Şimdi Ara

iPhone 5S uzay gri soyulma sorunu varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5in siyahları bu konuda berbattı 5sde durum nedir bildiğim kadarıyla öyle bir durum yok ama tam emin değilim öylemi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

5in siyahları bu konuda berbattı 5sde durum nedir bildiğim kadarıyla öyle bir durum yok ama tam emin değilim öylemi?

4 aydan beri kılıfla beraber kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok. Temiz kullanırsan hiçbir şey olmaz. Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

5in siyahları bu konuda berbattı 5sde durum nedir bildiğim kadarıyla öyle bir durum yok ama tam emin değilim öylemi?

5 teki gibi kendiliğinden soyulma yok ama darbe gorurse gene ordaki boya gidiyor.En çok siritanıda uzay grisi

• Eğer kılıfsız kullanırsan silver da bile 3-4 ay içinde küçük çizikler görebilirsin.

• 2 aydır kılıfsız kullanıyorum bi sıkıntı yok!
  • Sonucta seri uretim oldugundan dolayi zaman zaman soyulmalar gormuslugum oldukca fazla bu aralar ozellikle uzay grisinde,uzay grisinde cizik de boya dokulmesi gibi gozukur bilgin olsun.

• Kılıfsız kullanıyorum kenarlarda hafif çizilme var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    İphone 5s İlginç Şarj sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu 5 ve 5s serilerinde en sorunsuz seri 5s Gold'lar çıktı sanırım .

Daha ne boya atması , ne soyulma ne birşey hiçbir şikayet yok ortalıkta . 5s ' ler , 5 kadar sorunlu değil imaj anlamında .
  • http://forum.donanimhaber.com/m_83593409/tm.htm

burda 5 sayfa konusu var nası şikayet yok :D
  • Yere düşürdüğümde çizik oluştu köşede ama çok belli olmuyor.
  • degişime giden ip5 cihazım 1 ay kılıfsız kullandım nokta nokta cizikler boya dökülmeleri oluştu gelen cihazı 7 aydır kılıfla kullanıyorum nokta boya dökülmesi olmadı ip5s sahibinden sitesinden takip ediyorum baktıgım hemen hemen bütün siyahlarda boya atması zedelenme mevcut ip5 ile ip5s siyah arasında hiç bir fark yok boya konusunda korumanın tek yolu kılıfla kullanmak

• gold'da hemen çizilmeler oluyor mu arkadaşlar ? .

bu arada gold almamı önerirmisiniz
  • quote:

Ben space gray kullanıcısıyım kapsız kullanyrm sadece önde mat jelatin var . Nokta kadar bir soyulma çizilme bile yok temiz kullanırsan uzun uzun yıllar kullanırsın için rahat olsun ;) Ha diğer renkleri kullanmadım onlara yorum yapamam
  • 4 aydır kullanıyorum soyulma sorunuyla karşılaşmadım.Temiz kullanıldığı zaman ve iyi bir kapla hiç bir sorun yaşamazsınız.
    5 soyulmaya daha yatkın olsa da aslında dikkatlı kullanıldığı zaman ona da çok bir şey olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theshiver

http://forum.donanimhaber.com/m_83593409/tm.htm

burda 5 sayfa konusu var nası şikayet yok :D

O arkadaşların kullanımda sıkıntı var o halde .

3 arkadaş gold modeli kullanıyoruz . Ben askerdeyken aldım düşün , 4 aydır kullanıyorum . Kılıfsız kullanıyorum . Tek bir boya atması vb. birşey yok . Ki askerde ordan oraya dolaştı , genede sorun olmadı .

1 ayda boya attı demiş . Ortalığı karıştırmak için gelen bir arkadaş gibi geldi bana .
  • tek bir kişi değilki bunu diyen, o konuda benim de mesajlarım var 5S te boya atmadığını söyleyen ve bunu iddia eden bir ton insan var fakat benim çevremde 5S kullananların telefonları hep çizik içerisinde.
    kılıfsız arka cepte taşındığında çiziliyor telefon, aksini iddia etmeye gerek yok
  • theshiver kullanıcısına yanıt
    İyi o zaman ;

Bende çizik yok . Diğer telefonlar dediğin gibi çizik doluysa , ikinci elde güzel para edecek telefonum . Kılıfsızda olsa hakkını vererek kullanmışım demek ki

Saol
  • Kilifsiz boya atmıyor diyen yalan söyler ya da farkedemiyordur çizikleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.