Şimdi Ara

İPHONE 5'İ UNUTUN , İPHONE 5S GELİYOR !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet yanlış duymadınız. iPad Mini ile yeni iPad sahiplerini hayal kırıklığına uğratan ve bir o kadar da kızdıran Apple, şimdi de iPhone 5 sahiplerini üzebilir.

Türkiye'ye gelene kadar demeyin, firma pazar payını korumak ve artırmak için herşeyi yapabilir noktaya geldi. Retina ekranlı iPad Mini de yolda. Elinizdeki ürünler her an eskiyebilir yani...

http://www.thelira.com/haber/109307/iphone-5?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

http://www.medyaloji.net/haber/iphone_5s_in_uretimi_basliyor_mu_.htm

http://www.finansglobal.com/featured/iphone-5sin-test-uretimi-basliyor/

http://appleinsider.com/articles/12/11/12/rumor-apple-to-begin-trial-production-of-iphone-5s-in-december

http://www.macrumors.com/2012/11/12/apple-to-begin-trial-production-of-iphone-5s-for-earlier-than-expected-launch/

• iPad Mini ile yeni iPad sahipleri ne alaka, biri anlatabilir mi?
  • Yav he he diyecekler şu konuyu unutmasınhttp://forum.donanimhaber.com/m_56325534/mpage_1/key_/tm.htm

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Yafoo

Yav he he diyecekler şu konuyu unutmasınhttp://forum.donanimhaber.com/m_56325534/mpage_1/key_/tm.htm

ibretlik

• iPad Mininin çıkışıyla A6 işlemcili yeni iPad güncellemesi yeterli mi ? Türkiye'de A6 işlemcili yok mesela:(
    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hurriyetlerini ve daha sonra istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iphone 4 ten 4s e geçerken siri+kamera+işlemci değişti ama bunlar 1 yıl sonra oldu.Şimdi ipad te de aynı durum söz konusu.Ancak iphone 5 yeni işlemciyle çıktı ekranı büyüdü.Zaten hali hazırda yapabileceği iki büyük hamle yapmışken bu hamleleri biraz daha esnetmek akıl karı değil.Bu durum iphone 5 satışlarını baltalar.The new ipad ile ipad minide durum biraz faklı.CPU ve GPU iki katına çıkmış ve ekran küçülmüş durumda.Artık iphone 5 ekranını değiştirmeyeceklerine göre (sınırı insan eli boyutuna göre kendileri belirledi çünkü) ve çözünürlükte insan gözünün algı sınırını aştıklarına göre onuda arttırmazla.Bi kamera kaldı bide işlemci.Bu iki özelliği arttırırsa iphone 5 satışları zarar görür diye düşünüyorum..

5s test cihazının üretimine BAŞLANMAsından bahsediliyor. Yanlış veya şaşırılacak, bunun için başlık açılacak bir konu değil.

Adamlar yeni cihazı belki eskisi gibi haziranda da tanıtabilirler. Veya şuanki durumda olduğu gibi eylülde de tanıtılabilir.
    Bir ara bir şeyler üretmeleri gerekir heralde değil mi piyasaya telefon sunabilmeleri için??

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • çok normal bi durum.her sene cihaz çıkarıyorlar.şimdiden testlere başlanması normal.
    5 zaten iyi 5s e gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

çok normal bi durum.her sene cihaz çıkarıyorlar.şimdiden testlere başlanması normal.
    5 zaten iyi 5s e gerek yok.

Bunu 3gs için diyen adam gitti 4 aldı
    4 için iyi diyen 4s aldı
    4s için diyen 5 aldı

İşlemci: i5 9600Kİşlemci Soğutucu: H115i Pro RGB Ekran Kartı: MSI Gaming X RTX 2060 Super Anakart: Maximus XI Formula Psu: Corsair HX1200 Kasa: Phanteks P350x Ram: HyperX Predator DDR4 RGB 4x8GB 4000mhz Monitör: Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz Mouse: Razer Naga Trinity Klavye: Corsair K70 RGB MK.2 Kulaklık: Razer Hammerhead V2 Pro
  • Spekulasyonu ne cok seviyoruz ya :)

Macrumors.com dan haberin orjinali okunabilir, sonunda su yaziyor: As a result, many have expected the iPhone 5's successor to launch in the fall of 2013.

Ee zaten aramizda sonbaharda 5s gelmez diyen olmadigina gore :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Hk@n

Tamam cıkacaksa bile bu kadar çabuk olmamalı daha yeni iPhone 5 aldık bismillah

Lütfen durun bakalım kendi adınıza konuşun biz bekliyoruz almak için
    Apple tarafına baktığımızda daha iphone5 i kıvıramamışsın ne oluyor diyebiliriz
    fakat
    her firma piyasaya ürün sunar sunmaz yeni cihazlarının alt yapısını ya hazırlamıştır yada hazırlamaya başlar
    bundan daha doğal bir şey olabilirmi?
    bu kadar abartmaya gerek yok

Orijinalden alıntı: sericik

quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

Tamam cıkacaksa bile bu kadar çabuk olmamalı daha yeni iPhone 5 aldık bismillah

Lütfen durun bakalım kendi adınıza konuşun biz bekliyoruz almak için
    Apple tarafına baktığımızda daha iphone5 i kıvıramamışsın ne oluyor diyebiliriz
    fakat
    her firma piyasaya ürün sunar sunmaz yeni cihazlarının alt yapısını ya hazırlamıştır yada hazırlamaya başlar
    bundan daha doğal bir şey olabilirmi?
    bu kadar abartmaya gerek yok

abartmadım farkettiyseniz bukadar çabuk çıkmamalı dedim.Çünkü daha ürün resmi olarak Türkiyeye gelmedi bile.Zaten burda tepkimi apple a gösterdim ve ayrıca bukadar çabuk 5S in çıkacağınada inanmıyorum.Size ne oluyor anlayamadım ?
    İşlemci: i5 9600Kİşlemci Soğutucu: H115i Pro RGB Ekran Kartı: MSI Gaming X RTX 2060 Super Anakart: Maximus XI Formula Psu: Corsair HX1200 Kasa: Phanteks P350x Ram: HyperX Predator DDR4 RGB 4x8GB 4000mhz Monitör: Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz Mouse: Razer Naga Trinity Klavye: Corsair K70 RGB MK.2 Kulaklık: Razer Hammerhead V2 Pro

• benim dediğim gerçek oldu,apple'nin 5S cihazı haziranda tanıtacağını yazmıştım,merak edenler okuyabilir.bu son çıkan haberler benim haklı olduğumu ortaya koyuyor,iphone 5 almayın artık türkiyede iphone 5S beklenir dedim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.