Şimdi Ara

İPHONE ^:!5.11.07 UNLOCK ÇIKTI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
608
Cevap
1
Favori
38.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlı olsun bizde burda fiyatını öğrenmenin peşindeyiz. karizma2 760$ 32GB 3GS almış siz ne kadar ödediniz acaba?

Orijinalden alıntı: sarpuli

@flayzeraynx

Hayırlı olsun bizde burda fiyatını öğrenmenin peşindeyiz. karizma2 760$ 32GB 3GS almış siz ne kadar ödediniz acaba?

konuyu saptırmayın başlıkta ne yazıo dönen muhabbete bakın UNLOCK arkadasım konu sen neyin peşindesin git kendine başka bi konu aç orda yorumu sorunu sorarsın.

Orijinalden alıntı: ahmet62

quote:

Orijinalden alıntı: efendy23

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet62

quote:

Orijinalden alıntı: efendy23

Arkadaslar iphone 3G ve 3Gs yurtdisi unlock cikmamistir... birilerin baseband felan yonlerdirmelerine kalkismayin telefonunuza zarar verecek isler yapmayin.... Biraz sabredin.....!!!!

ney ney anlamadım, 3g unlock cıkmadımı :S

bunu nasıl söyleyebiliyorsun anlayabilmiş değilim arkadaşım, fuzzyband ile bootloader versiyonunu düşürüp kırabilirsiniz arkadaşlar hiç tereddütünüz olmasın, söylediklerim iphıne 3g ve 3gs için herikisinede geçerlidir. yalnız söylediğim gibi bootloader versiyonu 5.08 için geçerlidir bunun dışında bootloader versiyon varsa kırılamıyor

Diğer arkadaşın sorduğu soru için 3Gs için detaylı bilgiye sahip değilim ama bildiğim kadarı ile 3gs lerdede unlock işlemi yapılıyor

Sen yaptinmi? ispatlayabilirmisin? resim ekleyebilirmisin? sagdan soldan duyduklarinizla burada insanlarin akillarini karistirmayin.... ! ! !

Evet yaptım, bana gelen ve bootloader 5.08 olan tüm cihazları önce düşürdüm, sonrada ultrasn0w la kırdım. Bu gayet basit birşey zaten, bilmemek bence senin ayıbın

Eger ayip aramaya kalkarsak emin ol coooook ayip bulunulabilir...bundan emin olabilirsin..... Benim bahsettigim 3.1 ve 3.1.2 olan yurtdisi cihazlar ozellikle amerikadan alinmis A&AT cihazlarina unlock cikmayisi.... ki baseband dediginiz olayla bir cok ksiinin telefonunun Artik TAMAMEN kullanilamaz hale gelmesidir... Burada ve degisik forumlarda basebandi degistirmek isteyip telefonunu cope atmis cok kisiyle karsilasmak mumkun.... Yapilacak islem cok basit... telefonun dunya kadar para vermis insanlarin biraz daha beklemelerini tavsiye etmek... ama illa kullanilmasi gerekiyorsa versiyon dusurmek ve telefon olarak tekrar kullanima acmak.... Insanlarin AYIPlarini aramakdan Knedi ayiplarinizi goremez olmussunuz... Iyi forumlar....!!!
    Beyaz Baret - Motorola Vertex Standart Telsiz - Skoda Octavia 1.8T 2008 - Skoda Yeti 1.8T 2012 - Sony Xperia Z2 D6503 - Sony Smartband SWR10 - Nokia X1 Black - Nikon D7000 - Neoline X-Cop 9500 - Samsung Smart Tv 32inc - Asus All In One ET2702IGKH - Cobra RU 830 - Yukon 20-50x50 - Fossil CH2600 - Casio EF-558D-1A - Suunto Ambit3 Peak Hr - Iphone 6 - Eleaf pipe II

• Arkadaslar anladigim kadariyla burada olay basebandi 05.11.07 olan cihazlarin baseband inin downgrade yapilamamasi. Bu da itunes tan orijinal firmware update yaptiginizda (ornek 3.1) veya kendiliginden 3.1 ve 3.1.2 gelen cihazlarda oluyor.

Bir de Fuzzyband Downgrader diye birsey var ki sadecene bootloader i 05.08 olan cihazlarda basebandi downgrade edebiliyor. Bootloader i 05.08 olan cihazlarin sayisi azmis galiba. eylul 2008 den once uretilenlerin 05.08 oldugunu okudum ama %100 bir tespit degilmis. ondan sonra uretilenler fuzzybandla dahi downgrade yapilamiyormus. Jailbrakeli cihazlarda test etmenin yolu mevcutmus. Yalniz bu baseband la bootloader i karistirmamak lazim dikkat.

Aklimdaki sorular:

1) Cihazin 3G veya 3GS olmasi onemlimi?

2) Daha onceki tecrubelerinizden ne kadar surecegi konusunda fikriniz varmi?

Tesekkur ederim
  • selam arkadaşlar 3.1 unlock için hala bir haber yokmudur

Orijinalden alıntı: borass

selam arkadaşlar 3.1 unlock için hala bir haber yokmudur

Malesef çıkmadı, beklemedeyiz.
  • ABD'den, Avrupa'dan ya da "bulabilirseniz" Türkiye'den yeni bir iphone 3GS satın aldınız ama kilitli (locked) olduğu için telefonu ancak Apple'ın o ülkede anlaşma yaptığı GSM operastörünün sim kartı ile çalıştırabiliyorsunuz. Yani ABD'den aldıysanız AT&T ile çalıştırmak zorundasınız. Ama siz telefonu Türkiye'de kullanacaksınız.. Peki ne olacak?

Ne olacağı bundan 1 ay öncesine kadar çok açıktı... Dev-Team tarafından çıkarılan ultrasn0w adlı program sayesinde sadece birkaç saniye içinde iphone'un bios'u olarak adlandırabileceğimiz baseband'i kırılıyor ve istediğiniz sim kartla cihazı çalıştırmak mümkün oluyordu. Ama Apple'ın 3.1 firmware güncellemesi ile bu durum değişti. Baseband'i 5.11.07 versiyonuna yükselten bu update'i telefonlarına kuran kişiler bir anda sim kart unlock'unun ortadan kalktığına şahit oldular. Aradan çok uzun bir süre geçmesine rağmen de bu baseband bir türlü kırılamadı.

Ancak bu hafta 3.1.x firmware'inin geohot (George Hotz) tarafından blackra1n adlı program ile kırılmasının (jailbreak) ardından tüm gözler unlock'a çevrildi. Dev Team sayfasından yaptığı açıklamada unlock için çalıştıklarını ancak şimdilik bir sonuca ulaşamadıklarını kaydetti. coldsnow adlı bir hacker da twitter'dan yaptığı duyuruda unlock üzerinde çalıştığını ve yüzde 70 oranında başarıya ulaştığını ancak stabil bir program haline gelmesinin süre alacağını açıkladı.

Unlock konusunda forumlar ve twitter'da dönen tartışmalara göre unlock için 3 gereklilik bulunuyor.
    Bunu buldum belki faydası olur arkadaslar
    1) Baseband'de bulunacak bir açık: Exploit

2) Bu açığa enjeksiyon yapacak program kodu: Attack Vector / Injection Vector

3) Unlock'u gerçekleştirecek olan program kodu: Payload

Dev-Team'in baseband'de bir exploit bulduğu şimdi injection vector üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Ancak bunun 1 aydan uzun bir süre alabileceği ileri sürülüyor. Coldsnow ise Ekim ayı içinde unlock'u hazırlayacağını belirtti.

• quote:

ABD'den, Avrupa'dan ya da "bulabilirseniz" Türkiye'den yeni bir iphone 3GS satın aldınız ama kilitli (locked) olduğu için telefonu ancak Apple'ın o ülkede anlaşma yaptığı GSM operastörünün sim kartı ile çalıştırabiliyorsunuz. Yani ABD'den aldıysanız AT&T ile çalıştırmak zorundasınız. Ama siz telefonu Türkiye'de kullanacaksınız.. Peki ne olacak?

Ne olacağı bundan 1 ay öncesine kadar çok açıktı... Dev-Team tarafından çıkarılan ultrasn0w adlı program sayesinde sadece birkaç saniye içinde iphone'un bios'u olarak adlandırabileceğimiz baseband'i kırılıyor ve istediğiniz sim kartla cihazı çalıştırmak mümkün oluyordu. Ama Apple'ın 3.1 firmware güncellemesi ile bu durum değişti. Baseband'i 5.11.07 versiyonuna yükselten bu update'i telefonlarına kuran kişiler bir anda sim kart unlock'unun ortadan kalktığına şahit oldular. Aradan çok uzun bir süre geçmesine rağmen de bu baseband bir türlü kırılamadı.

Ancak bu hafta 3.1.x firmware'inin geohot (George Hotz) tarafından blackra1n adlı program ile kırılmasının (jailbreak) ardından tüm gözler unlock'a çevrildi. Dev Team sayfasından yaptığı açıklamada unlock için çalıştıklarını ancak şimdilik bir sonuca ulaşamadıklarını kaydetti. coldsnow adlı bir hacker da twitter'dan yaptığı duyuruda unlock üzerinde çalıştığını ve yüzde 70 oranında başarıya ulaştığını ancak stabil bir program haline gelmesinin süre alacağını açıkladı.

Unlock konusunda forumlar ve twitter'da dönen tartışmalara göre unlock için 3 gereklilik bulunuyor.

Dev-Team'in baseband'de bir exploit bulduğu şimdi injection vector üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Ancak bunun 1 aydan uzun bir süre alabileceği ileri sürülüyor. Coldsnow ise Ekim ayı içinde unlock'u hazırlayacağını belirtti.

Hocam paylaşım için sağol ama bu bilgileri artık herkes biliyor ve bu yazı da daha önce forumda yazılmıştı. Üstelik alıntı yapmışsın başka bir siteden belirtmemişsin. Biz 1 aydır bu ... unlock'unu beklediğimiz için artık ezberledik bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakbay

quote:

ABD'den, Avrupa'dan ya da "bulabilirseniz" Türkiye'den yeni bir iphone 3GS satın aldınız ama kilitli (locked) olduğu için telefonu ancak Apple'ın o ülkede anlaşma yaptığı GSM operastörünün sim kartı ile çalıştırabiliyorsunuz. Yani ABD'den aldıysanız AT&T ile çalıştırmak zorundasınız. Ama siz telefonu Türkiye'de kullanacaksınız.. Peki ne olacak?

Hocam paylaşım için sağol ama bu bilgileri artık herkes biliyor ve bu yazı da daha önce forumda yazılmıştı. Üstelik alıntı yapmışsın başka bir siteden belirtmemişsin. Biz 1 aydır bu ... unlock'unu beklediğimiz için artık ezberledik bunları.

Bir ay mı ????????? Tam 71 gün 8 saat 57 dk 46sn dir o anı bekliyorummmm

• Sanırım bu sefer çıkmayacak :(
    Çığlık oldu gözlerim, kendimi vurdum
  • Arkadaşlar ,Amerika dan 1 ay önce alınmış 3gs 16 gb almak üzereyim,satan arkadaş kutunun jelatinini dahi sökmemiş dolayısı ile cihazın hangi versiyon olduğunu bilmiyor.2G de data no,week no gibi numaralardan hangi versiyon oldugu kestiriliyordu,3gs te böyle bir durum var mıdır?Cihaz 1 ay önce ABD den alındıgına göre 3.0 versiyon olma olasılığı nedir?İyi forumlar.
  • arkadaşlar birşey dikkatimi cekti... gitti gidiyor üzerinden 3.1 versionlu iphone 3gs ler satılmakta... bunların unlock olmadıkları belirtilmekte... ama söle enteresan bir durum var... bu işi yapan satıcıların hepsi 28 ekimde unlock cıkacağını belirtiyorlar.....28 ekim unlock çıkacağı doğrumu.. böyle bir haber varmı?.. bu arkadaşlar neye güvenip veriyor bu 28 ekimi?? cunku bir satıcı değil hepsi 28 ekimde unlock cıkacak diyor...

yalan olsa 28 ekim neden? ne bileyim kısa bir süre sonra der... yada baska bişey ... 28 ekim neden acaba?? varmı haberi olan??

Orijinalden alıntı: sançi

arkadaşlar birşey dikkatimi cekti... gitti gidiyor üzerinden 3.1 versionlu iphone 3gs ler satılmakta... bunların unlock olmadıkları belirtilmekte... ama söle enteresan bir durum var... bu işi yapan satıcıların hepsi 28 ekimde unlock cıkacağını belirtiyorlar.....28 ekim unlock çıkacağı doğrumu.. böyle bir haber varmı?.. bu arkadaşlar neye güvenip veriyor bu 28 ekimi?? cunku bir satıcı değil hepsi 28 ekimde unlock cıkacak diyor...

yalan olsa 28 ekim neden? ne bileyim kısa bir süre sonra der... yada baska bişey ... 28 ekim neden acaba?? varmı haberi olan??

hala kesin bir tarih yok.satıcı elindeki ürünü elden çıkarmak için uydurmuş.madem 28inde unlock çıkacak diyor şurda bir hafta kalmış.bir hafta daha beklemende sakınca yok bence

• Arkadaşlar,unlock yapılamamış ve jb siz iphone 3gs in baseband i cihaza herhangi bir program yüklemeden öğrenilebilir mi/nasıl öğrenilir?

Orijinalden alıntı: delann

Arkadaşlar,unlock yapılamamış ve jb siz iphone 3gs in baseband i cihaza herhangi bir program yüklemeden öğrenilebilir mi/nasıl öğrenilir?

baseband denilen olay "Ayarlar-Genel-Hakkında-Modem Firmware" ın yanında yazan sayılar. Örneğin 05.11.07

Orijinalden alıntı: hakbay

quote:

Orijinalden alıntı: delann

Arkadaşlar,unlock yapılamamış ve jb siz iphone 3gs in baseband i cihaza herhangi bir program yüklemeden öğrenilebilir mi/nasıl öğrenilir?

baseband denilen olay "Ayarlar-Genel-Hakkında-Modem Firmware" ın yanında yazan sayılar. Örneğin 05.11.07

Eyv. hocam.
  • arkadaslar benım iphone 2g telefonuma 3.1.2 yanlıslıkla yukledım ve sım kılıtlendı.sadece acıl aramalara gectı...ama bugun bır arkadasımın mac bılgısayarı ve Pwnagetool 3.1.4 programı ıle unlock ve jailbreaklı custom hazırladık ve kullanıyorum ...3g ıcın olurmu olmazmı bılemem.2g icin olanını paylasabılırım ıhtıyacı olana.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.