Arkadaşlar başka sitelerde normalde bugun çıkması beklenen unlock'un çıkış tarihinin erteleneceğini okudum. Malesef Yurtdışı 3GS versiyon 3.1 ve üstü olan arkadaşlar biraz daha bekicez
biraz daha dedikleri ne kadar acaba :(
malesef artık her yeni versiyon çıkışında unlock sıkıntı olucak
quote:
Orijinalden alıntı: codding
quote:
Orijinalden alıntı: Abuz
Arkadaşlar,
3.1 sim unlock iphone ne zaman kırılacak? Kıran bir yer varmı şu an veya kırılma tarihini biliyormusunuz?
Arkadaşım daha fazla bilgi verirmisin bu konuda.Para sıkıntı diyil.200 de veririm yeter adres de
içini açıp yapıyorlar electropower diye biyer adres bilmiyorum tel: 0.216 414 52 68. ayrıyetten 3g fuzzyband downgrader programını denediniz mi o prg işe yarayabilir... Ben denedim olmdı denemekte yarar var beklemekten iyidir... söylediklerim 3.0 için geçerli artı cydiada 2 tane çıkıyor biri 3g içinidir...
bende amerikadan 2. el 3gs aldım 16gb şu an çare yok herhalde yarın gidip passporttan kayıt yaptırcam sonra beklememiz gerekio inşallah bi an önce patlatırlar şu 3.1 i gerçi bi tek telefon özelligini kullanamıyorum onun dışında çok tatlı alet bu arada 2. el olsada garantisi devam ediosa serial nodan baktım 2010 a kadar gatanti gözüküo herhangi bi durumda servis bakmak zorunda mı?
quote:
Orijinalden alıntı: gkirtay
quote:
Orijinalden alıntı: codding
quote:
Orijinalden alıntı: Abuz
Arkadaşlar,
3.1 sim unlock iphone ne zaman kırılacak? Kıran bir yer varmı şu an veya kırılma tarihini biliyormusunuz?
Arkadaşım daha fazla bilgi verirmisin bu konuda.Para sıkıntı diyil.200 de veririm yeter adres de
içini açıp yapıyorlar electropower diye biyer adres bilmiyorum tel: 0.216 414 52 68. ayrıyetten 3g fuzzyband downgrader programını denediniz mi o prg işe yarayabilir... Ben denedim olmdı denemekte yarar var beklemekten iyidir... söylediklerim 3.0 için geçerli artı cydiada 2 tane çıkıyor biri 3g içinidir...
3GS ana başlığı burası; 2g veya 3g ile karıştırmayın haberleri, bahsettiğiniz yer 3GS v3.1 için unlock yapamıyor!!
onun içindemi konu açalım bence aynı başlık altında toplansa bi sorun olacağını sanmıyorum
bu bölüm yurtdışı 3gs unlock içindir
3GS yada 3G, custom firmware ile yukseltme yaptiktan sonra butun versiyonlari unlock ve JB yaparak kullanabilirsiniz.
Goz gore gore gidip orijinal Apple ipsw dosyasi ile update yaparsaniz, su an icin sansiniz yok.
hala 3gs unlock için belirli bir tarih veremiyor dev-team "We’ll continue to work on a carrier unlock for the latest basebands, but the timeframe for such an unlock is unknowable"
quote:
Orijinalden alıntı: karizma2
hala 3gs unlock için belirli bir tarih veremiyor dev-team "We’ll continue to work on a carrier unlock for the latest basebands, but the timeframe for such an unlock is unknowable"
Neden halen yanlis anlasiliyor anlayamadim gitti, su an 3.1.2 versiyon uzerinde unlock olarak 3GS kullanabiliyoruz. Tek sorun "BASEBAND" guncellememek, onun yolu da pwnage tool ile custom ipsw dosyasi yaratmak.
quote:
Orijinalden alıntı: Knightfall
quote:
Orijinalden alıntı: karizma2
Neden halen yanlis anlasiliyor anlayamadim gitti, su an 3.1.2 versiyon uzerinde unlock olarak 3GS kullanabiliyoruz. Tek sorun "BASEBAND" guncellememek, onun yolu da pwnage tool ile custom ipsw dosyasi yaratmak.
tek sorun değil asıl sorun basebandın versiyonun yükselmiş olması.basebandı yükseltmeyenler uzun zamandır 3.1 versiyonunu kullanıyordu.artık 3.1.2 de kullanabiliyorlar.bu konuda basebandi yükselmiş yada öyle almış olanları ilgilendiren bir konu.yanlış bilgilendirme falan yok yani
Arkadaşlar lütfen birisi konuyu özetleyebilir mi? Yeni çıkan PwnageTool'dan sonra da yurtdışı 3GS 3.1 veya 3.1.2 'yi unlock yapamıyoruz değil mi? Bu PwnageTool basebandi 3.1 ve 3.1.2 için unlock'a hazırlayan bir custom firmware mi oluşturuyor? Yeni oluşan .ipsw uzantılı dosyayla cihazımızı restore edip (dolayısıyla jailbreak yapıp) daha sonra cydia'dan unlock yapabilir miyiz? Yoksa bu yeni çıkan PwnageTool sadece Blackra1n'in bir muhadili mi? Yani sadece jailbreak işlemine mi yarıyor?
Soruyu şöyle de sorabiliriz: PwnageTool ile Blackra1n in arasındaki fark nedir?
baseband versiyonunu nasıl öğreniyoruz
Ayarlar-Genel-Hakkında-"Modem Firmware"
Bir de başlığı biri değiştirebiliyorsa.... "unclok" diye bir şey yok "UNLOCK" olacak
quote:
Orijinalden alıntı: hakbay
Bir de başlığı biri değiştirebiliyorsa.... "unclok" diye bir şey yok "UNLOCK" olacak
sağolsasın
Yurt dışı İPHONE 3GS İÇİN 3.1 / 3.1.2 JAİLBREAK,UNLOCK ve MOBİLEİNSTALL ne zaman çıkacak
hiç bi haber yok mu arkadaslar koyun gibi olduk bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: CgArts Yurt dışı İPHONE 3GS İÇİN 3.1 / 3.1.2 JAİLBREAK,UNLOCK ve MOBİLEİNSTALL ne zaman çıkacak
Hocam jailbreak cikti zaten forumda bunla ilgili konuda var "blackra1n" ile yapabiliyorsun ama unlock yok daha
quote:
Orijinalden alıntı: hakbay
su andaki baseband nedir acaba bende de yurtdisi 3gs var ama ben halen 3.0.1 versiyonunu kullaniyorum bu arada bu pwangetool yaptigi gorevi ben anlayamadim