Şimdi Ara

İPHONE ^:!5.11.07 UNLOCK ÇIKTI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
1
Favori
38.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efendy23

Arkadaslar iphone 3G ve 3Gs yurtdisi unlock cikmamistir... birilerin baseband felan yonlerdirmelerine kalkismayin telefonunuza zarar verecek isler yapmayin.... Biraz sabredin.....!!!!

ney ney anlamadım, 3g unlock cıkmadımı :S

bunu nasıl söyleyebiliyorsun anlayabilmiş değilim arkadaşım, fuzzyband ile bootloader versiyonunu düşürüp kırabilirsiniz arkadaşlar hiç tereddütünüz olmasın, söylediklerim iphıne 3g ve 3gs için herikisinede geçerlidir. yalnız söylediğim gibi bootloader versiyonu 5.08 için geçerlidir bunun dışında bootloader versiyon varsa kırılamıyor

Diğer arkadaşın sorduğu soru için 3Gs için detaylı bilgiye sahip değilim ama bildiğim kadarı ile 3gs lerdede unlock işlemi yapılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet62

quote:

Arkadaslar iphone 3G ve 3Gs yurtdisi unlock cikmamistir... birilerin baseband felan yonlerdirmelerine kalkismayin telefonunuza zarar verecek isler yapmayin.... Biraz sabredin.....!!!!

bunu nasıl söyleyebiliyorsun anlayabilmiş değilim arkadaşım, fuzzyband ile bootloader versiyonunu düşürüp kırabilirsiniz arkadaşlar hiç tereddütünüz olmasın, söylediklerim iphıne 3g ve 3gs için herikisinede geçerlidir. yalnız söylediğim gibi bootloader versiyonu 5.08 için geçerlidir bunun dışında bootloader versiyon varsa kırılamıyor

Diğer arkadaşın sorduğu soru için 3Gs için detaylı bilgiye sahip değilim ama bildiğim kadarı ile 3gs lerdede unlock işlemi yapılıyor

Sen yaptinmi? ispatlayabilirmisin? resim ekleyebilirmisin? sagdan soldan duyduklarinizla burada insanlarin akillarini karistirmayin.... ! ! !
    Beyaz Baret - Motorola Vertex Standart Telsiz - Skoda Octavia 1.8T 2008 - Skoda Yeti 1.8T 2012 - Sony Xperia Z2 D6503 - Sony Smartband SWR10 - Nokia X1 Black - Nikon D7000 - Neoline X-Cop 9500 - Samsung Smart Tv 32inc - Asus All In One ET2702IGKH - Cobra RU 830 - Yukon 20-50x50 - Fossil CH2600 - Casio EF-558D-1A - Suunto Ambit3 Peak Hr - Iphone 6 - Eleaf pipe II

• Arkadaşlar yine bu forumda konusu açıldı. ABD'de bestbuylarda AT&T SimLock'lu 16GB İphone GS'lerin satıldığı söyleniyor. Yani kontratsız olarak satılıyormuş. Üstelik fiyat içinde 650$ deniyor. Bu bilgiyi onaylayan çok oldu ama bana gerçekçi gelmedi çünkü ebay fiyatlarına bakıyorum 650$ dan daha fazla. Bu konuda bilgisi olan varmı?

ABD'den ebay veya bestbuydan aldırma şansım var. Birde ebay de hazır unlock olanları satılıyor ama fiyatları 830$ civarında tabi bunlar 3.0.1 yani herşeyi yappılmış. Eğer yarın öbürgün 3.1 veya 3.1.2 için unlock çıkacaksa 650$ yerine 830$ vermeye gerek varmı?

Birde arka kapak çatlama konusunda garantisiz cihaz alacağız çatlarsa ne yapacaz? İlk çıkan seride kronikte sorun aldığımızda olup olmayacağını nerden bilecez :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 17 Ekim 2009; 1:24:28 >

Elimde yurt dışından getirttiğim iphone 3G S 16gb cihazı var yurt dışından geldiği zaman unlock yaptırmışıtım pasaport onayını beklerken geçenlerde yanlışlık itunes bağlanarak versiyon yükselttim şuan versiyon 3.1.2 firmware ise 05.11.07 cihazı kullanamıyorum bununla ilgili ne yapabilirm veya yapabileceğimiz bişey varmı yardımcı olursanız sevinirim...

Orijinalden alıntı: enginkaratash

Selam arkadaşlar;

Elimde yurt dışından getirttiğim iphone 3G S 16gb cihazı var yurt dışından geldiği zaman unlock yaptırmışıtım pasaport onayını beklerken geçenlerde yanlışlık itunes bağlanarak versiyon yükselttim şuan versiyon 3.1.2 firmware ise 05.11.07 cihazı kullanamıyorum bununla ilgili ne yapabilirm veya yapabileceğimiz bişey varmı yardımcı olursanız sevinirim...

Malesef şuan için beklemekten başka şansınız yok
  • beklemek derken ne kadarlık bi zamandan söz ediyoruz???

beklemek derken ne kadarlık bi zamandan söz ediyoruz???

Buna bişe demek zor gibi duruyor:(

Bana cevap verecek yokmu?

Orijinalden alıntı: sarpuli

Arkadaşlar yine bu forumda konusu açıldı. ABD'de bestbuylarda AT&T SimLock'lu 16GB İphone GS'lerin satıldığı söyleniyor. Yani kontratsız olarak satılıyormuş. Üstelik fiyat içinde 650$ deniyor. Bu bilgiyi onaylayan çok oldu ama bana gerçekçi gelmedi çünkü ebay fiyatlarına bakıyorum 650$ dan daha fazla. Bu konuda bilgisi olan varmı?

ABD'den ebay veya bestbuydan aldırma şansım var. Birde ebay de hazır unlock olanları satılıyor ama fiyatları 830$ civarında tabi bunlar 3.0.1 yani herşeyi yappılmış. Eğer yarın öbürgün 3.1 veya 3.1.2 için unlock çıkacaksa 650$ yerine 830$ vermeye gerek varmı?

Birde arka kapak çatlama konusunda garantisiz cihaz alacağız çatlarsa ne yapacaz? İlk çıkan seride kronikte sorun aldığımızda olup olmayacağını nerden bilecez :(

bestbuyların bazılarında simlocklu satılıyor.hatta o dediğin konuda aynen benim yazım var.8 gblığı 500 dolar artı vergiye alıp buraya gelince rahat kırıp kullanabilirsin.ama 3gs alırsan benim gibi alıp beklemek zorunda kalacaksın.ben iki tane 3gs aldım ikisindede kırık çatlak bişi çıkmadı.zannetmiyorum sorun olacağını

• quote:

Arkadaşlar yine bu forumda konusu açıldı. ABD'de bestbuylarda AT&T SimLock'lu 16GB İphone GS'lerin satıldığı söyleniyor. Yani kontratsız olarak satılıyormuş. Üstelik fiyat içinde 650$ deniyor. Bu bilgiyi onaylayan çok oldu ama bana gerçekçi gelmedi çünkü ebay fiyatlarına bakıyorum 650$ dan daha fazla. Bu konuda bilgisi olan varmı?

Ewt, bestbuy`larda 8gb 3G AT&T`ye kilitli olarak 550$`a (vergi dahil) alabilirsin. Ancak su aralar kutu icerigi 3.1 olarak geliyor.

• quote:

quote:

sana cevap vermek çok istiyorum ama bende bunun cevabını arıyorum heryerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bentley GT

quote:

quote:

sana cevap vermek çok istiyorum ama bende bunun cevabını arıyorum heryerde

bende bi o kadar istiyorum hep yarın cıkar umuduyla uyuyorum ve her int. girdigimde heyecanla bakıorum ama yıne yok yıne yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet62

quote:

Sen yaptinmi? ispatlayabilirmisin? resim ekleyebilirmisin? sagdan soldan duyduklarinizla burada insanlarin akillarini karistirmayin.... ! ! !

Evet yaptım, bana gelen ve bootloader 5.08 olan tüm cihazları önce düşürdüm, sonrada ultrasn0w la kırdım. Bu gayet basit birşey zaten, bilmemek bence senin ayıbın

• Arkadaşlar

Ben 3G lamam bu saatten sonra alınmaz diyede düşünüyorum. Sadece bestbuylarda 8GB 3G'mi satılıyor? GB'ı önemsiz olmakla birlikle 3GS alınmıyormu?

@karizma2
    Hocam siz 3GS almışsınız. Kaça aldınız acaba? Sahibindende 3.0.1 olara sıfır kutu 1200 liaraya var oradanla buradan alma konusunda arada kaldım...

15 dakika önce bestbuy'dan kontratsız aldık 16gb 3gs.. şimdi kırmak için uğraşacağım..
    2011 Mustang GT 5.0 (V8 420hp) / BMW E90 328i XDrive | iMac 27" (I7 2.8Ghz 32gb ram) MbPro 17" (2.66ghz, 8gb ram, OCZ Vertex II 256 SSD 500gb 7200rpm HDD, Anti Glare HD Screen) | Dell 3008 WFP 30" Display | HTC One 32gb AT

• quote:

Arkadaşlar

Ben 3G lamam bu saatten sonra alınmaz diyede düşünüyorum. Sadece bestbuylarda 8GB 3G'mi satılıyor? GB'ı önemsiz olmakla birlikle 3GS alınmıyormu?

@karizma2
    Hocam siz 3GS almışsınız. Kaça aldınız acaba? Sahibindende 3.0.1 olara sıfır kutu 1200 liaraya var oradanla buradan alma konusunda arada kaldım...

3Gs sadece 16gb ve 32gb olarak var.. 8gb satılanlar 3G
    2011 Mustang GT 5.0 (V8 420hp) / BMW E90 328i XDrive | iMac 27" (I7 2.8Ghz 32gb ram) MbPro 17" (2.66ghz, 8gb ram, OCZ Vertex II 256 SSD 500gb 7200rpm HDD, Anti Glare HD Screen) | Dell 3008 WFP 30" Display | HTC One 32gb AT
  • quote:

Arkadaşlar

@karizma2

ben 760 dolara 32 gb 3gs aldım.türk lirası olarak 1100e falan geliyor sanırım.ama 3.1 olduğu için şu an kullanamıyorum.bence 1200e 3.01 versiyonlu telefon uygun gibi geldi.16 gb bile olsa
  • Arkadaşlar 3GS 16 GB sahibiyim. 3 gün önce yalnışlıkla telefonumu 3.1.2'ye update ettim ve doğal olarak simlock oldu. Merakla unlock haberi bekliyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan varsa lütfen yazsın. Unlock yapılamama gibi birşey söz konusumudur? Daha önce çıkan tüm versiyonlar kırıldı. Bu da kırılır mı? Merakla bekliyorum cevaplarınızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbektas -- 18 Ekim 2009; 23:02:23 >

Orijinalden alıntı: fatihbektas

Arkadaşlar 3GS 16 GB sahibiyim. 3 gün önce yalnışlıkla telefonumu 3.1.2'ye update ettim ve doğal olarak simlock oldu. Merakla unlock haberi bekliyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan varsa lütfen yazsın. Unlock yapılamama gibi birşey söz konusumudur? Daha önce çıkan tüm versiyonlar kırıldı. Bu da kırılır mı? Merakla bekliyorum cevaplarınızı.

sanırım 1 ay içinde cıkıcak.....çıkmama ihtimali bence ve mantıken % 0 ............

Orijinalden alıntı: sançi

quote:

Orijinalden alıntı: fatihbektas

Arkadaşlar 3GS 16 GB sahibiyim. 3 gün önce yalnışlıkla telefonumu 3.1.2'ye update ettim ve doğal olarak simlock oldu. Merakla unlock haberi bekliyorum. Bu konuda bilgi sahibi olan varsa lütfen yazsın. Unlock yapılamama gibi birşey söz konusumudur? Daha önce çıkan tüm versiyonlar kırıldı. Bu da kırılır mı? Merakla bekliyorum cevaplarınızı.

sanırım 1 ay içinde cıkıcak.....çıkmama ihtimali bence ve mantıken % 0 ............

iPhone servisi ile görüştüm, "bu hafta büyük ihtimalle kırılacak siz iletişim bilgilerinizi bırakın size mutlaka döneceğiz" dediler. Eğer bir gelişme olursa paylaşalım. Boş boş duruyor iPhone. 1 hafta kullanabildim. :(

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.