Şimdi Ara

İphone 4s mi HTC one x mi ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
1
Favori
11.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç unutmam sene 2007 sonları 2008 başı iphone furyası daha yeni başlamışken piyasada şu geyik dönerdi,nokia varken apple'da kimmiş telefon üretiyor,samsung var,motorola var,apple kimki bu forumda bile aratın 2007 2008 mesajlarını çoğu böyle,gelgelelim sene oldu 2012 365 milyon civarı İOS cihaz kullanılıyor,hala benzer yorumlar var,araba örneğini veren arkadaş baya iyi özetlemiş durumu zaten,androidinde + oldugu kısımlar var yok değil,ancak atıyorum bir android telefon çıkıyor,yazılım desteğinden mahrum,neden mahrum ? google sistemi destekliyor doğru,üretici napıyor cihaz üretiyor,bunun yanında güncellemeyide vermeli işte sorun burada cıkıyor,güncelleme ne hikmetse gelmek bilmez,gelsede yarım yamalak sorunlu HTX One X'e gelelim,ilk versiyonda menüde gezerken dahi hani bu sağ sol geçişler menüler vs varya o kasan telefondu,kamerası sorunlu video moduna alıyorsun az hareket ettirt atlıyor resmen,kaydederkende bu sorun var,tegra 3 deniyor 4 çekirdek 1.5 ghz lik işlemci allah aşkına bunu üreten adam buna göre yazıp işletim sistemini optimize edemiyorsa ben neden alayım arkadaş ? ben tüketiciyim benim için en hızlı en sorunsuz en stabil vede destek veren hangisiyse onu alacağım tabiki,bu söyle birşey gidip milyarlık pc topluyorsunuz konsoldaki en bilmemne oyun çıkmıyor,sen elinde konsoldan en az 5 6 kat güçlü cihazla kalakalıyorsun,örneklendiriyorum bazıları cidden kabullenmiyor bunu sanıyorki cihazı aldım kullanıyorum,en güçlüsü söle böle olayın o olmadıgı apaçık ortada androidi en yakından takip eden benim,yeni versiyon cıktımı kullanıp deneyende benim gidip telefonlara tabletlere binlerce lirayı verende benim neticede deneyimlediğim şeyler var,one x hala sorunlu bir cihaz,pil süresi zaten htc hatası o cihaza 1800 mah pil konması olacak işte değil,yarın öbürgün s3 duyurulacak,one x önceki sensation gibi piyasada sadece adı kalacak tahminimce,ve sene sonunda zarar açıklayanda htc olacak başka bir numarası yok,one x düşünenlere s3 beklemelerini tavsiye ederim,elinde benim gibi 4s i olupta maceraya gireceklere ise tavsiyem hiçbirinde iphone gibi stabil olmuyor,güncelleme bir geliyor bir gelmiyor,uygulama desen tam bir keşmekeş,cihazına uymayan oyun uygulama kasan dandik uygulamalar hertürlüsü zaten gırla google play varolan twitter facebook uygulaması cihazdaki tarayıcıdan daha yavaş çalışıyor,var gerisini alacak olan hesaplasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 2 Mayıs 2012; 9:35:12 >

• suanda hem iphone 4s hemde galaxy nexus kullanan biri olarak iphone 4s in fazla buyutuldugu kanaatindeyim. tercih meselesi bence nexus daha guzel htc one x ise agir sense arayuzu olmasaydi iyidi ama bence gereksiz animasyonlar cihazi yoruyor. 4 degil 40 cekirdek de koysan o cihaz kasacaktir.

htc one x mi iphone 4s mi sorusunun cevabi BENCE iphone 4s
  • HTC inanılmaz bir telefon yapmış bu sefer. Bence zor secim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

suanda hem iphone 4s hemde galaxy nexus kullanan biri olarak iphone 4s in fazla buyutuldugu kanaatindeyim. tercih meselesi bence nexus daha guzel htc one x ise agir sense arayuzu olmasaydi iyidi ama bence gereksiz animasyonlar cihazi yoruyor. 4 degil 40 cekirdek de koysan o cihaz kasacaktir.

htc one x mi iphone 4s mi sorusunun cevabi BENCE iphone 4s

Arkadaşım mp3, ses,aynı kulaklık ile, mukayesesini yazabilirmisiniz
  • bence 4s
    şu an htc xe kullanıyorum stabilite noktasında sgs2 daha iyi,
    para var ise bence t20 civarında bir android alıp deneyebilirrsiniz sonra satar veya onu da kullanıp model yükseltirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecebe27

Android her desafında gelisen ve ilerlemekte olan bir isletim sistemi onu kabul ediyorum ama butun telefonlar birbirinie giriyo htc si motorolasi samsungu lg si vs. Hepsi icin ayri guncelleme ayri yazilim 2 ayda bir telefon cikartiyo butun markalar bunlarada yetisemiyor android dogal olarak dh forumunda bile android kismina girince boguluyosunuz karmasikliktan ama apple ole degil az model cikartiyor we kac senelik 3gs modeline bile guncelleme koyuyor daha ne olsun apple herzaman 1 adım önde

Çok doğru. 3gs de 5.1 kullanıyorum şu anda. takılma vs hiç bir şey yok.
  • DAHA ÖNCE IPHONE 4 KULLANDIM 4S DAYIM DA VAR..BEN SUAN SGS2 KULLANIYORUM..VE SUAN SATIP HTC ONE X ALMAYA KARAR VERDİM...

MİLLET ANDROİDE SALLIYOR...BEN FANATİĞİ DEĞİLM AMA Bİ GERÇK VAR İOS EYV..UYGULAMALAR FİLAN ÇOK GÜZEL..NE ÇIKARSA İLK İOS ÇIKIYOR O AYRI...

AMA ANDROİD ABİ ÖZGÜRSÜN YA.İ TUNES YOK KISITLAMA YOK..VE SUAN ANDROİD DE HER UYGULAMA VAR.BANKALR GİRİP PARA YATIR İDDA OYNA FATURA YATIR..VS...

KISCA BEN BUYK EKRANDA OYUN OYNAMK NETTE FLASLI SİTELERİ AÇMK FİLM İZLEMK..ÇOK ÇOK ÇOK ZEVKLİ..KÜÇK LEPTOBUM DİYORUM BEN BUNA..

AMA IPHONE KULLANAN BİRİ OLRK DA UFAK EKRANDA NE KDAR GÜZEL OYUN ÇIKARSA ÇIKSIN HİÇ ZEVK VERMİYOR..NETTE DOLŞMK SIKCI. ZATEN FLASHLI SİTELER AÇMIYOR..

ŞİMDİ ANDROİD BEN İSTEKLERİMİ TAMAMİYLE FAZLASIYLA KARŞILIYOR..NABIM BEN İOS...

BEN IPHONE ALICAK OLSAM

BENM FİKRİM ANDROİD TABANLI SAMSUNG S2 S3 YADA HTC ONE X VE YANINDA GİT KARDEŞİM İPAD 3 AL.İOSTAN EKSİK KALMZSIN BUYUK EKRAN FİLAN FELAN..YOKSA UFAK EKRAN ÇOK SIKICI

SON OLRK DA HTC TURKCELLDE İNCELDİM GERÇCKTEN ÇOK HAFİF VE GÜZEL SAĞLAM Bİ TLF..TAVSİE EDİLİR...

SAYGILA KALIN...

• htc one x i arkadasm almis bugun inceledim super telefon.
    bana sorarsaniz en buyuk artisi ekraninin koruma camina cok yakin olmasi. ekrandaki hersey cok gercek. cozunurluk cok guzel

ama sana konuyu soyle ornekleyeyim

iphone: mercedes
    samsung: volkswagen
    htc: honda

ama honda iyi arabadir ;)
  • Iphone hiç kullanmadım ama çevremizde artık o kadar çok kullanan varki bir nevi kullanmış gibiyim.

Iphone'da sevdiğim beni cezbeden özellikler;
    1- Alet gerçekten malzeme kalitesi olarak 10 numara. Çok güzel bir işçilik, dizayn ve görünüme sahip.
    2- Yazılım (IOS) çok güzel. Telefonun donanım ve yazılım uyumu müthiş. Resmen akıyor. Kimse kalkıpta şu şöyle bu böyle demesin. Hiç bir andoid telefon Iphone gibi akıcı ve uyumlu çalışamaz!!!! Android bir model için değil birden fazla model için yazılırken yazılım sorunu olmaması kaçınılmazdır. Örnek: Windows ve Macbook bilgisayarlar.. Macbook donanım özelliklerine sahip Windows yüklü bir bilgisayar Macbook gibi çalışamaz. Hatta özelliklerini arttırsan bile onun gibi uyumlu çalışamaz. Bu bir gerçek! Windows akıllılık etmiş ve kendini yaymış zamanında yoksa an itibari ile hiç bilinmeyen iki platform olsa Mac'lar Windows'a fark atar. Bununda örneği Iphone telefonlardır.
    3- İkinci el piyasası diğer telefonlara nazaran çok çok iyi. HTC kullanan ve seven biri olarak HTC'nin stratejisi kendi telefonlarını öldürmeye yöneliktir. Gerçi Samsungda işin suyunu çıkarıyor insanları keriz yerine koyarak ama sonuç bu maalesef.
    4- Yazılım desteği çok iyi. Adam 2 hatta daha fazla yaşta olan telefonlarına yazılım desteği sunuyorlar. Bu da şu demek oluyor; Iphone telefonların 3GS-4-4GS olarak sadece kasa yapısı farklı zira yazılımları aynı, donanımda farklı ama üst modelinin tipine sevdalanmadıysan o kadar abartılacak bir fark yok.. 4S'e yazılım güncellemesi veripte 3GS 'ye üvey evlat muamelesi yapmıyor. Gerçi akıllı adamlar, bunu yapmadıkları için hala 3GS satılıyor ya neyse.

Iphone'da beni bu kadar cezbeden özellik varken yinede bu telefonu almamamın ağır basmasının nedenleri;
    1- Yaw bu ITTTunes denen şey nedir allahını seversen. İnsanın telefonuna müzik atması için bilgisayar programcısımı olması gerek :) Kısıtlama olurda bu kadarmı olur arkadaş. Telefonun driverlarını bilgisayara yükledikten sonra USB kablosunu taktığımız zaman en azından media klasörü (Film-Müzik-Resim v.s) bir disk sürücüsü gibi açılsada bizde itunese bağımlı olmadan birşey atsak ölürmüsünüz. Sırf bu bile beni soğutmaya yetiyor.
    2- Bluetooth bile yok. Buna ne demeli. Bir arkadaşın telefonundan güzel bir müzik veya zil sesi duyduğumuz zaman hadi gönder diyemiyorsun. Onu bulmak binbir eziyet, bulupta telefona sokmak ve zil sesi yapmak bir başka eziyet. :=) Beğendiğin birşey istemek istemiyorsun :)
    3- Pilin çıkarılamaması ve SDkart takılamasıda bir eksi bana göre. Ben yedek batarya taşıyacağım belki. Sık sık seyehat ederim bu durumda ne yapacam. Şöyle yaparsın böyle yaparsın diyenler olacaktır ama ben işimin kolaylaştırmadan yanayımki iphone aldım değilmi?
    4- Kişiselleştirme adına hiç birşey yok. Sanki iphone sadece CIA ve FBI ajanlarına üretilmiş. Değiştirmezsin,silemezsin,ulaşamazsın. :) Ne kadar güzel olursa olsun insan bir süre sonra sıkılıyor. Değişiklik olsa kötümü olur.
    5- Küçücük çocukların elinde bile var. Artık özenemiyorsun :) Önceleri forumda bu telefonu alanlar için alıp masanın üstüne koyup hava atmak için alıyorlar yazarlardı ama emin olun ben hava olur diye çıkarıp bakmaya utanırım. Şükür bundada Iphone var derler diye :)))

HTC'nin artıları;
    1- Andorid telefonları içinde en iyi arayüze sahip telefonları üretir.
    2- Bana göre yine android telefonları içinde en iyi malzeme kalitesine sahip telefonları üretir.
    3- Androd olduğu için androidin bütün nimetlerinden faydalanır.

Eksileri;
    1- HTC telefonu bir hevesle alırsın ama hevesini kursağında bırakan başka markaların telefonları değil yine kendisi olur. Çünkü HTC mühendisleri boş durmayı sevmiyor zira bir bilemedin iki yerini değiştirip aynı modelleri ısıtıp ısıtıp sunuyorlar. Doğal olarak aldığın telefon elinde ölüyor.:)
    2- Sense gibi bir arayüz yapmışlar güzel ve hoş buna diyecek yok. Ama yaptıkları arayüz görsellik olarak iyi olduğundan ve geliştirilmiş olduğundan fazla Ram yiyor. Buna rağmen Sensation modeline kadar üst segment telefonlarında hep diğer markalara göre daha düşük ram kullanmışlardır. Ironiye bak :) Ben SGS 3'te 2 GB ram gelir buda HTC'ye kapak olur diyordum ama nasıl olduysa bu sefer aynı kapasitede ram kullandılar. Samsung alçakgönüllülük yapmış demekki :) (İkiside 1 GB)
    3- Yazılım desteği andorid telefonları arasında iyi sayılabilirken Iphone ile kıyaslamamak gerek. Birde şöyle diyebiliyorlar; yok efenim geçen yılki çıkardığımız en iyi telefona bu yazılım güncellemesini veremiyoruz. Çünkü rami düşük :) Kendi ayıbını kendisi örteceğine tutupda dillere destan eden ve kendi kullanıcı kitlesini kendinden soğutan bir firma. :)

Samsung'un artıları;
    1- Adamlar işlemciyi kendisi üretiyor, ekranı kendisi üretiyor. Doğal olarak android telefonları içinde en hızlı telefonu yaparken ekran olarak hem IOS segmentinde hemde android segmentinde bir adım öndeler. (ekran olarak.)
    2- Android telefonları arasında en çok satan firmadır. En çok sattığı için ikinci el piyasası daha iyi diğerlerine göre. Ama çakaldır :) Eksilerini yazarken okursunuz.

Samsung'un eksileri;
    1- Malzeme kalitesi iyi diyenler var kötü diyenlerde var ama bana göre en azından bir HTC gibi duygusal bir bağ kurmuyor ele alınınca. Bende SGS2 varken arka kapağını açıp sim kartı takınca 4S'i olan patronum iyi gülmüştü telefona bu ne böyle diye :) (Adam haklı)
    2- Samsung'un çakallığı aynı isim altında birden fazla telefon piyasaya sürmesidir. Önce yapabildiğinin en iyisini yapıp piyasaya sürüyor sonra aynı isim altında özellikleri kırpılmış modelleri sunuyor ve bunu ruhunuz bile duymuyor (Dikkatli değilseniz tabi) Örnek: Galaxy S2 çıkardı yani I9100 sonra I9100G - I9100T v.s. Ama adı Galaxy S2 :)
    3- Yazılım konusunda bununda ne yapacağı belli değil. Yapmıyorum yeni ürünümü alın diyebilir. Yapacak birşey yok.
    4- SGS2'ye kadar kullanmış biri olarak arayüzünü pek beğenmem. O donanıma o yazılım (hatta ikonlar bile) hiç yakışmıyor. Ama MIUI rom en güzel samsung telefonlarda duruyor tabi benim fikrim. :)

Vel hasıl telefonun senin için bir çocuğun oyuncağını sevmesi ve oynaması gibiyse One X'i dene yada bekle SGS3'ü dene. Çünkü One X'te düşük batarya, çıkarılamayan pil ve sdkart takılaması dez avantaj. SGS3 için birşey diyemeceğim çünkü nasıldır bilmiyorum. Daha öncede Sensation kullanıyordum çok kurcalardım telefonu. Benim için telefonun altını üstüne getirmek ayrı bir zevk. Bazen canım sıkıldığında ne yapsam ne yapsam diyordum ve xda'yı açıp çok değişik çok ilginç romlar bulup kurup deniyordum. Bir nevi benim oyuncağım olmuştu. Yaklaşık 1 haftadır satmışım inanırmısınız telefonumu her dakka arıyorum. Bir tiryakinin elinden sigarayı düşürmemesi gibi birşey :) Para biriktirmeye başladım SGS3 alacağım büyük ihtimalle. Hem SGS3'ün gelmesi hemde yeni Iphone modelinin tanıtılmasını bekliyorum artık. Her nakadar iphone almasamda en azından diğerleri fiyat düşürmek zorunda kalıyor. :)

Yok ben alırım işime bakarım pek kurcalamam ve butür konulara meraklı biri değilim dersen Iphone'dan şaşma çünkü o seni yarı yolda bırakmıyor. Ne telefon nede firma desteğini senden çekmiyor, satmak istediğin zaman canın fazla yanmıyor ama yeni alınca o acıyı hissettiriyor :)

Tamamen kişisel zevkine ve kullanımına bağlı. Tercih sizin.

• one x ile iphone 4s arasındaki belirleyici olan temel fark bence ekran boyutu. diğer özellikler elbette tarışılır, kişiden kişiye değişir ama 4.7 inch ekran ile 3.5 inch ekran net bir şekilde cihazın kullanım alanını ve kullanılabilirliğini etkiliyor. kulanılabilirlikten kastım cep bilgisayarı olarak kullanım tabiki. yoksa telefon olarak kullanılacaksa xperia mini bile harikalar yaratabiliyor.

iPhone 4.7 inch civarı ekrana sahip olsa tercihim kesinlikle iPhone yönünde olur ama bu şartlar altında samsung galaxy s3 gibi hızlı ve büyük ekranlı bir cihazı tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centauri

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Cok oyun oynarsan iphone ama baska seyler icin kesinlikle android..

Yanlis...

Cok oyun oynuyorsan..

Cok okuyorsan... (Gazete, dergi appleri iOS de daha kaliteli, ekrani da daha keskin)

Cok dokuman, sunum, vs hazirliyorsan... (Ofis app leri iOS de daha kaliteli)

Cok sosyal medya kullaniyorsan... (Tum sosyal medya app leri iOS de cok daha kaliteli)

iOS

Cihazla yapacagin seylerle degil, cihazla ugrasmayi seviyorsan; Android.

Android'de cok kisitlisiniz, iOS'de ise ozgursunuz.
    iOS'te ise yarar seyler yapma ozgurlugunuz var, Android de ise skin degistirme, 199x yillarinin teknolojilerini kullanma ozgurlugu var

Okulumda ders dökümanları,ders programları,sınav programları,yemekhane listeleri bize pdf halinde verilir.iPhone cihazıma atar yanımda taşırım.İstediğimde anında açar bakarım.Andorid cihazımda da bunları yapmaya çalışırdım ancak iPhone kadar stabil şekilde olmazdı. Ki şuan 3gs hızından bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

Şimdi size fikir vermesi açısından Apple ve diğerleri arasındaki geçişlerimi anlatayım.

1-iPhone kullanırken HTC TyTN II aldım çok hoş görünüyordu. Rezilliğin daniskası çıktı.
    2-Bu HTC'den samsung i8910 HD nam-ı diğer ilk hd kameralı telefona geçtim. Rezilliğin daniskasının karesi çıktı.
    3-iPhone 3GS'e attım kendimi. 1,5 sene kadar kullandım. Huzura erdim.
    4-Yenilik iyidir dedim. Android eskikisi gibi değil artık dedim, HTC Desire'a geçtim. Ne uygulama var ortada, ne oyun var android için. Telefonun malzeme kalitesi desen yerlerde. Hele ki Android cihazların hepsinde istisnasız bir günü çıkaramadan şarj bitmesi olayı beni benden aldı.
    5-Tekrar iPhone 3GS'e döndüm, kendime geldim.
    6-Motorla'nın droid modellerine yöneldim. Android'in iğrenç yüzüyle yine karşılaştım.
    7-iPhone 4 aldım. Oh be teknoloji varmış. Rahat kullanım, stabilite buymuş dedim.
    8-Paraya ihtiyacım oldu 1700 liraya aldığım iPhone4'ümü 1 yıl 2 ay sonra 1450 liraya sattım.
    9-Sonra para ihtiyacımı giderdim ama gözüm iPhone4S'e kaydı. Fiyatı henüz pahalı olduğu için bu sefer biraz idare edeyim dedim SGS2 aldım. Şimdilik USB OTG,BT,İnternet performansı gibi konularda beni idare ediyor gerçekten. Ama Android'den bıktım artık.
    10-Fiyatı biraz daha düşsün, piyasası biraz rahatlasın, bu arada ben de biraz para kazanayım 64 gb. 4S alacağım tekrar.

Kısacası DOKUNMATİK AKILLI TELEFON ALACAKSANIZ, MACERAYA GEREK YOK. IPHONE ALIN, KAFANIZ DA CEBİNİZ DE RAHAT OLSUN. SADECE ALIRKEN DEĞİL, SATARKEN İKİNCİ ELDEKİ DEĞERİNİ DE DÜŞÜNÜN.

Abi kusura bakmada şaka gibisin. Geçenlerde arkadaşım 4s'yle benim sgs2 yi bir haftalığına değişelim dedi işte sim kartımı kesmesi gerekiyormuş sadece falan söyledi olur mu diye hayır dedim niye çünkü ios son derece sıkıcı ve basit geliyo. Yani ben bırak iphone satın almayı bi hafta bile katlanamicağımı düşünürken sen nasıl 2-3 kere android alıyorsun sevmediğin halde aklından zorun mu var :D

• quote:

Orijinalden alıntı: NiRVaNaaa

merhabalar iphone 4s kullanıcısıyım yeni tanıtılan htc nin one x modeline kafam gitti 4 çekirdekli hd ekran gelişmiş kamerası gibi özellikleriyle oldukça iyi gibi görünüyor yalnız özel beats audio kulaklığın beraberinde gelmemesi kötü sormak istediğim arada uçurum fark var mı 4s one x sizce 4s ile yola devam mı edilmeli yeterlimi fazlasıyla yoksa one x e terfi mi edilmeli...

One X öyle bir cihaz olmuş ki, gerçekten tek kelime ile ''mükemmel''. Kamera mükemmel, telefonu eline alınca güvenini hissediyorsun, hafta sonu komşunun one x'i alıp biraz oynayayım
  • kesinlikle iphone
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

quote:

Orijinalden alıntı: NiRVaNaaa

merhabalar iphone 4s kullanıcısıyım yeni tanıtılan htc nin one x modeline kafam gitti 4 çekirdekli hd ekran gelişmiş kamerası gibi özellikleriyle oldukça iyi gibi görünüyor yalnız özel beats audio kulaklığın beraberinde gelmemesi kötü sormak istediğim arada uçurum fark var mı 4s one x sizce 4s ile yola devam mı edilmeli yeterlimi fazlasıyla yoksa one x e terfi mi edilmeli...

One X öyle bir cihaz olmuş ki, gerçekten tek kelime ile ''mükemmel''. Kamera mükemmel, telefonu eline alınca güvenini hissediyorsun, hafta sonu komşunun one x'i alıp biraz oynayayım

4s den one x e geçtim çok mutlu ve huzurluyum nedense bilmiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvanagfb

quote:

Şimdi size fikir vermesi açısından Apple ve diğerleri arasındaki geçişlerimi anlatayım.

1-iPhone kullanırken HTC TyTN II aldım çok hoş görünüyordu. Rezilliğin daniskası çıktı.
    2-Bu HTC'den samsung i8910 HD nam-ı diğer ilk hd kameralı telefona geçtim. Rezilliğin daniskasının karesi çıktı.
    4-Yenilik iyidir dedim. Android eskikisi gibi değil artık dedim, HTC Desire'a geçtim. Ne uygulama var ortada, ne oyun var android için. Telefonun malzeme kalitesi desen yerlerde. Hele ki Android cihazların hepsinde istisnasız bir günü çıkaramadan şarj bitmesi olayı beni benden aldı.
    6-Motorla'nın droid modellerine yöneldim. Android'in iğrenç yüzüyle yine karşılaştım.
    7-iPhone 4 aldım. Oh be teknoloji varmış. Rahat kullanım, stabilite buymuş dedim.
    8-Paraya ihtiyacım oldu 1700 liraya aldığım iPhone4'ümü 1 yıl 2 ay sonra 1450 liraya sattım.
    9-Sonra para ihtiyacımı giderdim ama gözüm iPhone4S'e kaydı. Fiyatı henüz pahalı olduğu için bu sefer biraz idare edeyim dedim SGS2 aldım. Şimdilik USB OTG,BT,İnternet performansı gibi konularda beni idare ediyor gerçekten. Ama Android'den bıktım artık.
    10-Fiyatı biraz daha düşsün, piyasası biraz rahatlasın, bu arada ben de biraz para kazanayım 64 gb. 4S alacağım tekrar.

Kısacası DOKUNMATİK AKILLI TELEFON ALACAKSANIZ, MACERAYA GEREK YOK. IPHONE ALIN, KAFANIZ DA CEBİNİZ DE RAHAT OLSUN. SADECE ALIRKEN DEĞİL, SATARKEN İKİNCİ ELDEKİ DEĞERİNİ DE DÜŞÜNÜN.

Abi kusura bakmada şaka gibisin. Geçenlerde arkadaşım 4s'yle benim sgs2 yi bir haftalığına değişelim dedi işte sim kartımı kesmesi gerekiyormuş sadece falan söyledi olur mu diye hayır dedim niye çünkü ios son derece sıkıcı ve basit geliyo. Yani ben bırak iphone satın almayı bi hafta bile katlanamicağımı düşünürken sen nasıl 2-3 kere android alıyorsun sevmediğin halde aklından zorun mu var :D

Aklımdan zorum yok güzel kardeşim, elimdeki telefonlar fazla değer kaybetmeden değiştirmek için sürekli al-sat yapıyorum. Niçin android diye sormuşsun. Her seferinde bir ümit diyorum bu sefer belki biraz gelişmiştir ama daha ancak bir arpa boyu yol alabilmiş ne yazık ki. Şu an hala sgs2 kullanıyorum, yaklaşık 6 ay oldu -ki android bir cihaz kullanımında benim için bir rekordur- saçma sapan hatalar veriyor telefon. Ne rom'lar kaldı denemediğim, ne kerneller ne ıvır ne zıvırlar ama hala, telefon ederken 3-4 aramada bir "çevirici beklenmeyen bir hatayla karşılaştı kapatılması gerekiyor" diyerek telefon ederken bile hata veriyor. Şarjı desen en fazla 8-9 saat dayanbiliyor bu kadar rezil olacağını da düşünmemiştim. Aynı kullanımda iphone4 bile en az 1,5 gün gidiyordu, bu konuda kesinlikle itiraz etmeyin bana, güç tasarrufu programları da denedim, her kullandığım uygulamadan çıktıktan sonra görev yöneticisinden özellikle kapatıyorum, hatta çalışan servisleri de kapattım, hatta ve hatta 3G'yi açınca H+ olarak şebeke araması yapmasın diye onu da kapattım bunlara rağmen en fazla 8 saat dayanabiliyor. Zaten şimdiye kadar ki kullandıklarım içinde hiçbir android'in pil ömründen memnun kalmamıştım. Neyse zaten yakın zamanda 4s'e geçiş yapacağım için problem yok.

• Bence de sen android kullanma usta... S2 sarji en cok giden makinelerden bugune kadar android kullandim o hatalardan hcbirini gormedim sen galiba klon kullaniyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim seçimim iphondan yana olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Burda iphone ilemi ucmak kolay uçaklamı desen iphone denir :D

+1 Tuttum bunu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nirvanagfb

quote:

Aklımdan zorum yok güzel kardeşim, elimdeki telefonlar fazla değer kaybetmeden değiştirmek için sürekli al-sat yapıyorum. Niçin android diye sormuşsun. Her seferinde bir ümit diyorum bu sefer belki biraz gelişmiştir ama daha ancak bir arpa boyu yol alabilmiş ne yazık ki. Şu an hala sgs2 kullanıyorum, yaklaşık 6 ay oldu -ki android bir cihaz kullanımında benim için bir rekordur- saçma sapan hatalar veriyor telefon. Ne rom'lar kaldı denemediğim, ne kerneller ne ıvır ne zıvırlar ama hala, telefon ederken 3-4 aramada bir "çevirici beklenmeyen bir hatayla karşılaştı kapatılması gerekiyor" diyerek telefon ederken bile hata veriyor. Şarjı desen en fazla 8-9 saat dayanbiliyor bu kadar rezil olacağını da düşünmemiştim. Aynı kullanımda iphone4 bile en az 1,5 gün gidiyordu, bu konuda kesinlikle itiraz etmeyin bana, güç tasarrufu programları da denedim, her kullandığım uygulamadan çıktıktan sonra görev yöneticisinden özellikle kapatıyorum, hatta çalışan servisleri de kapattım, hatta ve hatta 3G'yi açınca H+ olarak şebeke araması yapmasın diye onu da kapattım bunlara rağmen en fazla 8 saat dayanabiliyor. Zaten şimdiye kadar ki kullandıklarım içinde hiçbir android'in pil ömründen memnun kalmamıştım. Neyse zaten yakın zamanda 4s'e geçiş yapacağım için problem yok.

Anlıyorum kardeşim seni ama bambaşka bir konuya değinmişsin ben diyorum ki ios'u sevmiyorsam gelişmesini bana göre olmasını neden bekliyeyim bidaha kullanmam olur biter. Onun dışında güç tasarruf programları fasa fiso yok wifi kapat yok ekranı kıs yok 3g kapat öyle şeyler yapıyolar sanki biz bilmiyoruz. Ben s2'yi ics nightly'nin son sürümüyle kullanıyorum birde siyah kernel. Ayrıca tasarruf olarak işlemciyi 800 mhz kullanıyorum ve daha takıldığını falan görmedim bu rom ve kernelle 800 mhz'de. Şarjımda eğer oyun oynar internete girersem 14-15 saat civarı aksi halde 30 saati buluyor ve bana yetiyor bu şekillerde. Her akşam şarja takarak birşey kaybetmemya olsa olsa batarya ölür o durumdada açarım arka kapağı yeni bi batarya alır takarım kardeşim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.