Şimdi Ara

iPhone 5 te yanan cok enteresan kırmızı ışık ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
36.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=5BSROQ2oCyM&feature=relmfu

arkadaşlar bu videoyu izleyin görüceksiniz sensörün orda bi yerde kırmızı ışık yanıyo nedir bu ya

• Sensör ışığı diyecektim ama pek benzemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mulsanne -- 19 Ekim 2012; 21:02:33 >
  • ılk ıphonedan berı var o ısık, eger sızde varsa karanlık bır ortamda sızde farkedebılırsınız... yaklasık 2 sanıye zayıf bı sekılde yanar ve soner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk defa görüyorum tam sensörün olduğu yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhüngör

ılk ıphonedan berı var o ısık, eger sızde varsa karanlık bır ortamda sızde farkedebılırsınız... yaklasık 2 sanıye zayıf bı sekılde yanar ve soner

Böyle bir ışık yok. 3g'den beri kullanıyorum iphoneları böyle lazer gibi bir ışık hiç görmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayardaki hdd ışığı gibi. Uygulama yüklenirken yanıp sönüyor galiba.
  • Hayır arkadaşlar o ortamdaki ışığı algılayan ışık sensörü, aynı zamanda proxmity yani telefon görüşmesi yaparken ekranın kapanmasını sağlayan sensör.. çıplak gözle yandığını göremezsiniz sadece kamerada ve bazı güneş gözlüklerinden görülebilir.. her iphoneda olan sesnsör yani ışık falan değil..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadasın soylediği gibi ışık sensörü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Hayır arkadaşlar o ortamdaki ışığı algılayan ışık sensörü, aynı zamanda proxmity yani telefon görüşmesi yaparken ekranın kapanmasını sağlayan sensör.. çıplak gözle yandığını göremezsiniz sadece kamerada ve bazı güneş gözlüklerinden görülebilir.. her iphoneda olan sesnsör yani ışık falan değil..

Ozaman çalışma sistemi değişmiş.Önceden yanıp sönmüyordu en azından bu kadar kısa aralıklarla yanmıyordu
  • O isik sizin ruhunuzu ele gecirip sizi kontrol ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

quote:

Orijinalden alıntı: dhüngör

ılk ıphonedan berı var o ısık, eger sızde varsa karanlık bır ortamda sızde farkedebılırsınız... yaklasık 2 sanıye zayıf bı sekılde yanar ve soner

Böyle bir ışık yok. 3g'den beri kullanıyorum iphoneları böyle lazer gibi bir ışık hiç görmedim.

zannedıyorum tarıf etmeye calısırken yanlıs anlasıldı, evet ısık veren bır lamba seklınde degıl, heralde yakınlık sensorunun verdıgı bır zayıf bır ısık olabılır, 2g 3gs ve 4 sahıbı olarak soyleyebılırımkı hepsınde vardı bu cok zayıf ısık, dedıgım gıbı zıfırı karanlık bır ortamda telefonla konusurken yanagınızdan cekıp dıre o noktaya cok dıkkatlı bakarsanız sızde farkedersınız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O kadar siyah iPhone 5'in videosunu çektim, hiç öyle ışık görmedim. İlginç.
  • İnfra red tarzi oldugundan kamerada gorunmustur gozle muhtemelen zor gorunur.. Ayni olayi tv veya diger kumandalarinizdada gorebilirsiniz . Kumandayi telefona tutup foto modunda iken kumandanin dugmesine basin isik yandigini gorursunuz kumandanin ucunda...

• O IŞIK İPHONE 4 ümdede var arama yapın biryeri o zaman gözüküyor ışıksız ortamda.Ve bir tane oyunca bu şekilde yanım söndüğünü gördüm.

Ekran kapatma sensörünün ışığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

O kadar siyah iPhone 5'in videosunu çektim, hiç öyle ışık görmedim. İlginç.

otomatik parlaklık kapalı olabilir, normal de çalışır yani o sensör..
  • quote:

Orijinalden alıntı: afavar

O isik sizin ruhunuzu ele gecirip sizi kontrol ediyor.

• İbretlik subhanallah. Milletçe iphonela kafayı yedik. İyi sıhhatte olsunlar.

• Arkadaslar sensorun adi Proximity sensor, yani yakinlik sensoru, islevi:Konusmalarda ekrani kapatmak.

Iphone 4 kullanirken sadece gorusmelerde yaniyordu bu isik ama iphone 5 e gectikten sonra devamli yandigini gordum , bu olaya canim sikildi biraz arastirdim ve normal birsey oldugunu gordum. Yani tum i5 lerde surekli yaniyor o isik ekran acik oldugu surece , karanlik bir ortamda rahatca goruluyor,telefoncudada bikac tane inceledim hepsi boyle
  • Sensor isigi tum ip larda var

• arkadaşlar gayet normal bir durum o ışığı gözle göremezsiniz ancak kamera ile görünür bu gayet normal bir durum bütün cihazlarda olur deneyebilirsiniz. Elinize bir kumanda alın ve vercisinin olduğu yere kamerayı açın ve kumandadan tuşlara basın kızıl ötesi ışın olduğu için görünecektir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTinvrz -- 25 Ekim 2012; 3:18:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.