Şimdi Ara

ipad 2 3g mi ipad 2 wifi mı alınmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
13.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ipad 2 3g ile ipad 2 wifi arasında bariz bir fiyat farkı var
    ben 32gb düşünüyorum
    ipad2 32gb = 1332 tl
    ipad 2 32gb 3g = 1619
    arada 287 milyonluk fark var, nerdeyse 300 milyon
    peki 3g aradaki bu farka değer mi?
    ipad 2 alanlar 3g'li mi 3g'siz mi aldınız

• Senin kullanımına bağlı heryerde internete girmek istiyorsan ve wifi alanları yoksa veya azsa 3G al derim ama yok istanbul gibi bir şehirde yaşıyorsan her yerde wifi var diyosan o zaman gerek yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Senin kullanımına bağlı heryerde internete girmek istiyorsan ve wifi alanları yoksa veya azsa 3G al derim ama yok istanbul gibi bir şehirde yaşıyorsan her yerde wifi var diyosan o zaman gerek yok...
    iphone veya ust seviye bir android telefonun varsa ondaki interneti hotspot ile ipadde kullanabilirsin aynı zamanda. ozellikle iphoneu olanların ipadi 3gli alması cok mantıklı değil. ancak ben cok yogun kullanırım pil sorun olur diyosan hotspot yuzunden ozamn 3g. ama 3gli alınca ortalama aylık 20 lira ekstra internet masrafınıda goze alman gerek olay sadece 300 tl ile bitmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archieduke

iphone veya ust seviye bir android telefonun varsa ondaki interneti hotspot ile ipadde kullanabilirsin aynı zamanda. ozellikle iphoneu olanların ipadi 3gli alması cok mantıklı değil. ancak ben cok yogun kullanırım pil sorun olur diyosan hotspot yuzunden ozamn 3g. ama 3gli alınca ortalama aylık 20 lira ekstra internet masrafınıda goze alman gerek olay sadece 300 tl ile bitmiyor.

Alıntıları Göster
    Aynı ikilemde kalan biri olarak çok düşündükten sonra gittim ipad 2 32 GB wifi beyaz aldım. Çokta memnunum insanlar bu 3g işine amma takmış :) akıllı hotspot yapan bir telefon alırsın bu fiyata daha iyi , hiç mi olmadı 200 tlye git ilerde Turkcellin multivınn modeminden satın al rahatça gir arkadaşımda var bataryasıda 5-6 saat gidiyor bu multivıın , çok seyahat ederim dersen 3gyi belki öneririm onun dışında benim için 300 TLye degmeyecek bir aparat. bence ipadde harddiskin kaç gb oldugu 3G'den daha önemli.

32 gb wifi alan biri olarak wifi modeli öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

Aynı ikilemde kalan biri olarak çok düşündükten sonra gittim ipad 2 32 GB wifi beyaz aldım. Çokta memnunum insanlar bu 3g işine amma takmış :) akıllı hotspot yapan bir telefon alırsın bu fiyata daha iyi , hiç mi olmadı 200 tlye git ilerde Turkcellin multivınn modeminden satın al rahatça gir arkadaşımda var bataryasıda 5-6 saat gidiyor bu multivıın , çok seyahat ederim dersen 3gyi belki öneririm onun dışında benim için 300 TLye degmeyecek bir aparat. bence ipadde harddiskin kaç gb oldugu 3G'den daha önemli.

32 gb wifi alan biri olarak wifi modeli öneririm.

Alıntıları Göster
    gene mi aynı konu! yahu bunun konuları var zaten neden bir daha açıyorsunuz? neden var olan ipad 2 konularında yazmıyor sunuz? ayrıca at la deve değil 3g kullanıcısı iseniz 3g'li alırsınız yok değilseniz almazsınız. Siz nasıl aldınız sorunun anlamı ne? anket yapıp hangisi daha çok alınmışsa onu mu alacaksınız!!

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

gene mi aynı konu! yahu bunun konuları var zaten neden bir daha açıyorsunuz? neden var olan ipad 2 konularında yazmıyor sunuz? ayrıca at la deve değil 3g kullanıcısı iseniz 3g'li alırsınız yok değilseniz almazsınız. Siz nasıl aldınız sorunun anlamı ne? anket yapıp hangisi daha çok alınmışsa onu mu alacaksınız!!

Alıntıları Göster
    ankara da yaşıyorum
    5800 kullanıyorum wifi hotspot programı da var, telefondan paylaşabilirim o zaman, çok teşekkürler bilgiler için
  • Hatırlatayım.WiFi modelinde GPS yok.3G de var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

Hatırlatayım.WiFi modelinde GPS yok.3G de var.

biliyorum, gsp olmadığını, gps çok işime yarayan bir şey değil, benim için
    hatırlatma için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

Hatırlatayım.WiFi modelinde GPS yok.3G de var.

biliyorum, gsp olmadığını, gps çok işime yarayan bir şey değil, benim için
    hatırlatma için teşekkürler

Alıntıları Göster
    multi vınn kullanırsanız icine takıcagınız 32 gb micro sd yı i pad te kullanabılırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: quikcem

multi vınn kullanırsanız icine takıcagınız 32 gb micro sd yı i pad te kullanabılırsınız

Alıntıları Göster
    wifi iğrenç bişey.hemen her yerde şifre var.kopma da cabası.ipad alacak kişi bunu yolda izde kullanmak için kullanacaktır muhtemelen.o bakımdan 3G olmazsa olmaz bence.geri dönüşü olmayan bir karar.bence paranız yoksa 3G linin fiyatının düşmesini beklemek daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: atorbaci
    wifi iğrenç bişey.hemen her yerde şifre var.kopma da cabası.ipad alacak kişi bunu yolda izde kullanmak için kullanacaktır muhtemelen.o bakımdan 3G olmazsa olmaz bence.geri dönüşü olmayan bir karar.bence paranız yoksa 3G linin fiyatının düşmesini beklemek daha mantıklı.

+1 3G li her zaman internete baglanabilir ama wifi orda burda internet arar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

quote:

Orijinalden alıntı: atorbaci

+1 3G li her zaman internete baglanabilir ama wifi orda burda internet arar

Alıntıları Göster
    hocam kullanımına bağlı olarak değişir. ama internetin nerde ne zaman lazım olacağı belli olmaz. öyle bir an gelir ki lanet okursun 300 lira daha fazla vermediğine belki. ben mesela başka bir şehire gitmiştim. o şehirde müzeleri gezerken müzelerle alakalı bilgilere internetten ulaşıp çok daha fazla istifade etmiş aynı zamanda haritam uygulaması ile ara sokaklardan giderek gideceğim yere hep en kısa yoldan ulamıştım. olay biraz da bakış açısı ama bence 3 siz ipadi at gitsin derim. 1800 tl ye 32 gb wi fi beyaz aldım bilkom garantili.

• quote:

Orijinalden alıntı: entropiyhl

hocam kullanımına bağlı olarak değişir. ama internetin nerde ne zaman lazım olacağı belli olmaz. öyle bir an gelir ki lanet okursun 300 lira daha fazla vermediğine belki. ben mesela başka bir şehire gitmiştim. o şehirde müzeleri gezerken müzelerle alakalı bilgilere internetten ulaşıp çok daha fazla istifade etmiş aynı zamanda haritam uygulaması ile ara sokaklardan giderek gideceğim yere hep en kısa yoldan ulamıştım. olay biraz da bakış açısı ama bence 3 siz ipadi at gitsin derim. 1800 tl ye 32 gb wi fi beyaz aldım bilkom garantili.

Alıntıları Göster
    Ben eşime wifi 16 gb olanı aldım , gayette yeterli.

İş adamı iseniz sürekli seyahat ediyor ve internetsiz olmaz diyorsanız tabi ki 3G ' li model.

Fakat bunlara gerek yoksa artık kıcı kırık yerlerde bile WIFI bağlantısı varken neden 3G li modele 300 - 400 lira fark verelim ki ?

Artı söyle bir durumda var ,

Diyelim iphone telefon kullanıyorsanız , paylaşım ile zaten WIFI modelden internete girebiliyorsunuz , bu yüzden 3G ye iphone ve benzer telefonları olanlar için çok gerekli değil diye düşünüyorum.

Aralarında sonuçta 3G hat dışında hiçbir fark yok

• quote:

Orijinalden alıntı: BuRCo

Ben eşime wifi 16 gb olanı aldım , gayette yeterli.

İş adamı iseniz sürekli seyahat ediyor ve internetsiz olmaz diyorsanız tabi ki 3G ' li model.

Fakat bunlara gerek yoksa artık kıcı kırık yerlerde bile WIFI bağlantısı varken neden 3G li modele 300 - 400 lira fark verelim ki ?

Artı söyle bir durumda var ,

Diyelim iphone telefon kullanıyorsanız , paylaşım ile zaten WIFI modelden internete girebiliyorsunuz , bu yüzden 3G ye iphone ve benzer telefonları olanlar için çok gerekli değil diye düşünüyorum.

Aralarında sonuçta 3G hat dışında hiçbir fark yok

Alıntıları Göster
    gerek yok ben telefonumdan( nokia 7390) bluetooth ile ipade aktarıyorum rahatça giriyorum 3gyi ipade aktarıyoruz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: sahbazpower42

gerek yok ben telefonumdan( nokia 7390) bluetooth ile ipade aktarıyorum rahatça giriyorum 3gyi ipade aktarıyoruz yani

Peki telefonunuzun pili kaç dakikada bitiyor öyle yapınca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

1,5- 2 saat, yetmez derseniz yedek bataryayla halledilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahbazpower- -- 11 Ağustos 2011; 23:41:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahbazpower-

quote:

quote:

1,5- 2 saat, yetmez derseniz yedek bataryayla halledilebilir

Alıntıları Göster
    hocam bu olaylara ne gerek var. tak cillop gibi hattını ipade tadını çıkar. bu arada wi fi li modelde gps de yok. ipad ebatlarında ve ekran kalitesine sahip bir navigasyon cihazı ne kadardır acaba.
    3g siz ipad bir ise yaramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: entropiyhl

hocam bu olaylara ne gerek var. tak cillop gibi hattını ipade tadını çıkar. bu arada wi fi li modelde gps de yok. ipad ebatlarında ve ekran kalitesine sahip bir navigasyon cihazı ne kadardır acaba.
    3g siz ipad bir ise yaramaz.

Alıntıları Göster
    Dostum wifi olmayan yerde 3g kullanıyorsun. 3 g al daha iyi elin altında internet oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlantıc

Dostum wifi olmayan yerde 3g kullanıyorsun. 3 g al daha iyi elin altında internet oluyor

Alıntıları Göster
    aradaki fark 300 lira diyorsunuz; 350 liraya infrastructure modunda wi-fi yayın yapan, 1400 mAh pilli cep telefonları var (androidli bir modelden bahsediyorum ancak fanatiklik olarak yanlış anlaşılmasın.. diğer bütün telefonlar ad-hoc tipi bağlantı yaptığı için pilleri daha hızlı bitiyor, infrastructure modunda yayın yapanların pili 1400 lük bir pille 6 saat kadar dayanır) mesela ben de galaxy ace var, sadece radyo dinliyorum, internet paylaşıyorum.. 2 tıkla aktif oluyor, cebime geri koyana kadar tablet (ya da kuzenin ipad i) bağlanmış oluyor.. 30 liraya bir de yedek pil aldım, dolu dolu herşeye yetiyor.. öte yandan pil derdi olup iphone kullananlar da bluetooth üzerinden yayın yapabilir.. çok daha kısa menzilli bir yayın olduğu için pil çok daha uzun gidiyor.. çok özel gereklilik durumlarında her cihaza 3g almamalı bence.. ülkemizdeki 3g fiyatları ne yazık ki çok adaletsiz.. bir tek vodafone un ipad kampanyası güzel gibi görünüyor ancak onun için de 300 lirayı peşinen fazla vermek gerek..

• iPhone varsa 3g ye pek gerek yok.iPhone ile tethering yapıldığında gps de kullanılıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.