Şimdi Ara

iphone 5 imitasyonu android telefonlar hakkında? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
59.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dubai imitasyon-taklit telefon üretmiyor. satıcıların uydurması o. çin malı deyince satılmıyor adamlar dubai malı diyorlar. senin telefonun çin malı hem de %100
  • Arkadaşlar Kesinlikle Tavsiye ediyorum aldık full kutusu içinde garanti veriliyor 1 yıl fiyatıda uygun ve iyi cihaz Merve Mobile dan alabilirsiniz iyi bir firma araştırabilirsiniz.http://www.mervemobile.com/Cep-Telefonlari/Replika-Cep-Telefonlari/iphone-5-Replika bakabilirsiniz
  • Doğubank ve çevresinde 1:1 replika iphone 5`in fiyatı, peşin 380 liraya kadar fiyatı düştü..
    Bu telefonlar da en büyük sorunu, wifi donanımı yetersizdir.. ve garantisiz..
    Yeni çıkan general mobil discovery telefon alın; quad core 1.2 ghz işlemci ve 1 gb ram
    4.7 ips ekran.. ayrıca çift hat.. telpa garantili 585 lira..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antutu puanı 8000 veya daha yuksek olan gorunusu birebir ve kalınlığı da aynı yada olabildigınce ince olan, mınımum 1gb ram /2~4 cekırdeklı yanı 1 e 1 benzeyenini nerden bulabılrım? Yada gm discovery alıcam :D ama dedıgım ozellıklerde bulabılırsem ılk tercıhim bu :D

• İstanbul da oturuyorsan, doğubankta çoğu dükkanda var.. ama tavsiye etmem .
    Gm discovery de imei kayıtsızmış ve g sensor sorunu varmış..
    Ylne en iyisi, kullandığım philips W536 sıfır sorunlu nadir bir telefon..

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

İstanbul da oturuyorsan, doğubankta çoğu dükkanda var.. ama tavsiye etmem .

Neden tavsiye etmiyorsunuz? GM Discovery nim imei sorununu biliyordum da gsensor olayını yeni gördüm
  • Telefon bakım servisinde çalışan bir arkadaşım var, servise sürekli arıza çıkaran galaxy S3 ve iPhone 5 ve 4S çakma replika telefonlar geliyormuş..
    Donanım ve anakartlarının çok kalitesiz olduğunu söylüyor ve zaten çoğunu da tamir edemiyorlarmış..
    Forumda bu konu hakkında zaten herkes aman almayın diye ikaz ediyor dikkat ederseniz.. Seçim sizin, illa iphone telefonum olsun diyorsanız, 2 el temiz bir iphone 4 satın alın.. Zaten görünüm olarak 4S'e çok benziyor.. Ben de ipod touch 4 g var, ios işletim sistemi çok stabil gerçekten.. Uygulamalar da çok güzel ve kaliteli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 1 Temmuz 2013; 19:44:00 >
  • quote:

İstanbul da oturuyorsan, doğubankta çoğu dükkanda var.. ama tavsiye etmem .

Imei kaydediliyor sanirim mail atimca gsensor sikintisida herkeste yok.demisler. Senin telefonda antutu 7kdiyorsun sorunsuz diyorsun. Millet 40k lari gormeye basladi s4le. Biraz kendini avutuyorsun sanirim. Hic degilse 6589 bi islemcidi olan modellere bakmak lazim bence. Uygun fiyata ace 2 ve s3 miniler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 1 Temmuz 2013; 21:06:16 >
  • 5-6 ay önce bende aldım Android'li iPhone 5, alma nedenim sırf güzel-kaliteli-hafif ve ince kasalı bir Android telefon olmamasıydı (Ascend P6'ya kadar)..

Hemen hemen hepsini inceledim, şöyle söyleyeyim ;

1) Kasa kalitesi gerçekten iPhone 5 ayarında, fakat arka logolar çabucak soyuluyor.
    2) Çift çekirdekli değil hiçbiri, çift çekirdek derken CPU/GPU'dan bahsediyorlar, şark kurnazlığı yani
    3) Menüler-durum çubuğu-bildirimler birebir iOS görünümünde
    4) Oyunlar fena değil ama Temple Run 2 fena kasıyor
    5) İşlemci 1.5 Ghz. hızında ve tek çekirdekli ayrıca MT6589 değil hiçbiri, kodlarla oynamışlar, Antutu'da falan hep bu fake işlemci kodu gözüküyor, normalde MT6575 hepsi (1. Sınıf replikalar)
    6) Sar değeri gerçekten muamma
    7) iMEi'ler klon, belki sorun olmadan kullanırsınız ama bir arkadaşımla beraber almıştık onda hat gitti, araştırdık meğer Klon yüzündenmiş
    8) Aldığınız zaman kesinlikle Rom falan olaylarına girmeyin, ben çok kurcaladım "brick" oldu cihaz, kesinlikle açılmıyor.
    9) Light Sensor yok cihazda, yani ışık şiddetini manuel ayarlamanız gerek.Yakınlık sensörüde yok telefon çaldığında durum çubuğuna kulağınız falan değince ekran kapanmaya ayarlanmış bunun yerine.Ayrıca ekranın açılıp kapanma süresi çok uzun görüşmelerde.

Yani artı ve eksileri bunlar.Artık karar size kalmış.

Benim tavsiyem bunun yerine General Mobile Discovery almanız.Ha kasa/tasarım falan çok iyi değil belki ama bugün "benim" diyen üst sınıf telefonlara kafa tutacak kadar özelliği var.

Edit : Alternatif telefon tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 1 Temmuz 2013; 23:11:29 >

• selmand kullanıcısına yanıt
    Philips W536'nın özelliği batarya kalitesi malum.. 1.5 gün batarya dayanıyor ayrıca yedek bataryası servisinde 11 lira
    dual core mtk6577 işlemci benim işimi görüyor.. Ben basit, temple run subvay surf benzeri oyunları bazen oynuyorum..
    İnternet wifi çekimi çok güçlü.. safya açım hızı bir saniye ve antutu skoru 7200 civarı yeterli bence.. 4 inç telefon da avuca sığma kullanım kolaylığı olarak güzel..
    Ayrıca çift sim kart hiç sorunsuz..Zaten bu telefonu satarsam, iPhone 4S yeni satın alırım.. İpod Touch 4g kullandığım için ios'tan çok memnunum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 1 Temmuz 2013; 23:19:23 >
  • quote:

Philips W536'nın özelliği batarya kalitesi malum.. 1.5 gün batarya dayanıyor ayrıca yedek bataryası servisinde 11 lira
    dual core mtk6577 işlemci benim işimi görüyor.. Ben basit, temple run subvay surf benzeri oyunları bazen oynuyorum..
    İnternet wifi çekimi çok güçlü.. safya açım hızı bir saniye ve antutu skoru 7200 civarı yeterli bence.. 4 inç telefon da avuca sığma kullanım kolaylığı olarak güzel..
    Ayrıca çift sim kart hiç sorunsuz..Zaten bu telefonu satarsam, iPhone 4S yeni satın alırım.. İpod Touch 4g kullandığım için ios'tan çok memnunum...

ios bambaşka androidin 5 sene ilerisinde en az :)

sizin telefonun optimizasyonu demekki çok iyi yapılmış. benim ace 2 den böyle performans alamıyorum :))

• arkadaşlar md298 diye bi işlemci duydum mk 6577 ye oranla nasıldır ?
  • Şimdi bu yazıyı okuyunca çakma Ipone 5 ten vazgeçtim açıkçası,günlerdir lumia 520 yi inceliyorum,şimdi bu General Mobile Discovery i merak ettim,çift hat olamsı kafamı karıştırdı,içi mükemmel gözüküyor,benim oyun oynama gibi bir niyetim yok ,sadece iş için kullanmaktan istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basçı

Şimdi bu yazıyı okuyunca çakma Ipone 5 ten vazgeçtim açıkçası,günlerdir lumia 520 yi inceliyorum,şimdi bu General Mobile Discovery i merak ettim,çift hat olamsı kafamı karıştırdı,içi mükemmel gözüküyor,benim oyun oynama gibi bir niyetim yok ,sadece iş için kullanmaktan istiyorum.

Hocam windows mobile henüz çok amatör. Dün 620'de bazı ayarları yapmaya çalıştım ama ne mümkün. En az 2 senesi var. Uzak durmanızı tavsiye ederim.
  • Benimde endişem o ,windows tabanlı diye iş konusunda daha iyi olur demiştim ama sanırım General Mobile Discovery i incelemem gerek,
  • quote:

Orijinalden alıntı: basçı

Benimde endişem o ,windows tabanlı diye iş konusunda daha iyi olur demiştim ama sanırım General Mobile Discovery i incelemem gerek,

İş konusunda androidin yapamadığı şey nerede ise yok. 150 clientlı bir domainin adminiyim.
  • mart ayında 680 tl ye android işletim sistemli iphone 5 almıştık arkadaşa halada kullanıyor sorunsuz
  • Goophone i5 mtk6589 aldim telefon süper yalniz pili az dayaniyor telefonu hic kullanmadan 7 saat te bosaliyor internete yarim saat girdigim zaman hemen bosaliyor bunu caresi varmi buna orginal Iphone 5 in bataryasi olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkubey777

Benim eski telefonda bundandı alacaklara tavsiye etmiyorum illa çin malı alacaksanız marka yapmış isimlerden alın forumda bunlar mevcut ve sar değerleri bu telefonların çok yüksek olduğunu biliyorum.

*#3646633#
    telefona giriyorum burdaki yazilar ingilizce pilin cabuk bosalmamasi icin nasil ayarlamam lazim bu konuda yardimci olurmusunuz
  • Madem android karar kıldım,son zamanlarda HTC one çakması piyasalarda boy gösteriyor,hiç olmasa orjinali de aynı işletim sistemi,ama daha çakmasını alıp kullanana rastlamadım ,nasıl acaba?tek korkuğum sar değeri bunların.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.