Şimdi Ara

iphone 5 imitasyonu android telefonlar hakkında? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
3
Favori
59.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: basçı

Madem android karar kıldım,son zamanlarda HTC one çakması piyasalarda boy gösteriyor,hiç olmasa orjinali de aynı işletim sistemi,ama daha çakmasını alıp kullanana rastlamadım ,nasıl acaba?tek korkuğum sar değeri bunların.

Hocam çakmaya para vereceğine General Mobile Discovery al pişman olmasın.2 yıl resmi telpa garantisi var en azından.
  • hocam sana almış ve kullanmış biri olarak şunları diycem bende 450 tl para sayarak aldım bu ürünü çok düzgün kullanmama rağmen 2 hafta sonra pili şişti ve arka kapak resmen çatladı sonra kırıldı 2 hafta sonra pili 3 5 saat gitmeye başladı . telefon durduk yere kapanır oldu açılmaz oldu reset atamıyorsun kitlendimi bunlara bütün gün bırakıp pilinin bitmesini bekliyorsun ondan sonra acılıyor telefon . şebekeside problemli kesilip duruyordu görüşme esnasında . ha evet dokunmatigi harika ayırt edemiyor hiçkimse ama maksimum 3 hafta kullanabildim .. hiçbir telefoncuda yapmıyor telefonu ... sonuç 450 tl çöpe gider
  • Çok teşekkür ederim,çakmalardan uzak durmalıyım bu durumda,tekrar teşekkürler.
  • http://www.mervemobile.com/Cep-Telefonlari/Replika-Cep-Telefonlari

Boyle bır sıte var hıc alan oldumu bu sıteden ıslemcı 6589mu yoksa 6577 mı
  • Arkadaşlar taa ericsson 628 den bu yana yani 1997 lerden beri cep telefonu kullanan ve hastalık derecesinde bu sektörü seven takip eden ve de kullanan biriyim.
    bu yazdıklarımdan sonra eminim yine benim mesajım altına ben kullandım kullanıyorum şöyle iyi böylşe güzel tavsiye ederim diyen çıkacaktır olabilir herkesin kendi zevki kendi parası herkkes özgür fikrinde aldığında özgür amaaa kısaca yapmayın yazık etmeyin paranıza...!
    bana da sattığım bir telefona takas teklifi olarak gelince biraz arastırdım bu cakma androidli iphone 5 leri.
    yahu akıl var mantık var hiç sahtesi iyi kaliteli olabilir mi? adam piyasada kendini ispatlamış onca arge tasarım donanım çalışması yapılmış bir cihazı adam ne kadar iyi taklit edebilir ki?? iyi memunum diyenler bugüne kadar şansınız yaver gitmiş o kadar ama yarının garantisi yok.
    kasası birebir aynı demişler ama elması soyuluyormuş kasayı taklit etmek kolay peki ya içi??
    bildiğiniz elektronik çöpü ana kart board ve işlemcileri.yani kalitesiz görüntüyü biraz kotarmak için abanmışlar ama asla ama asla kaliteli olamaz.çabucak da bozulur zaten.bu iyi kotarılmış sahte ferrari karoserine şahin motoru takmaya benziyor.
    bu cihazlara 450 550 700 verenler var.yahu en fazla 100 150 tl anca eder bu cihazlar ki o da iyi kötü üzerindeki malzemelerin toplamının yüzü suyu hürmetine.
    gidin markalı garantili ürünler alın para kolay kazanılmıyor hepimiz türlü işlerde ter döküyoruz zaten zengin olan tak 2000 tl bastırıp alıyor orjinalini.
    benim bunları söylemek de hiç bir çıkarım yok ama genç arkadaslara üzülüyorum da yazıyorum.yoksa banane isteyen istediğini alsın kullansın.

• rastlantisal R kullanıcısına yanıt
    Sana tavsiyem Doruk Store süper bir site 1. mallar orjinladen hiç farkı yok ve çok ucuz @rastlantisal @rastlantisal

http://www.dorukstore.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: dagetegi

bende aldım 500 liraya gayet iyi gibi ancak bilgisayar görmüyor ne yapmam lazım.

data kablosunu değiştir dostum :D bendede aynı sorun vardı.D
  • Arkadaslar butun yazilanlari okudum. bu telefonun binbir cesit modeli ve ureticisi var. Anladigim kadariyla en iyi model. Mtk6589 peki iphone 5 replika larin en iyi ureticisi firmasi hangisi guvenilir olarak nerden alinir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jemsbir

Arkadaslar butun yazilanlari okudum. bu telefonun binbir cesit modeli ve ureticisi var. Anladigim kadariyla en iyi model. Mtk6589 peki iphone 5 replika larin en iyi ureticisi firmasi hangisi guvenilir olarak nerden alinir.

6577 kullanıyorm 2 gb ram Dual core :D Memnnum :D
  • Hiçbirisi..Kesinlikle bu ürünlere yönelmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hop06

quote:

Arkadaslar butun yazilanlari okudum. bu telefonun binbir cesit modeli ve ureticisi var. Anladigim kadariyla en iyi model. Mtk6589 peki iphone 5 replika larin en iyi ureticisi firmasi hangisi guvenilir olarak nerden alinir.

Nerden aldiniz peki

• quote:

quote:

quote:

Nerden aldiniz peki

yurtdısında teyze oglu var ayda 2 defa kesin gelir o getirtio telefon acılmıs bi sekilde bana teslim ediyo eger ankarada oturuyosan yardımcı olurum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nerden aldiniz peki

yurtdısında teyze oglu var ayda 2 defa kesin gelir o getirtio telefon acılmıs bi sekilde bana teslim ediyo eger ankarada oturuyosan yardımcı olurum.

Suan Canakkale deyim malesef askerde :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nerden aldiniz peki

Suan Canakkale deyim malesef askerde :)

hocam baska türlü yardımcı olamıcam kbkma :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nerden aldiniz peki

hacı ben ilgileniyorum :D ankaradayım :D şekil şemal dayanıklılık ve fiyat hakkında bilgilendirirsen sevinirim :D pek bi sevaba girersin valla :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt12mrt12

quote:

quote:

quote:

quote:

Nerden aldiniz peki

hacı ben ilgileniyorum :D ankaradayım :D şekil şemal dayanıklılık ve fiyat hakkında bilgilendirirsen sevinirim :D pek bi sevaba girersin valla :D

hocam telefon numaranı bana mesaj at :D ararım ben sni:D

• Parasını çöpe atmak isteyenler için birebir cihazlar bunlar :) Parçası yok bilmem ne, başınıza bela almayın. Aynı zamanda sağlık açısından da tehlikeli çünkü bu cihazların sar değerleri yüksek oluyor.
    Uyurken telefonu şarja koyduğunuzda patlama riski yüksektir bilginize.
  • arkadaşımdan dün aldım...çok az kullanılmıs .180 tl yeçok başarılı. tavsiye ederim. şu an çok memnunum.iyi bayramlar:))
  • Kesinlikle yazdığı özellikler yok. Sistem dosyalarından oynuyorlar. Hatta genellikle o replikalar rootlu gelir. Ben de kullanmıştım çünkü.
  • rastlantisal R kullanıcısına yanıt
    ben şuanda kullanıyorum süper bişi aynı ıphone 5 aynı özellikler var safarisinden tut klavyesine kadar sadece app store girince google play store giriyor bn 0 ını 250 tl ye almıştımm ama o bnm şansımaydı çevremde aynıları 500 tl bi sorunum daha var oda konuşma yaparken hopörlerden az ses çıkıor ama hopörlöre basınca sıkıntı

yani anlıcağın güzel telefon ilerleyen zamanlarda fotolarını atıcamm zaten
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.