Şimdi Ara

Iphone 6 64 Gold . Çekilen resimler ana mesajda . (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
10
Favori
31.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: cLevo.

Hocam tam çevrelemeyen kılıf bükülme için davetiye çıkarır mı sizce ?

Hocam , bu bükülme olayı bana komik geliyor hala . Telefon üzerinde güç denemek nedir anlamış değilim .

Aynı gücü 5s ' e uygulayınca , oda bükülüyor .

Iphone 6 64 Gold .  Çekilen resimler ana mesajda .

Zorlayınca , aynı kasa yapısındaki m8 ' de bükülüyor .

Bükülme testinde camı patlayan Samsung'da burada gözüküyor .

Cihazlar inceldikçe , kasayı titanyum yapmadıkça daha fazla bükülecek . Sonuçta kullanılan ince metalin dayanıklılığı belli .

Şahsi görüşüm , sonraki seride yada Iphone 7 ' de yandaki metal tabakaları kalışnlaştıracaklardır . Bükülmesi böyle engellenebilir .

Güya telefonu arka cebine koyunca bükülüp bükülmeyeceğini test ediyorlar

• arkadaşlar bu adresteki kılıf konudakinin aynısı, açıkçası sahte olacak kadar ucuz gelmedi gözüme, siz ne düşünüyorsunuz bi fikir verebilirmisiniz bana ??

http://www.aliexpress.com/item/Brandnew-Neo-Hybrid-EX-SGP-SPIGEN-Cover-For-Iphone-6-4-7-Metalized-Phone-Frame-With/2048413957.html

Orijinalden alıntı: aliekin

arkadaşlar bu adresteki kılıf konudakinin aynısı, açıkçası sahte olacak kadar ucuz gelmedi gözüme, siz ne düşünüyorsunuz bi fikir verebilirmisiniz bana ??

http://www.aliexpress.com/item/Brandnew-Neo-Hybrid-EX-SGP-SPIGEN-Cover-For-Iphone-6-4-7-Metalized-Phone-Frame-With/2048413957.html

Orjinal spigen kullananlar, " sahte bunlar paranı çöpe atmış olursun" der gibi :)

Ben aliexpressten kılıf, jelatin alıyorum memnunum 1 ay beklersen tabi Öyle kıytırık ürünle karşılaşmadım daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Orijinalden alıntı: aliekin

arkadaşlar bu adresteki kılıf konudakinin aynısı, açıkçası sahte olacak kadar ucuz gelmedi gözüme, siz ne düşünüyorsunuz bi fikir verebilirmisiniz bana ??

Orjinal spigen kullananlar, " sahte bunlar paranı çöpe atmış olursun" der gibi :)

Ben aliexpressten kılıf, jelatin alıyorum memnunum 1 ay beklersen tabi Öyle kıytırık ürünle karşılaşmadım daha.

Akıl mantık dışına çıkmamak gerekiyor böyle durumlarda . Abd üretimli ve kendi us sitesinde 35 dolara satılan kılıflar Spigen'in ürünleri .

İncelemelerde , ekran jelatini ve arka jelatin gibi kutu içeriği çıkmayanlar sahte ürünleri alanların incelemeleri zaten .

Fazlada akıl yürütmeden resimlere bakmak yeterlidir .

Alibaba'da böyle bir resim koymuş. Spigen'in böyle bir ürünü yok . Mavisini , yeşilini bile yapmışlar . Abd malını , Çin'den postalıyoruz diyorlar . Alibaba'da orjinal ürün yok gibi birşey zaten.

Kendimizi kandırmayalım .35 dolara kendi ülkesinde satışı yapılan ürünü 7 dolara alıp , inşallah orjinaldir demek Türk'lerden başka hiçbir milllete yoktur muhtemelen .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 23 Ekim 2014; 15:48:58 >

• Çok güzel bir konu açmışsınız teşekkürler.

Bugün bende zorlu center apple storedan iphone 6 64 gb gold aldım, 1-2 gundur kılıf araştırıyordum bugün sizin konuyu görünce bende neo hybrid ex almaya karar verdim

internetten alacağım ama 3 sorum var

1. jiletin hiç uygulamadım acaba becerebilir miyim hiç riske girmeden bi turkcelle gitsem takarlar mı acaba

2. internette altın rengi bide sarı diye 2 seçenek var sizin aldığınız altın rengi değil mi?

3. clear-coatı hiç duydunuz mu full body clear-coat yaptırıp (öneriyor musunuz) üstüne bu kılıfı koysam nasıl olur sizce acaba kap uyum açısından sorun çıkarır mı
    çünkü cihaz az da olsa yanlardan kalınşacak full bodyden sonra

Tekrar teşekkürler konu için çok emek harcamışsınız belli ve insanların sorunlarına çok yardımcı oluyorsunuz.

edit: full body clear coat (59 tl) yaptırdım memnunum gayet güzel turkcell.comdan da spigen neo hybrid ex gold aldım 89 tl idi ama 3.500 sarı puan 50 tl indirimi ile 39 tl ye geldi hafta içi elime ulaşır umarım clear coat üstüne olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miklaaa -- 2 Kasım 2014; 2:22:06 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinss

Home tuşunda 5s'teki çıtırtı var mı acaba?

Allaha şükür yok hocam . 5s'teki o çıtırtı beni deli ediyordu, umarım zamanla olmaz.

Gerçekten malzeme kalitesi mükemmel.

Daha once iphone kullanicisi olmadigim icin bilmiyorum eski modellerdeki sesleri veya durumlari fakat gecen iphone 6 plus aldim ve orta tusuna basinca citirti sesi geliyordu. Heralde normal dedim. ilk defa kullandigim icin bilemedim fakat kenardan en kenarindan yumusakca basinca ses gelmiyordu. Telefonu kararsiz bir sekilde iade ettim iphone 6 almak icin. cok buyuk geldi bana telefon. Fakat hala aklim orada acaba gerimi alsam plusu diye. Forumda haddinden fazla kullanicisi oldugunu gorunce heralde kullaninca alisiliyor bu meret diyorum. Orta tusuna basinca hakikaten bu ne ya demistim kendi kendime. Simdi sizin telefonda bu yok ise eger bunun oldugu telefonlar sorunlumudur hocam. Ve note 4 plus ve duz 6 arasinda kalmis 6 plus almis 2 gun evde elinde tutup iade etmis birine ne onerirsiniz ? :D sizce 6s beklemeye degermi 1 sene uzun bir sure. 6 alip seneye 6s cok iyi gelirse satip gecmeyimi onerirsiniz yoksa 6 aldim pisman oldum buyuk ekran dahami iyi diyorsunuz. Suanki dusunceme gore apple plusu makyajlayacak olurca kasayi boydan kisalticak gibi hissediyorum. Cunki 5.5 " ekrana gore kasa buyuk keza 6 serisindede durum ayni.
    Corsair Obsidian 650D - Corsair AX860i - BenQ XL2420T 3D 120hz Monitor
    Razer Blackwidow Ultimate 2013 Elite Klavye - Razer Deathadder 2013 Mouse - Razer Goliathus Extended XL Speed Mousepad

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinss

Home tuşunda 5s'teki çıtırtı var mı acaba?

Allaha şükür yok hocam . 5s'teki o çıtırtı beni deli ediyordu, umarım zamanla olmaz.

Gerçekten malzeme kalitesi mükemmel.

Daha once iphone kullanicisi olmadigim icin bilmiyorum eski modellerdeki sesleri veya durumlari fakat gecen iphone 6 plus aldim ve orta tusuna basinca citirti sesi geliyordu. Heralde normal dedim. ilk defa kullandigim icin bilemedim fakat kenardan en kenarindan yumusakca basinca ses gelmiyordu. Telefonu kararsiz bir sekilde iade ettim iphone 6 almak icin. cok buyuk geldi bana telefon. Fakat hala aklim orada acaba gerimi alsam plusu diye. Forumda haddinden fazla kullanicisi oldugunu gorunce heralde kullaninca alisiliyor bu meret diyorum. Orta tusuna basinca hakikaten bu ne ya demistim kendi kendime. Simdi sizin telefonda bu yok ise eger bunun oldugu telefonlar sorunlumudur hocam. Ve note 4 plus ve duz 6 arasinda kalmis 6 plus almis 2 gun evde elinde tutup iade etmis birine ne onerirsiniz ? :D sizce 6s beklemeye degermi 1 sene uzun bir sure. 6 alip seneye 6s cok iyi gelirse satip gecmeyimi onerirsiniz yoksa 6 aldim pisman oldum buyuk ekran dahami iyi diyorsunuz. Suanki dusunceme gore apple plusu makyajlayacak olurca kasayi boydan kisalticak gibi hissediyorum. Cunki 5.5 " ekrana gore kasa buyuk keza 6 serisindede durum ayni.

Hocam ortadaki tuş tıkırtısı sorun demek değil. 10 taneden 8 ' inde var. Benim 5s ' te 3 ay sonra yapmaya başlamıştı. Parmak izi okuyuculu modellerde var bu .

Bende plus'ın kasası küçülünce geçmeyi düşünebilirim . Apple'ın phablet kategorisi için ilk denemesi . Ekran dışında kalan kısımlar çok fazla. Ekrandan öte cepte kenar taşıyorsunuz .

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.