Şimdi Ara

iphone 5-lumia 920-note 2 kararsız kaldım.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şuan Note II'nin boyutu için Saturn'e gidiyorum normal birşey ise Note II alacağım mesajı editlerim baktıktan sonra

Edit: Cihaz ele rahat oturuyor ama tek elle kullanmak çok zor cebe de sığıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Witcher -- 18 Kasım 2012; 23:36:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birbirlerinden apayrı telefonlar hepsi. Note II ayrı bir kategoride duruyor. İnternet deneyimi çok iyi zoom yapmaya bile gerek kalmıyor çoğu zaman. Performansına denilecek söz yok gibi zaten. Canavar gibi alet :). Wp8 bir heyecan uyandırdı fakat ben cesaret edemezdim şimdilik. Fazla kurcalamıyım, kişiselleştirme fılan da ben uğraşmam sadece yarı yolda bırakmasın beni yeter diyorsan ip5 al derim.
    Gerçekten mükemmel Bi tel kamera özelliği ayrı Bi konu, navigasyonu ayrı, internet keyfi apayrı Bi konu olarak anlatılır Şuan itibariyle piyasayadaki en iyi tel bence bu.
    Tek eksiği uygulama Oda hızla gelişiyor her gün en az 50 uygulama yükleniyor mağazasına.

Sony Xperia P Grey Ice Cream Sandwich 4.0.4
    Sony Vaio SVE1712W1EB Microsoft Windows 8
    Sony Alpha SLT-A37M 18-135 mm Lens Prof Cam
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_

quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

İp5 al android in ne kadar berbat bir sistem oldugu belli zaten onu sil bi kere kafandan w8 e gelirsekte suan icin yeni yani tutulup tutulmamasi henuz kesinlesmemis. Arayuzden sıkıldım diye ip almamak yapma. Yagmurdan kacarken doluya tutulursun

the boomb has been planted

aynen bekle fandroidler çağırıyorum :D

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Androidi ele bi kere zaten.

Bence iphone 5.

920 iyi güzel telefon ama referansı yok. Arkasında microsoft var diye hemen alınmaz. Piyasaya tamamen girsin deneme şansın da olsun ona göre al. Tepki süresi android gibi dandik mi donmalar oluyor mu program desteği ne durumda vs. gibi. İlla farklı arayüz istiyorum dediğin için söyledim bunları

neden eliyomuş androidi note 2 havada karada alır ayfon 5 daha s3ile kapışamıyor

Orijinalden alıntı: montaj34

Arkadaşlar kesin kararımı verdim,cumartesi lumia 920 alıyorum,ihşallah pişman olmam :)

Pişman olmamışsındır umarım ama olacaksın bence. WM8 için nerden baksan 1 sene daha beklemek lazım bence, henüz sistem oturmuş değil, geliştirmeler gelecektir. Gerçek WM8 1 sene sonra başlar

Ayrıca o Metro olan, daha sonra Modern arayüz dediler. Kareli menü ilk başta hoşuna gidebilir, sürekli değişiyo falan ama emin ol bir kaç ay sonra sana daral getirecek. Kişiden kişiye değişir ama ben daha tanıtım videolarını izlerken bile sıkıldım o menüden

edit: Ayrıca burda Apple hayranlarının gazına gelipte Android'ten soğuma derim. Çoğu cahil, s3ün takılmalarının sebebinin Touchwiz olduğunu, bazı durumlarda yetersiz Ram olduğunun farkında değiller. Note 2 yada Nexus 4 al eline, özellikle 4.1 den sonra ios kadar stabil çalıştığını -hatta daha stabil olduğunu- göreceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS10 -- 26 Kasım 2012; 22:00:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

Orijinalden alıntı: montaj34

Arkadaşlar kesin kararımı verdim,cumartesi lumia 920 alıyorum,ihşallah pişman olmam :)

Pişman olmamışsındır umarım ama olacaksın bence. WM8 için nerden baksan 1 sene daha beklemek lazım bence, henüz sistem oturmuş değil, geliştirmeler gelecektir. Gerçek WM8 1 sene sonra başlar

Ayrıca o Metro olan, daha sonra Modern arayüz dediler. Kareli menü ilk başta hoşuna gidebilir, sürekli değişiyo falan ama emin ol bir kaç ay sonra sana daral getirecek. Kişiden kişiye değişir ama ben daha tanıtım videolarını izlerken bile sıkıldım o menüden

edit: Ayrıca burda Apple hayranlarının gazına gelipte Android'ten soğuma derim. Çoğu cahil, s3ün takılmalarının sebebinin Touchwiz olduğunu, bazı durumlarda yetersiz Ram olduğunun farkında değiller. Note 2 yada Nexus 4 al eline, özellikle 4.1 den sonra ios kadar stabil çalıştığını -hatta daha stabil olduğunu- göreceksin

umarım dediklerin olmaz zira lumia 920 almış durumdayım,3 günlük izlenimim doğru karar vermişim gibi ihşallah ilerde sıkılmam

• Hadi hayırlı olsun o zaman

Orijinalden alıntı: cakababa7

quote:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_

quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

İp5 al android in ne kadar berbat bir sistem oldugu belli zaten onu sil bi kere kafandan w8 e gelirsekte suan icin yeni yani tutulup tutulmamasi henuz kesinlesmemis. Arayuzden sıkıldım diye ip almamak yapma. Yagmurdan kacarken doluya tutulursun

the boomb has been planted

aynen bekle fandroidler çağırıyorum :D

Cagirma hocam evet kabul ediyorum android e on yargim vardi 4s-5 alicakken son anda bir atakla note 2 den yana kullandim ve fazlasiyla mutluyum fakat genel kullanicilar icin ip oneririm hala kurcalayanlar icin ve rahatlik icin bazi android cihazlar onerilebilir ama saglamlik konusunda apple ust duzey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.