-Ray / iPhone XR 256 GB (PRODUCT) RED / Nikon Coolpix P900 / HYUNDAİ SONATA 2,7 V6 GLS AUT

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

Hayırlı olsun Hocam,

bugün benim de elime 64 gold aldım, 4S den geçiş yaptım, kullandığım Türkcell hattı 6'da kullanamıyoruz galiba, kart yuvası bana daha küçük geldi, doğru mu?

Nano sim hocam operatörünüzden alabilirsiniz 8telden fazla vermeyin.

teşekkürler Hocam,

18 TL istediler, Platin üye olduğum için ücretsizmiş, ücret almadan verdiler ama 4s den 6'ya bilgi aktarma işlemine 10 TL aldılar, soygunculuktan başka bir şey değil

Bilgiden kastınız numaralar mi? Keşke iclouda yükleseydiniz.

• Burda kameranın üstünde çok duruluyor.Benim anlamadığım sonuçta bahsettiğimiz telefon kamerası en kralıda olsa hikaye.Az ışıklı ortamda hiçbirinin çok farkı yok birbirinden.Apple başbakanın dediği gibi marka satıyor.Ama onun anlamadığı bu karizmada haybeden kazanılmıyor.Bu gün bir haber okudum amerikan fedaral haber alma iphone 6 nın konuşma güvenlik algoritmasının çözülmesinin 5 yıl alabileceğini bu açıdan ulusal güvenlik hassasiyetine uymadığını açıklamış.Yani blacberry ile iphone nispeten telefon veri güvenliğinde çok önde.Ayrıca telefon görüşmelerindede çok temiz görüşmeler elde ediliyor.Ben kullandığım s4 den xperiadan cızırtıdan bıkmıştım.Sözün özü İphone iyidir birde fiyatı makul olsa.Yani çıktığında tamam birşey demiyorumda 1 yıl sonra bile değeri çok düşmüyor diğer modellerin yüzüne bakan olmuyor.

• Eğer 16gb space gray olsaydı daha kotu çıkacaktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Doğa bilimleri bardağının ilk yudumu sizi bir ateiste döndürecektir, fakat bardağın altında Tanrı sizi bekliyor olacaktır.
    W.Heisenberg

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium, wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber
    binden wieder, was die Mode streng geteilt, alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

European Movement ★ Mouvement Européen
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.