Arkadaslar konu soyle; daha ucuz ve daha hizli diye internet servis saglayicisini degistirdim. Oncesinde sikinti yoktu.
Fotografdaki sema seklinde baglantim var. Kullandigim programda 2 farkli kullanici hesabinin biriyle giris yapamiyorum. Baglantiyi modemden kesip, telefondan wifi paylasimi ile yaptigimda. sorunsuz kullanabiliyorum.
Bana gore variyant, kullandigim hesaplar farkli portlar kullaniyor ve 1 tanesinin portu modem ve/veya iss`den kapali veya yasakli.
Veya konu hakkinda bilgisi olabilecek arkadaslarin farkli varyantlari varmidir?
Network sorunu GPON
Yurtdisinda yasiyorum, internet servis saglayicisini GPON`a gecirip hiz artdirmak amacli degistirdim. Yeni optik bir modem geldi (RV6699).
2 farkli yerden iptv hizmeti aliyorum. xioami tv box`a wifi ile baglanip tv izliyorum. Tv de ayni uygulama icerisinde 2 kullnici ismi acip, kullanicilar arasinda gecisler yaparak izliyorum. Sorunum soyle;
Yeni modemden baglandigimda iptv nin bir tanesini eskisi gibi sorunsuz izleyebiliyorum. Digerine gecis yapamadim. Baska uygulamalarda denedim olmadi. Modemi kapatim. Telefondan wifi paylasimiyla tv box`a baglandigimda aciliyor... Modemde DDNS NAT IP ayarlariyla ilgili bir durum olabilecegini dusunuyorum. Sorun nerede olabilir?
Ram Hakkinda Yardim
DNS zone ayarlari ve VPN
|
Harici Disk Fani Calistiriyor...
|
GL 350 CDI Blueefficiency
|
Uzun Yol 3400km
|
|
|
Asus All in one ET2702IGKH
|
Beyaz Baret - Motorola Vertex Standart Telsiz - Skoda Octavia 1.8T 2008 - Skoda Yeti 1.8T 2012 - Sony Xperia Z2 D6503 - Sony Smartband SWR10 - Nokia X1 Black - Nikon D7000 - Neoline X-Cop 9500 - Samsung Smart Tv 32inc - Asus All In One ET2702IGKH - Cobra RU 830 - Yukon 20-50x50 - Fossil CH2600 - Casio EF-558D-1A - Suunto Ambit3 Peak Hr - Iphone 6 - Eleaf pipe II |
Güce Karsi gelemeyen adalet,Adalet degildir |
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 479
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 10.968 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic