Şimdi Ara

Note 4 - iPhone 6+ - Nexus 6

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iphone 6 > note 4

ikisi de sistem farklı
    Sen hangisini kullandın daha önce?
  • Iphone 6

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

iphone 6 > note 4

ikisi de sistem farklı
    Sen hangisini kullandın daha önce?

Hocam daha once hic iOS isletim sistemli bir cihaz kullanmadim . Su ana kadar Android olarak S4 ve M8 kullandim.

• İphone 6 tokatlar. Şuan alınsa en az 3 yıl gider.
  • Bence hiçbiri sizin telefondan beklentileriniz nedir ona göre yardımcı olalım

• iphone 6 nexus 6 note 4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 32GB iOS 6
    9 yıl önce açıldı
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rascoal

Bence hiçbiri sizin telefondan beklentileriniz nedir ona göre yardımcı olalım

Telefonun buyuk ekranli olmasini istiyorum 5.5 inc civari. Film izleme muzik dinleme konusunda iyi bir cihaz olsun istiyorum. Guncel ve buyuk oyunlari cok iyi kaldirmasi guzel olur.

• Bütçe sıkıntı değilse M8 (yorumlara göre M9) veya S6 derim tasarım ve işlemci gücü olarak oldukça başarılılar

• Sıralamayı vermişsiniz hocam. Fazla söze gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben taraflı bakmayı hiç sevmem o yüzden karşılaştırma önerisi yapıcam.
    Daha önce hiç ios cihazı kullanmadım demişsiniz, hiç merak etmeyin ios çok sade bir işletim sistemidir ve 5 dakikada alışmanız normaldir fakat tamamen kapalı devre işletim sistemidir yani jailbreak yapmadığınız sürece apk sistemini özleyebilirsiniz.Maclerde nasıl yavaşlamalar çok az ise ios dada öyle, android deki özelliklerin çoğuna benzer yapılar gelmesine rağmen hala özelliklerden biraz yoksun fakat widget derseniz zaten widgetların fazla kullanışı yok.Donanım olarak bakarsak apple sade fakat güçlü işlemci kullanmayı her zaman benimsemiştir.Yanında yardımcı işlemcisi bulunan çift çekirdekli 64 bit işlemciye sahip ve ios sayesinde test skorları androidliler ile yarışıyor.Kamerası dslr sensöre sahip olsa da bir 16mp değil, ışık alması çok başarılı da olsa çözünürlüğün payı etkisini bırakmıyor ama çoğu 16mplik androidleri geride bırakıyor.Şimdi note 4 ü açıklayım;
    Note serisi her zaman bir iş adamı telefonu gibi olmuştur,sade tasarım, büyük ekran ve kaliteli yonga seti.Ne kadar touchwiz ara yüz fazla evrimleşememiş olsada note 4 ün arayüzü gayet stabil ve kullanışı çok rahat.Samsung bir anda level atlattığı için cihazda 8 çekirdekli 64 bit bir işlemci ve 700mhz hızında bir grafik çipi var.Androidin ram ihtiyacı ve note serisi olduğunu düşünürsek 3gb kullanması normal.Ekran 2k ve çok güzel bir pixel yoğunluğuna sahip.Kameranın sensörü s5 ile aynı fakat açıklığının büyüklüğü ve görüntü sabitleme kullanması(ip+ dada var) kamerasını daha kullanışlı yapıyor.Zaten androidin verdiği açık devreliliği biliyorsunuzdur o yüzden direk sonuca gireyim.
    Eğer android i seviyorum, bana büyük ve aldıktan sonra fazla para harcatmıyacak bir telefon lazım diyorsanız note 4,sade olsun, kullanışı basit ve hızlı olsun diyorsanız ip.Ama ip+ ı tavsiye etmem çünkü verdiğiniz o para, telefonun içindeki malzemenin yapılış parasının kaç katı bilemezsiniz.Ama bükülmesi öyle kolay olmuyor onu da söyleyim(üstüne oturmazsanız )Kolay gelsin, başka bir sorun varsa yada yanlışım varsa hiç çekinmeyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.