Şimdi Ara

iphone 5-lumia 920-note 2 kararsız kaldım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 yıldır iphone 3gs kullanıyorum,beni hiç üzmedi ama arayüz falan hep aynı olduğu için insan zamanla sıkılıyor.Yılbaşına kadar telefonumu değiştireceğim,parası çok problem değil ama karar veremiyorum.İphone 5 alırsam biliyorum gene sorunsuz olucak ama aynı ekranı görmekten harbiden sıkıldım note 2 büyük ekranıyla cezbediyor ama onda da androide güvenemiyorum.Lumia 920 nin arkasında microsoft olması bana cezbedici geliyor, ama yeni bir model almak sonuçta risk.. Siz olsanız ne yapardınız, bu arada kafama şu an en çok yatan lumia 920,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 13 Kasım 2012; 8:00:35 >

• lumia 920 , iphone 5 , note 2 siralamam bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 920 harika olmuş. WP8 denemeye değer.Marketin gelisecegine inanıyorum.

• IOS'tan sıkılmışsın;Multimedya yönünün güçlü olmasını istiyorsan Lumia 920, performans yönünün güçlü olmasını istiyorsan Note 2 al ve bence Note 2 tercih edilir çünkü WP 8'in gelişmesi için zaman lazım yani sabretmen lazım eğer alırsan.
    ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
  • İp5 al android in ne kadar berbat bir sistem oldugu belli zaten onu sil bi kere kafandan w8 e gelirsekte suan icin yeni yani tutulup tutulmamasi henuz kesinlesmemis. Arayuzden sıkıldım diye ip almamak yapma. Yagmurdan kacarken doluya tutulursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

askere gidicek olmasaydım ben bu secenekleri düşünücektim mesela...
    sony xperia T

yada yeni çıkıcak olan xperia odin...

diger secenekler ise cıkıcak olan htc zenit 4 cekirdekli windows phone...

lumia 920

note 2 gerçekten güzel ama dedigim gibi hem tasınıcak cihaz degil hemde arka pil kapagı 3 kurususluk telefonlardan daha dandik...

Daha Fazla Göster
  • Androidi ele bi kere zaten.

Bence iphone 5.

920 iyi güzel telefon ama referansı yok. Arkasında microsoft var diye hemen alınmaz. Piyasaya tamamen girsin deneme şansın da olsun ona göre al. Tepki süresi android gibi dandik mi donmalar oluyor mu program desteği ne durumda vs. gibi. İlla farklı arayüz istiyorum dediğin için söyledim bunları

Orijinalden alıntı: alcarzer44

İp5 al android in ne kadar berbat bir sistem oldugu belli zaten onu sil bi kere kafandan w8 e gelirsekte suan icin yeni yani tutulup tutulmamasi henuz kesinlesmemis. Arayuzden sıkıldım diye ip almamak yapma. Yagmurdan kacarken doluya tutulursun

the boomb has been planted

Anakart-Gigabyte 970a-ds3 İşlemci-Amd Fx6300 [Stok] Ekran Kartı-Sapphire HD 7870XT [Stok] Ram-Corsair XMS3 DDR3 1600Mhz CL9 4GBX2 HDD- Toshiba 7200Rpm 500GB Kasa-Psu- Corsair 200R [Vs Series 550w Psu] Monitör- Aoc E2250Swdnk 21.5" Full HD
    Asus Zenfone 5.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Androidi ele bi kere zaten.

Bence iphone 5.

920 iyi güzel telefon ama referansı yok. Arkasında microsoft var diye hemen alınmaz. Piyasaya tamamen girsin deneme şansın da olsun ona göre al. Tepki süresi android gibi dandik mi donmalar oluyor mu program desteği ne durumda vs. gibi. İlla farklı arayüz istiyorum dediğin için söyledim bunları

+ 1907

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Androidi ele bi kere zaten.

Bence iphone 5.

o cihaz o yazılım ve o donanımla hayatta donmaz :) program tabiki var hatta bazı exe bilgisayar programalrı dahi çalışıcak...

Iphoneu boyutu için istiyenlere tavsiye ediyordum ama artık boyutta büyüdü geregi kalmadı.

Note 2 havada karada bu kıyaslamanın galibi sana söylüyüm. şuan elimde note 1 var birçok iphone sahibi arkadaşım iphonelarını satıp note 2 aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byyigit

yok windowsun marketi gelişecekde olucakda edicekde diye iş yapma alma sakın.

Iphoneu boyutu için istiyenlere tavsiye ediyordum ama artık boyutta büyüdü geregi kalmadı.

Note 2 havada karada bu kıyaslamanın galibi sana söylüyüm. şuan elimde note 1 var birçok iphone sahibi arkadaşım iphonelarını satıp note 2 aldı.

hayatında windows phone kullanmayan insanlar neden yorum yapmaya kalkar ki ...
    android markette 300bin uygulama varda sen o 300bin uygulamayı kuruyormusun telefonuna ?

olay uygulama çoklugu ise şuan wp ios androi gibi sistemleri hiç kullanma windows mobile 6.5 kullan yaklaşık 1milyon uygulaması mevcut piyasada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanetliforum -- 13 Kasım 2012; 18:46:14 >
  • Fanboylar gelmiş apple da apple diyor. yok android berbat diyor . abi bu kadar üst düzey cihazlarda ne kasması ne donması allah için . :S kıçı kırık gioda bile zor rastlanıyor. türkiyeye gelirse optimus g ve nexus 4 üde ekle . nokiaya güvenme derim sıkılmışsın ip5 e yorum yapmıyorum . ben telefonlarda apple önermiyorum zaten . sırf akıcı olması hızlı olmasından verilmez o kadar para . 4s bile üst düzey telefonlar arasında sonlarda yer bulurken karşılaştırmalarda fiyatı 1750 tl civarı resmi ayıp.(ülkemizde)

EDİT : Kişiselleştirme istiyorsun belli ki androidi tavsiye etmeyene bakma sen . marketde önemliyse wp 8 i at , google play store gün geçtikçe gelişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvoRoncatto -- 13 Kasım 2012; 19:02:31 >

androidin gerçekten önemli market artısı var yok degil ancak bu önemli artısı herkes için önemli bir artı olusturmuyor cok profesyonel olarak kullanıcaksanız atıyorum bi üst düzey grafik programı kullanıcaksanız suan için o tarz programları bulamazsınız birde oyun kısmında yeni yeni varolan bi platform oldugu için oyun yönünden eksiklik cekersiniz windows gündelik kullanımda matrketinde hiç bir eksik yok...

kaldı ki wp8 exe calıstırıcak bir sistem laf ettiginiz sistem windows nt kerneli kullanıyor bilmem farkındamısınız...
  • lumia 920 yi şahsen çok beğendim tabi benim gibi yeniliklere açıksan , sonuçta şimdiye kadar hiç görmediğin bi arayüzle karşılaşıcaksın eğer alırsan ama bunların arasında en iyisi şüphesi note2 samsung bu sefer hakkaten yapmış bunun benim açımdan eksiside ekranının aşırı büyük olması bence bi telefon için fazla büyük ama senin için sorun değilse düşünmen hata hemen note 2 al
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.