Şimdi Ara

İPHONE ^:!5.11.07 UNLOCK ÇIKTI (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
1
Favori
37.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Superp535

merhaba arkadaşlar,
    ABD den 2 adet iphone 3GS aldım. biri nişanlıma biri bana. fakat türkiyeye gelince sadece 1 telefon kaydının yapıldığını öğrendim. şimdi biri kayıtlı biri kayıtsız. dolayısıyla kayıtsız olan benimki :) ve de kullanamıyorum. ne yapmamı önerirsiniz? eğer pasaport kaydı yapabilecek birisi varsa yada tanıyorsanız ona 75 tl öderim. yada başka bir öneriniz varmı? istanbulda oturuyorum. mailde atabilirsiniz dr.hakankocoglu@gmail.com... yardımlarınızı bekliyorum.

Başka bi öneri olamaz bu işin tek çıkar yolu pasaporta kayıt ettirmedir. Fake imei ne yazıkki 3G ve 3GS'lerde çalışmıyor. 75 tl'yede tabikide bulursunuz birini ama zor diorum ben yani kim 75 tl için pasaport hakkını size verir ki?
  • Malesef 3G S'i kayıtsız kullanmanın bir yolu yok diye biliyorum.
    Bir de telefon Türkiye'ye girdikten sonra 1 ay içinde kayıt yaptırmalısın diye biliyorum.

not : ikisinden de tam olarak emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

Malesef 3G S'i kayıtsız kullanmanın bir yolu yok diye biliyorum.
    Bir de telefon Türkiye'ye girdikten sonra 1 ay içinde kayıt yaptırmalısın diye biliyorum.

1.'si doğru ama 2.'si yanlış
    3GS'de fake imei kullanılmaz. Ama cihazı istediğiniz zaman kayıt altına alabiirisniz. Bi zaman sınırı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

Malesef 3G S'i kayıtsız kullanmanın bir yolu yok diye biliyorum.

fake imei olmadığı konusunda herkes hemfikir fakat 2. olayda yanlış anlaşılma var galiba. kayıt yaptırma olayının belli bir zamanı var kısmen. şöyle ki yurtdışından geldikten sonra 1 ay içinde pasaportuna bir telefon kaydedebilirsin bu 1 ay geçerse telefon kaydetme hakkın doluyor. fakat anladığım kadarıyla sizin sorduğunuz bu değil siz telefonun kayıt edilme süresi var mı diye sormak istediniz yanlış anlamadıysam. telefonu hiç kullanmazsanız (yani böylece türkiyeye geldiği belli olmamış olacak) istediğiniz kadar bekletebilirsiniz. fakat telefonu hatlı yada hatsız kullanıma açarsanız şansınıza bağlı olarak 1-2 hafta içinde uyarı mesajı alabilir hatta telefonun kullanıma kapandığını görebilirsiniz. tavsşyem pasaportlu birini bulana kadar kullanmayın ya da uçak modunda kullanın (ipod niyetine) ;)

• yrn usa den iphone 3gs 16gb alacam turkiyede bunu unlock yapabiliyormuyuz arkadaslar?
  • arkadaslar blackra1n'in butun adimlarini yaptim hem de en az bi 20 kere.
    ama her seferinde VODAFONE TR yazsa da telefon cekmiyor hic bir turlu..
    sinyal yok yani. isin ilginci 3G calisiyor. data geliyor ama arama yapamiyorum.
    bu nasil bi sacmaliktir?
    cozume yardimci olur musunuz?

version 3.1.2
    baseband 05.11.07
  • arkadaşlar bende 3gs 3.1.2 base band 5.11 e jb ve unlock yaptım şimdi avea kartım çalışıyor ancak şimdi de wifi çalışmıyor nasıl düzelteceğiz
  • lipitor nası yaptın bide onu sölesen bnde senle aynı durumdayım kaldı tel öle acil arama modunda kardesime getirdim hediye acamıorm yaw plss....!
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.