Şimdi Ara

iphone 4s mi iphone 5 mi alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
2
Favori
33.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar şubat tatilinde arabistana gideceğim kısmetse.iphone 4 s ve iphone 5 arasında karar veremiyorum .nedeni ise iphone 5 in wifi ve kamera sorunlarına sahip olması.siz ne derseniz hangisini alayım?
    not:2 modelde 64 gb olacaktır.

• 5 alın fark yok diyenlere bakmayın bariz fark var 4S ile 5 arasında. Ayrıca 5 kullanıp da sİkayeti olan kisiler cok az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 telefonu da kullanıyoruz.bana göre 4s kasası görünümü çok daha güzel.ama iphone 5 hız olarak 4s ile kıyaslanamaz bile.bence görerek karar verin birisi çok hızlı diğerinin bana göre kasası görünümü çok güzel.
    Unutmadan iphone 5 3g açıkken 4 saati göremiyor.3 kuzen kullanıyoruz ve tek sorunumuz bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

2 telefonu da kullanıyoruz.bana göre 4s kasası görünümü çok daha güzel.ama iphone 5 hız olarak 4s ile kıyaslanamaz bile.bence görerek karar verin birisi çok hızlı diğerinin bana göre kasası görünümü çok güzel.
    Unutmadan iphone 5 3g açıkken 4 saati göremiyor.3 kuzen kullanıyoruz ve tek sorunumuz bu.

peki iphone 4s in 3g açıkken kaç saatte pili bitiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

5 alın fark yok diyenlere bakmayın bariz fark var 4S ile 5 arasında. Ayrıca 5 kullanıp da sİkayeti olan kisiler cok az.

donanım olarak gerkçekten çok fark var ama bu sorunlar 5 için gözardı edilebilir mi size?
  • şarj konusunda fark yok vurguladığım nokta yeni bir cihaz ve cpu gpu harika , ekran mükemmel ,dış kasa kaliteli ama şarj süresi ne yazık ki vasat.
    4s biraz daha iyi fakat ios 6 yüklenmedi.
    Görerek deneyerek alın bence ama bana hediye gelmese asla gidip almazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipsiz_uçurtma -- 14 Ocak 2013; 19:54:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladiotor

quote:

2 telefonu da kullanıyoruz.bana göre 4s kasası görünümü çok daha güzel.ama iphone 5 hız olarak 4s ile kıyaslanamaz bile.bence görerek karar verin birisi çok hızlı diğerinin bana göre kasası görünümü çok güzel.

Hocam bukadarmi useniyosunuz araştırmaya,http://www.apple.com/tr/iphone/iphone-4s/specs.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: QSMANLI

quote:

quote:

Hocam bukadarmi useniyosunuz araştırmaya,http://www.apple.com/tr/iphone/iphone-4s/specs.html

hocam burdaki değerler her zaman doğru olmayabilir onun için sordum yoksa iki telefonunda özelliklerinin çok iyi biliyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QSMANLI

quote:

quote:

hocam burdaki değerler her zaman doğru olmayabilir onun için sordum yoksa iki telefonunda özelliklerinin çok iyi biliyorum

Tamam sorun yok ozaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İkisinede evet diyorum bütçe uygunsa 5 alın

• up
  • Allah seni inandırsın, bir satır ekran fazlalığı dışında, aradaki 500 liraya değecek zerre kadar farkı yok.
    fark var diyenler, kendini rahatlatmaya çalışıyorlar :)
  • Arkadaşlar, dostlar, yarenler fark yok diye züğürt tesellisi yapmayın lütfen. 4s ve 5 i aynı anda kullanan biri olarak söylüyorum fark var. Ama tabi sizin beklentinize bağlı, bütün modellerde fark var arkadaş, adamlar ekranı büyütmüş, çözünürlük artmış, işlemci ve ram yenilenmiş, gpu yenilenmiş, kamera yenilenmiş (lensi yanılmıyorsam), kasa yenilenmiş (kişisel zevke bağlı iyiliği tabi), mikrofon, ortam gürültüsü azaltma falan filan,ee zaten bütün bu saydıklarım değilmi bir telefonu oluşturan ? Ee sen hala fark yok diyosun, etme :) Hayır benim anlamadığım ne bekliyorsunuz fark için ütümü yapsın, bulaşıkmı yıkasın nedir yani aga ? He benim ve çoğu kullanıcının ihtiyaçlarına göre 4'te, 4s'te fazlasıyla yeter ihtiyaçlarımıza ama kuru kuruya eleştiri yapıp milletin aklını bulandırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetAkcelik -- 14 Ocak 2013; 19:20:21 >
  • hatirliyorum iphone 4s ciktiginda da ip4 ile fark yok demistik. Su an ise 4-4s arasinda ciddi hiz farki var. Yani cihazlar zamanla yavasliyor. Simdi de ip5 ile 4s arasinda cok fark yok fiyat farkina deymez diyoruz ama ayni olay olacak ve apple cihazlari yavaslatacak. Bu nedenle imkan varsa ip5 alin.

• Bütçeniz uygunsa kesinlikle iphone 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarizmA

Arkadaşlar, dostlar, yarenler fark yok diye züğürt tesellisi yapmayın lütfen. 4s ve 5 i aynı anda kullanan biri olarak söylüyorum fark var. Ama tabi sizin beklentinize bağlı, bütün modellerde fark var arkadaş, adamlar ekranı büyütmüş, çözünürlük artmış, işlemci ve ram yenilenmiş, gpu yenilenmiş, kamera yenilenmiş (lensi yanılmıyorsam), kasa yenilenmiş (kişisel zevke bağlı iyiliği tabi), mikrofon, ortam gürültüsü azaltma falan filan,ee zaten bütün bu saydıklarım değilmi bir telefonu oluşturan ? Ee sen hala fark yok diyosun, etme :) Hayır benim anlamadığım ne bekliyorsunuz fark için ütümü yapsın, bulaşıkmı yıkasın nedir yani aga ? He benim ve çoğu kullanıcının ihtiyaçlarına göre 4'te, 4s'te fazlasıyla yeter ihtiyaçlarımıza ama kuru kuruya eleştiri yapıp milletin aklını bulandırmayın.

Aynen katılıyorum. Fark yok diyenler ya züğürt tesellisi yapıyor ya da gerçekten çok bilgisiz kişiler. Göz var izan var.

• farkın olmadığı tek konu şarj bence.iphone 5 şarj konusunda benim ve genel olarak herkesin beklentisini karşılamıyor.
    Bunun dışında kamera ,kasa ,ekran ,işlemci ,kısaca sıfırdan bir cihaz olarak değişmiş.fark çok fazla. Hangisini beğeniyorsaniz onu alın bence ,teknik olarak farkları yazdık zaten.aradaki fiyat farkına değer mi sorusuna cevap genel olarak EVET ama son karar sizin.

• Kesinlikle 5 almalısınız.
  • 5
  • Tabii ki de 5 4s den daha hızlı fakat, 4S'in gerek fırçalanmış metalleri olsun gerek boyutu, gerek arka tarafında cam olması her koşulda iPhone 5 in tasarımına giydirir. Gözünüze hangi tasarım daha hoş geliyorsa onu alın derim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.