Şimdi Ara

İphone 5s basmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aylık İphone 5s 16 gb sahibiyim telefonumun üst sağ tarafında bastırınca az içine göçüp tık tık ses geliyordu çevremdeki bir kaç kişide de vardı sorun etmedim fakat bugün ekranın sağ alt köşesi basmamaya başladı klavyede i ve p harflerine basamamaya başladım telefonumda en ufak çizik bile yok kılcal dahil :) darbe de yok anlamadım biraz öncede birini aramaya çalışırken rastgele tuşlara basmaya başladı kendi kendine kapatıp açtım kaç kere sonuç aynı :( bir çözüm yolu var mıdır ? Garantiye yollasam kronik mi para isterler mi ne oluyor anlamadım .

Edit 2

Bugün apple aradım sorunu anlattım cihazınız çok büyük ihtimal değişim yapılır dedi bana ankarada 3 tane teknik servis no su verdi buralara yollayabilirsiniz dedi ben zonguldakta oturduğum için yetkili satıcı yok fakat hepsiburadadan aldım ben hepsiburadada kod attı bana ürünüm bozuldu diye teknik destek açmıştım ürünümü yollamak için kod yollamışlar hangisine yollayayım sizce hepsiburada hangi yetkiliye yollar appletürkiye diyor ama bugün konuştuğum adamda bana buraları verdi

bireysel bilişim
    kvk
    başarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuqwert7878 -- 11 Ocak 2016; 23:42:45 >

• Donanımsal sorun var gibi gözüküyor , herhangi bir kırık vs yok ise muhtemelen değişim yapılır. Yeni cihazlarda onarıma pek gitmiyor Apple , direk değişim veriyor...
  • wand kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum bende anlamadım valla :(
  • cihazı değiştirirler.
  • hepsiburadayı bekliyorum yada direk apple da yollayabilirim telefon iyice sapıttı kendi kendine tuşlara basıyor bastığımda algılamıyor geç algılıyor anlamadım
  • güncel
  • Cihazın garantisi bittiyse herhangi bir hak iddia edilmiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone4 kapanma sorunu
    14 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cihazın garantisi bitip, yetkili olmayan kişiler tarafından içi açılmadıysa ücreti dahilinde değişim yaptırabilirsin.

@hannibal

Eskiden cihaz değişimi oluyordu ancak artık panel değişimi oluyor. Tabii kasada ve çerçevede göçme veya yamulma yoksa.

batuqwert7878
  • hannibal kullanıcısına yanıt
    yanlış anlaşılmış cihaz iki aylık 22 ay garantisi var daha
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    peki tüketici haklarına gidip iade isteyebiliyor muyum ? geldiğimden beri bu tık tık sesi var yada talep edebilir miyim ?
  • Sorunun giderilmemesi halinde veya değişim yapıldıktan sonra yine aynı sorun yaşanması halinde var diye biliyorum. Mevzuata çok hakim değilim. Tüketici Hakem Heyeti'ne gittiğinde süreç uzun işler ama. Değişim veya tamirini talep et.
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    değişim yada iade istedim cihaz 2 aylık ve inanın kılcal çizik bile yok değişim yapılmasını yada iade edilmesini talep ettim yazdığım notta yarın tüm aksesuarları ile yollayacağım
  • Cihazınız sorunu genelde servisimiz touch ic entegresinden ve ekran neden li kaynaklanmaktadır Ankarada olmuş olsanız size bu konuda yardımcı olabilirdik. Kesinlilke bu işten anlamayan adamlara kurcalatmayın cihazı olmayacak duruma getirirler.
  • ceptamircisi C kullanıcısına yanıt
    direk aldığım yere yolluyorum hepsiburadaya onlarda yetkili servise yollıcaklar mış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.