Şimdi Ara

İphone 5 ,ipad 4 sarı ekran sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Apple ın mobile ürünlerindeki ,

Bu sarı ekran sorunsalı hakkında bilgisi olan varmı?Nedir ,Ne değildir ,bu sarı ekran ,beyaz ekran farklılıkları neden olur?
    Apple ekran için iki farklı firma ile çalıştığını duymuştum .Bu yüzdenmi ekranlarda bir farklılık var?
    Teknik olarak,seri numarasından,imei numarasından bakınca ,parti parti üretim farkllığı anlaşılırmı?

Yukarıda video ya aldığım bendeki iphone 5 ler ve ipad sarı ekranmı oluyor?

İlk iphone dan itibaren,her sene satın aldığım cihazlar ,video daki cihazların ekranından farklı değildi.

Bendeki cihazlar sarı ekran ise,Ne yani ben şimdiye kadar beyaz ekranlı Apple ürününe denk gelmedimmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 6 Ocak 2013; 21:59:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Video eklendi
  • Apple 3 farklı panel üreticisi ile çalıştığı için bunlar oluyor zaten. Samsung, LG ve Sharp hangi firmadan kaynaklı bilinmiyor.
  • iPhone 5 imin ekranı sarı gözükmüyor diğer birkaç iPhone 5 ve teşhirdekilerle karşılaştırdım pek farklı gözükmüyor hatta bazılarından daha beyaz ama iPhone 4 ümün yanına koyunca sarı kalıyor gerçi şuana kadar iPhone 4 ümün kalitesinde başka bir 4/4s/5 ekranı görmedim

• Sorunsal kelimesi nedir ya?

Orijinalden alıntı: Riobolt

Sorunsal kelimesi nedir ya?

Sorunsal

Nedeni belli olmayan, belirsiz,çozülememiş,kesin olmayan,anlam verilemeyen,süregelen, problematik ,tek bir kişiye özel olmayan,birden fazla kişinin yaşadığı ,yaşayabileceği veya nesnel ,herhangi birşeylere ,gruba özgü ,kronik herhangi bir sorun veya sorunlar topluluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 7 Ocak 2013; 1:24:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 8 Ekran Hatası?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İphone 5 -ipad 4 sarı ekran sürüncemesi nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

Bu sarı ekranın kullanım esnasında zararı varmı?

Hocam 4s 5.1.1 de sarı ekran sorunum vardı bana tek artısı parlaklık %50yi geçmiyordu 6.0.1 kurdum sanki sarı ekran kalktı gibi şimdi %75 gibi kullanıyorum.

Retina ekran gözlerimi ağrıtıyor. Bence zararı yok. Ama iPhone'lar ile kıyasladığınızda sizinki daha sarı kalırsa içiniz bir kötü oluyor.

Orijinalden alıntı: Championship_

İphone 5 -ipad 4 sarı ekran sürüncemesi nedir ya

Bir kişinin sahip olduğu ,iphone ipod veya İpad ekranının, Sarı ekran mı ,beyaz Ekranmı olduğu konusunda ,kararsız kalması,fikir yürütememesi.

Yukarıdaki Arkadaş gibi ,Sende Türkçe ye Aşık biri olarak,Naçizane bir tavsiye olması açısın dan ,beni böyle bir kelimenin Türkçe de olmadığı yönünde uyarıyorsun değilmi?

Asıl konuyu bırakıp,

Güncel,yazı yazma,konuşma dilinde kullanılan,öyle yada böyle türetilmiş,Türkçe dilinde lugata girmiş ,türemiş kelimlere takıp ,ne yaptığınızı sanıyorsunuz?

Ne demeye getiriyorsunuz,İphone ,İpad kullanıyor,Türkçe yi katlediyor şuna bak mı diyorsunuz?

Ne Türkçe sevdalısı varmış arkadaş.Kırk yılda bir konu açtık,

Sanırsınki,

Türk Dili ve Edebiyat konusu.

Çoluk Çocuk ,eksik kelimlerle,devrik cümlelerle ,noktalama ,virgülsüz ,imla hataları ile dolu,ota ,b...k a konu açar.

Aynı kişilerin, gıkkı çıkmaz,

Ayda yılda bir konu açarız,Admini gelir konuyu kapatır,bazılarınında Türkçe sevdalılığı tutar.

Dün bütün gece ,senden önceki arkadaşla,

Arkadaşın,

Sorunsal,Sorunsalını haddinden fazla ,atışarak tartıştık zaten.

Onca mesaj Admin tarafından,yeni silinmişken,

Birde seninle ,Sürüncemesi mevzusuna dalıp,polemiğe girmek istemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.