Şimdi Ara

iPhone 5 Şarjdayken Dokunmatik Çalışmıyor/Seyrek Çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon şarja takılı durumdayken aynı zamanda ekran havaya bakacak şekilde bir yerde dururken dokunmatik ne kilit ekranında ne ana ekranda ne safaride ne uygulamalarda çalışmıyor.

Telefonu kaldırıp tam dikey tuttuğum zaman çalışmaya başlıyor ama telefonu yatay biçim de veya herhangi bir biçimde telefonun arkasına elimle temas halinde havada tuttuğumda da yarı çalışıyor

kullanılamayacak kadar yani. Acaba nedeni nedir?

Not:Tüm bu olaylar şarj esnasında oluyor

Not 2:Telefon yurt dışı ve şu şarj kablosunun usb ucunu bağladığımız prizle olan bağlantıyı oluşturan minik adaptör orijinal değil. Bu da sorunda bir etken olabilir mi?

Edit: Yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UpTheIrons -- 9 Mayıs 2013; 22:31:08 >

• Sorunun kaynağı adaptör. Benim de adaptörüm orijinal değildi ve kılıfla kullanınca dokunduğum anda saçma sapan şeyler oluyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.si
    Başka bir adaptörle şarj edin,bakalım aynı sorun devam edecek mi
    2.si
    Başka bir prizde şarj edin,topraklama ve düşük/yüksek voltajan etkilenebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustInPeace

Sorunun kaynağı adaptör. Benim de adaptörüm orijinal değildi ve kılıfla kullanınca dokunduğum anda saçma sapan şeyler oluyordu.

Desene o zaman haftasonu ilk iş orijinal bir adaptör almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

1.si
    Başka bir adaptörle şarj edin,bakalım aynı sorun devam edecek mi
    2.si
    Başka bir prizde şarj edin,topraklama ve düşük/yüksek voltajan etkilenebilir

Her prizde böyle hocam, orijinal bir adaptör almayı düşünüyorum.
  • Not 2:Telefon yurt dışı ve şu şarj kablosunun usb ucunu bağladığımız prizle olan bağlantıyı oluşturan minik adaptör orijinal değil. Bu da sorunda bir etken olabilir mi?

Evet.
  • bende de evde orjinal iş yerinde orj kablo fakat adaptör yan sanayi biraz önce dikkat ettim bende de saçmalıyor eve gidince Full orjinal de deneyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE TAM ŞARJ OLMUYOR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun kesinlikle adaptör de çünkü ablamıın adaptör de sahteydi geçen evde duran orjinal adaptörü verdim ve sorun ortadan kalkt

• Cevap gelmiş ama ben de destekleyeyim. Sorun adaptörde.

• evet bende de aynısı oldu, sorun adaptörde, erken farketmem iyi oldu
  • adaptor cevabı verilmiş zaten , ek olarak aradaki usb kablosuda sorunluysa benzer sorunlar yaşatabilir.

bu arada olay sadece ekranı teklettirmekle kalmaz belki bataryaya bile ciddi zararlar verior olabilir. oyuzden en kısa sürede sorunu cozmenizi oneririm daha fazla yıpratmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root- -- 4 Kasım 2013; 23:09:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.