Şimdi Ara

Iphone 6 64 Gold . Çekilen resimler ana mesajda . (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
10
Favori
31.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

.
     Iphone 6 64 Gold .  Çekilen resimler ana mesajda .

hocam, banada dün 128gb gold geldi, i6 , siyah istemiştim, ABD de dahi yok doğru düzgün stok diye bunu almışlar, neyse, G2 den geçtim ve gün içi kullanımımda pilden memnunum, i5 ten G2 ye geçtiğimde rahatlamıştım, halen devam etti rahatlığım 1 günlük minicik tecrübemde :)

• Harpooner kullanıcısına yanıt
    g2 kadar iyi gitmez hocam ama 5s'ten bariz şekilde iyi gidiyor .

Ben bu kullanım sürelerini ancak 3g kapalı , ekran kısık şekilde elde edebiliyordum .

Şu çekim sorunları ve 3g sorunları hallolsa şarj biraz daha rahatlayacak ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle bir calisma yaptiginiz icin sizi tebrik ederim. Fotograflar gayet guzel cekilmis ve iPhone'un kalitesini birebir yansitiyor. Az isik altindaki cekimleri cok begendim Lumia kalitesi var. Pil ise beni benden aldi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Monofe.com dan spigen ekran jelatini aldim . Bekle allah bekle kargoya verilmedi . 20 ekimde kargoya veriir yazmislar . İptal ettirdim . Yeni bir jelatin gerekiyor

Mobil caddede bir çok çeşit var hocam ben oradan aldım bir gün sonra jelatınler elime ulaştı.

• Ben 22 eylülde iphone 6 16gb gold siparişi verdim teknosadan 3 ekime geldik şimdi araya 5 gün bayram tatili geliyor ama cihaz hala hazırlanıyor. Kafayı yemek üzereyim. Teknosayı arıyorum stok sıkıntısı yaşıyoruz diyorlar. Ben zaten bunları yaşamamak için önsipariş verdim. Paramızla rezil olmak bu olsa gerek. Arkadaşlar ne öneriyorsunuz. Lütfen yardımcı olun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    İndirim yapmadılarsao siparişi iptal et.Apple'den sipariş ver Apple 10 - 15 kasım arasında bütün siparişleri göndericek.

Teknosa elinde mal yoksa o tarihden önce gönderemez.

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

Monofe.com dan spigen ekran jelatini aldim . Bekle allah bekle kargoya verilmedi . 20 ekimde kargoya veriir yazmislar . İptal ettirdim . Yeni bir jelatin gerekiyor

Mobil caddede bir çok çeşit var hocam ben oradan aldım bir gün sonra jelatınler elime ulaştı.

Hocam kaliteli bir jelatin alayım dedim .

Sen hangi marka aldın . Kalitesi nasıl . Daha önce jelatin kullandıysan onunla kıyaslayabilirmisin .

Orijinalden alıntı: koksal.e

Evet 100tl indirim yaptılar. Ve 10-15 kasım çok geç değil mi ekim olmasın?

Apple'da fixtir. İlk partiden alan aldı. Alamyanlar ciddi manada bekleyecek. Bu işlerde acele etmek gerekiyor . Yurtdışında bile stok sıkntısı var. Yeni seri malların Türkiye'ye gelmesi uzun sürecektir .

Ben 22 eylülde iphone 6 16gb gold siparişi verdim teknosadan 3 ekime geldik şimdi araya 5 gün bayram tatili geliyor ama cihaz hala hazırlanıyor. Kafayı yemek üzereyim. Teknosayı arıyorum stok sıkıntısı yaşıyoruz diyorlar. Ben zaten bunları yaşamamak için önsipariş verdim. Paramızla rezil olmak bu olsa gerek. Arkadaşlar ne öneriyorsunuz. Lütfen yardımcı olun...

Hocam su iyi yanindan bakabilirsin olaya.yeni cikan elektronik cihazlarda ilk parti uretimlerde mutlaka sikinti cikar.sana 2.pari gelecek buyuk bir ihtimal.ve sorunlar minimuma inmis olacak.

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Ben 22 eylülde iphone 6 16gb gold siparişi verdim teknosadan 3 ekime geldik şimdi araya 5 gün bayram tatili geliyor ama cihaz hala hazırlanıyor. Kafayı yemek üzereyim. Teknosayı arıyorum stok sıkıntısı yaşıyoruz diyorlar. Ben zaten bunları yaşamamak için önsipariş verdim. Paramızla rezil olmak bu olsa gerek. Arkadaşlar ne öneriyorsunuz. Lütfen yardımcı olun...

Hocam su iyi yanindan bakabilirsin olaya.yeni cikan elektronik cihazlarda ilk parti uretimlerde mutlaka sikinti cikar.sana 2.pari gelecek buyuk bir ihtimal.ve sorunlar minimuma inmis olacak.

Apple ' da olmaz hocam o iş .

Bir sorun varsa bütün parti mallarında aynı sorun olur. Sorun yoksa da hiçbirinde olmaz . Bunun örneğini iphone 5 çekmiyor denildiğinde yaşadık . Hiçbir değişim yapılmadı , bumper dağıttı :)

işletim sisteminde sorunlar mevcut . Onu düzeltirler arkadaş alana kadar .

Kendimizi kandırmayalım yani , sonra almak hiçbir zaman Apple için avantaj değildir. Diğer firmalarda en büyük avantajı ciddi fiyat düşüşü oluyor, dediğiniz üretimden kaynaklı problemleride çözebiliyorlar

• Hocam wifi de kopma sorunu yaşıyormusunuz ? Ben konum servislerinden wifi yi kapatarak biraz olsun önüne geçmiştim ancak kopmalar olmaya başladı gene. İade etmeyi düşünmeye başladım tekrardan :/

quote:

quote:

Sen hangi marka aldın . Kalitesi nasıl . Daha önce jelatin kullandıysan onunla kıyaslayabilirmisin .

6 kadar çeşit var hocam ben dafoninin Crystal clear olanını aldım bir arkadaşım ise 7.5tllik olandan sipariş verdi fakat şöyle bir sorun var aos telefonları göndermedigi için test etme şansımız olmadı. Kaliteli bir şey arıyorsaniz dafoni tempered glass var hocam.

• iyi günler kardeş bende 64 lük space grayaldım ama anca ekimin ortasında elimde olucak kap olarak ne düşünüyosunuz ben şunları düşünüyüyorum hani 1. si telefonun kırılma su geçirme, toz geçirme şeylerini önlüyo bide onemli ölçüdfe camıda koruyo ama 2. de şık geldi siz düşünüyomusunuz kılıf almayı

http://www.ebay.com/itm/SUPCASE-Apple-iPhone-6-4-7-Case-UNICORN-BEETLE-PRO-Bumper-Cover-NEW-/331324667756?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4d247d376c

http://www.ebay.com/itm/NEW-Multifunction-Luxury-PU-Leather-Wallet-Flip-Case-Cover-For-iphone-6-4-7-PLUS-/171462903658?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item27ebfc476a

• quote:

quote:

quote:

quote:

6 kadar çeşit var hocam ben dafoninin Crystal clear olanını aldım bir arkadaşım ise 7.5tllik olandan sipariş verdi fakat şöyle bir sorun var aos telefonları göndermedigi için test etme şansımız olmadı. Kaliteli bir şey arıyorsaniz dafoni tempered glass var hocam.

Glass olanlar cam oldugu icin dokunmatigi biraz engelliyor diyorlardi . Bu ne kadar dogrudur bilginiz var mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rated

Hocam wifi de kopma sorunu yaşıyormusunuz ? Ben konum servislerinden wifi yi kapatarak biraz olsun önüne geçmiştim ancak kopmalar olmaya başladı gene. İade etmeyi düşünmeye başladım tekrardan :/

ios ile ilgili sorunlar var . Telefon ile ilgili degil .

5s kullanicilari da , 8.0.2 ye gecisle , telefonun cekmedigi ve devamli baglanti problemleriylr karsilastigini soyluyorlar .

Bende bunlari yasiyorum

Orijinalden alıntı: 27alperen27

iyi günler kardeş bende 64 lük space grayaldım ama anca ekimin ortasında elimde olucak kap olarak ne düşünüyosunuz ben şunları düşünüyüyorum hani 1. si telefonun kırılma su geçirme, toz geçirme şeylerini önlüyo bide onemli ölçüdfe camıda koruyo ama 2. de şık geldi siz düşünüyomusunuz kılıf almayı

http://www.ebay.com/itm/SUPCASE-Apple-iPhone-6-4-7-Case-UNICORN-BEETLE-PRO-Bumper-Cover-NEW-/331324667756?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4d247d376c

http://www.ebay.com/itm/NEW-Multifunction-Luxury-PU-Leather-Wallet-Flip-Case-Cover-For-iphone-6-4-7-PLUS-/171462903658?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item27ebfc476a

Hocam o birincisi nedir yahu. Telefon bu , hdd değil ki

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.